על מדרגות הרבנות

sharkyM

New member
על מדרגות הרבנות

חזרתי עכשיו מהמועצה הדתית. העדתי שם על מישהי שהיא פנויה ע"מ שתוכל להינשא. אני אומר לכם - גוף מושחת, יושבים שם שני פוצים ולא עושים כלום מלבד לשגע כל מיני אנשים תמימים שלא מבינים את ההליך ההלכתי הזה. הוא: מה באת לומר ? אני: אני מכיר אותה בתור גרושה. הוא: גרושה אני יודע , אבל מה באת לומר ? אני: ok , אז היא פנויה. הוא: מאיפה אתה מכיר אותה ? אני: חברים הוא: טוב, אז תחתום. אני (ללא מילים) : @#$@#%@$#@$#%@#$%2 ותדחוף את זה אתה יודע לאן. יושבת שם גם רבנית ש"מייעצת" לכלות הטריות מה ואיך לעשות וכמה חשוב לשמור טהרה וכו´ וכו´. מה שהורס אותי זה הרצינות שזוגות לא דתיים שלא מבינים את ההליך מייחסים לזה , הם נראים כאילו הם עומדים לפגוש את אלוהים בכבודו ובעצמו, או לפחות את משה רבינו. >הממסד הצליח להרוס לי את הבוקר<

אממ...טקס אזרחי על מדרגות הרבנות

אחד הטקסים המרגשים יותר שהייתי בהם בשנים האחרונות היה טקס חתונה אזרחית של ידידה טובה שלי שנעשה על מדריגות הרבנות בתל אביב. ה"מקדשת" הייתה שולה אלוני.

sharkyM

New member
זה לא ל"הכעיס" ?

לא יכלו לעשות את זה בפארק הירקון !???? >שארקים לא דווקאי<

אתה אומר רבנות ואני מייד

מתחרפן על המוח. תחזיקו אותי. ותתפללו שלא תצטרכו להגיע אף פעם למסדרונות החשוכים של בתי הדין הרבניים. של הרבנות בישראל. רמאים. משנים פרוטוקולים, גנבים, סחטנים. אם אני מתבלבל לפעמים מהשאלות שלכם (על ילד שמרביץ להורים שלו. שזה בטוח עדיף מהורה שמרביץ לילד שלו.) אז אני מזכיר לעצמי מה הולך בבית דין. ובטוח בדרכי.

עשיתי את זה לפני שנה בערך

והפוץ שהיה צריך להחתים אותי, פשוט אחר בשעה וחצי, מניח לארבעה זוגות שהביאו עדים לחכות לכבודו. והנה תיאור השתשלות הארוע: הוא מגיע, מתנשף, מזיע, חנוט בחליפה וכובע. נכנס לחדר שלו ואפילו לא מתנצל. אחרי כמה דקות פותח את הדלת, רואה אותי, הדוס היחידי בין הממתינים, אז הוא קורא לי ראשון. אני כבר עצבני גם ככה, אומר לו: "הם ממתינים עוד לפני" ומצביע על המשפחה שהיו שם קודם. כשנכנסתי, שלא לדