על מהויות הפורום

spidush

New member
אהבה וחיבור לעצמי

איש מידות יקר, מה נכון כי לפעמים אנשים באים עם דעותיהם ומנסים לשכנע והם אכן מחלחלים לנו וגורמים לנו לבילבול. אך המקור לאי הבילבול שלנו הינו חיבורנו הפנימי לאמת שלנו והידיעה שזה מה שטוב לנו ולא מה שמישהו אחר שהוא אחר אומר שטוב לנו. כל אחד מתבונן בעולם במשקפיו הוא ולכן מה שהוא אומר, עד כמה שזה נשמע משכנע לא תמיד יהיה מתאים למשקפיך. אל תיתן לעצמך לאבד את זהות העצמי שלך בשום הון שבעולם. עבודתך פנימית ואין לאף נשמה יכולת להבין את שעוברת נשמתך. הרבה אהבה ואור לך

יופיאל

New member
אמונה

כל אחד חי לפי האמת שלו , וכל אחד רוצה לחשוב שהוא הכי צודק. הדרכים להגיע לאמת הם כמספר האנשים על כדור הארץ. תמיד תזכור שבמציאות האישית שלך אתה מרכז העולם , וכל אדם אחר בא להראות לך עם מה אתה צריך להתמודד. אולי אתה לא מספיק מאמין בעצמך , ובגלל זה הנשמה שלך מעמידה אותך במבחנים , להראות לך איפה הנקודות חולשה שלך. אדם אחר יכול לייעץ , אבל לא לקבוע שום דבר לגבייך. שמתי לב לעוד נקודה מעניינת - אנשים שתמיד מנסים לשכנע אחרים במשהו , ומתאמצים בכך מאוד , בעצם מנסים לשכנע את עצמם... אז תן להם להמשיך לשכנע את עצמם , אל תכנס למשחק שלהם , לך עם הלב , תקשיב לקול הפנימי , גם אם אתה היחיד שחושב כך , זו עדיין הדרך שלך וברגע שבאמת תאמין יפסיקו להגיע אלו שמפקפקים ויתחילו להגיע אלו שמאמינים. תחפש את האמון בתוכך , הוא לא יגיע מבחוץ כל עוד הוא לא נמצא בפנים. באור ואהבה , יופיאל המלאך :)

להקשיב לקול הפנימי ולהאמין

ושורת המחץ שמהדהדת בי לאחר הודעתך זו... ראוייה להדגשה.. ``תחפש את האמון בתוכך, הוא לא יגיע מבחוץ כל עוד הוא לא נמצא בפנים``. זה חזק, יופיאל!

גשר אל החיים...

טוב, אז הנה זה מגיע... תגובתי הארוכה שעליה דיברתי... ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם מראש... ... ``טיפול מקצועי ואין בלתו?!`` – קצת הקפיץ אותי... מי קבע?! אינני פוסלת את זה – אבל איש איש לפי צרכיו... וכשמכניסים אנשים לתוך שבלונה ותוויות.. אני קופצת... (יש אנשים שיגידו עלי ``מצחיקה``..... בגלל שהתבדחתי עם איש מידות על אחוות הדגים – אבל בואו נהייה רציניים לרגע....) וכמו איילה, גם אני מאמינה, שעבודה אפשר לעשות עם כל דבר... כל מפגש שלנו עם מישהו, עם משהו, הוא הזדמנות והזמנה לעבודה. והפורום מספק הזדמנות מדהימה לעבודה כזו! ובכן – אני יכולה וגם מוכנה (!) ... להעיד על עצמי – שמאז שאני משוטטת כאן ... (שזה בערך מסוף פברואר) חל בי שינוי עצום! אותה העזה – שהייתה בתחילה הססנית... ואחר כך פחות הססנית.. מחלחלת בהחלט גם לחיי היומיום! ואני כל כך מבינה את התחושות שעברו עליך, בעקבות התגובה שקבלת מחברתך... איש מידות. תקרא לזה אחוות דגים.. ;-)... תקרא לזה אחוות משתתפי הפורום הזה... כשקראתי את זה הרגשתי שלגבי אותה אחת... חשפת את זה מוקדם מידיי.. לפני שהתחזקת לגבי ההשתתפות כאן.... (יש אנשים שהרגשתי דיי מהר שאני יכולה לחשוף את עצמי בפניהם... ולספר על ההשתתפות בפורום; יש אנשים שלקח לי קצת יותר זמן... – ועשיתי את זה.. ויש אנשים – שעדיין לא עשיתי את זה איתם... שעדיין איני חשה מספיק חזקה בפנים לחשוף את השתתפותי כאן לגביהם.... ) וכשאמרת שהרגשת כמו בבית הספר ... ``ההרגשה שילדים צוחקים עליך ועושים אותך קטן קטן, מבוייש ממה שעשית`` זה הזכיר לי משהו שאני תמיד אומרת לילדיי, שאם מישהו מנסה להקניט אותם או ללעוג להם – זה בגלל שעמוק בפנים אותו אחד חש קטן – ומתחזק בתוכו רק על ידי הקטנת השני ... ... גם אני אוהבת את מה שקורה פה, לאחרונה יותר מאי פעם!... דווקא הוירטואליות הזו – מהווה גשר אל החיים – גשר שדרכו ניתן להתחבר למהויות הפנימיות בלי לחשוש... לעבור אותו בהדרגה.. לקבל אומץ להיות אתה עצמך לאט לאט, עם תמיכה ופרגון.. להתחזק מבפנים ולהאמין. וכשנאמין בתוך שלנו – נוכל גם לשדר את זה בחוץ. והתעוזה להיכנס פנימה, להיחשף – זו התחלה של התחזקות. זהו סוג של עצמה! העולם הוירטואלי הזה הוא נכס, אם משכילים להשתמש בו! הוא מאפשר לנו את החוויה הזו – של הפתחות חסרת מעצורים. של חדירה לנבכי הנפש אל מול אנשים בצורה בטוחה. מה שאי אפשר לעשות ביומיום. אז לפעמים מרגישם תיפלות. אז מה?! כמו כל התנסות בחיים – גם לגבי זה חשים פעם למעלה ופעם למטה... אבל בספיראלה הזו יש גדילה. יש התבגרות. וכמו שאיילה אמרה - יש הזמנה לעבודה פנימית בכל מפגש... ועוד מפניניה של איילה – שכשעולות תחושות כל כך חזקות של התנגדות, עד כדי ביטול מוחלט, - שם שווה לבדוק. אהבתי את המשפט – (הפרדתי אותו מהפיסקה כי הוא ראוי להיחקק!) ``מקומות פתורים, הם כמו טפלון... דברים לא נדבקים אליהם ותופחים``. - ככל שיהיו לנו יותר מקומות כאלו בתוכנו... נוכל להיות חזקים יותר שם... לא נתפרץ... חברתך, איש יקר, ציטטה אותי מהפורום – אודות השוקולד.. והוציאה את דבריי מהקשרם.. ורק זה לבדו – מעיד שהיא קראה יסודי.. כי דברים אלו נכתבו אי שם עמוק באחד השרשורים... מכאן אני מסיקה, שהיא הייתה מרותקת למסך... ותגובתה לא הייתה תגובה של טפלון... ;-) .... מה שעשיתם אתם כאן, במשך כמה ימים גרם לי להתרגש, להתרגש עד מאוד.

מגהץ קיטור

את יודעת לגעת, מזל שיש מגהץ קיטור. בכלל בחיים. כי הוא צריך 10 דקות להתחמם. ואז יש לך כמה דקות לעשות מה שבא, כי זה זמן מת, את יודעת... וזמן מת זה זמן שעושים את הדברים הנפלאים ביותר. ואז קוראים את ההודעות, כמו שלך, וקוראים, וקוראים... והאדים עולים והקיטור נבנה בלחץ גבוה. אבל אז המגהץ כבר לא חשוב, כי אתה עושה לא מה ש``צריך``, כמו לגהץ לפני העבודה, אלא מה ש``חשוב``. אחרון ראשון. התגובה של הידידה שלי באמת לא היתה שטחית, כפי שאת רואה, ולכן נפגעתי. זה היה ביטול יסודי, וגם בגלל זה לקח לי זמן לבנות את התגובה שלי. לי זה קרה לפני שנתיים. תהליך מאד עמוק, שלא האמנתי שיכול לקרות לי, וכמו בהודעה לדארמה, אני עדיין שמה. תהליך שכרוך בעצב עמוק. שלצערי אני עובר את רובו עם עצמי, בלי יכולת לשתף את הסביבה הקרובה, בגלל שאני מתרחק. בגלל ש``הם`` לא יבינו, ויותר גרוע, יבטלו פורום כזה, למשל (ולא.. אין קשר...) ואני רואה אנשים סביבי בתהליך כזה, גם צעירים ממני וגם מבוגרים, ואני מקנא בהם. במיוחד באלו שבתחילת התהליך. של שינוי. של פריחה, של... איך נאמר... שמחה של תינוק שמגלה עולם? את בטח מבינה על מה אני מדבר. הגעתי לתהליך גם מתוך צירוף של נסיבות - היפתחות לפורומים, צ`טים ופגישה חד פעמית ומזעזעת עם פותחת בקלפים, באותו תהליך שקארל יונג מכנה סינכרוניות. אוסף של תהליכים שאין ביניהם תלות הדדית, וביחד הם יוצרים תובנה אחת, שמבחינה מדעית אי אפשר לכמת אותה ולאשש אותה בניסויים. והכי חשוב בתאוריה הזו, שצריך לפקוח את העיניים. להבין שהמקריות הזו לא מקרית. שאם נפקח יותר את העיניים ונבטל יותר את האגו, ה``מקרים`` האלו יתוו לנו יותר את הדרך. אחת מאבני הדרך שלי היתה לפני כשנה וחצי, כשקבלתי ליומולדת מתנה מיוחדת במינה. איבחון באורה סומה. הגעתי למקום מאד מאד ציורי בארץ, ואישה עם מיליון בקבוקונים בצבעים מדהימים. ישבתי שמה שעתיים. ואני זוכר, שהשפלתי את העיניים ואמרתי ``יאללה, יאללה תעברי הלאה`` כשהיא הסתכלה על אוסף הבקבוקים עם הצבעים שהכי דיברו אלי, ואמרה לי שאני ..... נפש עתיקה שירדה לעולם לתקן דברים. אני לא מתייחס למה שהיא אמרה, רק לתגובה שלי. אני? מה פתאום אני... זה בכלל מישהו אחר שמקבל את ה``מחמאה``. לא נעים כזה... ממתי אני מקבל מתנה כזו? לא ראוי. אני לא ראוי. ובמקומות כאלו, עם אנשים כמוך, כמוכם, אני כן ראוי. ראוי בדיוק לאותם דברים שאני מאחל לעצמי. מאיש של מחשבים, מכונות, שכלתנות (כן... היה גם קטע ארוך של עיסוק בפאראפסיכולוגיה, אבל זו אופרה אחרת... הדגים האלו...) עברתי להיות בן אדם. של מגע. של טיפול. של אמפטיה לאחרים. קבלה של דברים. אהבה. ויש עוד המון המון לעבור. את העניין שלשמו התכנסתי לפני שנתיים, עוד לא פתרתי. עוד לא אזרתי את האומץ כדי להגיד שימות כל העולם ואני עושה רק מה שטוב לעצמי. עוד לא. עוד לא. שתלו בי בילדות אחריות גדולה מדי מכדי לעזוב. להפרד. לשנות חיים של אחרים בצורה דראסטית כזו. הפורום הזה מעניק לי - ואני מאמין שלעוד כמה - את החיבור לעצמם. לגלות מבעד לפחד, בושה, חוסר אונים - את הגרעין הקשה של האנושיות. את התמצית כמו שקוראים לכך ברפואה סינית. זהו. זו תעודת הזהות שלי :) והבגדים עוד לא מגוהצים. באהבה. מאד. איש. אחד.

אה. מעניין למה שכחתי

את ציון הדרך שלי לפני חצי שנה. הסרטן. איך שכחתי את היופי הזה. הניתוח. ההקרנות. הבחילות. גירוד של המיץ של הזבל. המחשבות שלא העליתי בזמן על הכתב ושקעו איפשהו במעמקי התת מודע. ולמה אני מתכחש אליו היום. איש. אחד.

הי איש, מאיפה צצת?!

קוראת את הודעותיך החדשות... לדארמה ולי... וזה עושה לי חם בלב. אתה משהו משהו! מה את העוד עושה כאן?! - רוץ כבר למגהץ... :) שיהיה לך רק טוב! ואהבה רבה.

צץ וצצה

זה העניין.. שצצתי מעצמי :) כיף לחוש אתכם מבעד למילים בפורום. מי דיבר על וירטואלי מי? אהבה גדולה לגעת. איש. אחד. עבודה. אחת.

darma

New member
איש אחד, איש מדות נפלא

היי לך איש מדות נפלא שכמותך, אני עובדת בעבודה שמחסלת לי את האנרגיותלת מכל דקה שאני נמצאת בה. הדבר היחיד שטוב בה זה אינטרנט חופשי כל הזמן. יום אחד נכנסתי במקרה לפורום הזה. והתחלתי להתאושש, הפורום הזה נתן לי כוח ואנרגיה. נתן לי אפשרות לשוחח עם אנשים שמבינים את השפה שלי את העולם שלי. ולפני יומיים הייתי חולה. וקיבלתי רייקי מרחוק מאנשי פורום ריקי, ששלחו וקיבלו מקבוצה גדולה של אנשים בפורום. אני רק מצטערת מאד שבתקופת המשבר הכי גדול שלי לפני שש, שבע שנים כשהייתי בודדה ועצובה מאד לא הייתי מחוברת לאינטרנט. קיבלתי מחברה טובה גם תגובה כזאת על הפורומים האלה. לוקח זמן עד שמתחברים ומבינים מה קורה פה. מאחלת לך שתמשיך לצעוד בדרך איתנו ביחד. באהבה דארמה.

גילוי דעת וגילוי נפש

עשיתי זיג זג בין ההודעות של דארמה ולגעת. קראתי. להגיד התחברתי זה אנדרסטייטמנט. מחפש מילה יותר עמוקה. דארמה - גם אני גם אני. אותה עבודה שמכלה כל שביב של אנרגיה. אותה עבודה שאני בה 8 שנים. בשנים הראשונות התחבר לי טוב לאלמנט האש שבי. ובתהליך שעוד אדבר עליו הרבה, שהחל לפני שנתיים, בדיוק, עשיתי מפנה גדול. ואני עדיין בסיבוב, את יודעת... מחכה לישורת האחרונה. לפעמים מוריד הילוך ולפעמים פול גז בניוטרל, אבל ככה זה נהגי מרוצים :) אני לא מנסה להבין מה קורה פה. אני זורם. טוב לי במיוחד עם אותן תובנות של יומיום. איש פשוט מתחבר לדברים פשוטים, את יודעת... אלך איתך ואיתכם. בונה לי את לוח השחמט האישי שלי, עם הפנים שלך ושלכם במקום הפרש, הצריח והחיילים. בלוח השחמט הזה אין שחורים ולבנים, כולם צועדים באותו כיוון, עם אותה מטרה. אלך איתך ואיתכם דארמה. באהבה כנה. איש. אחד. פושט. פושט.

למעלה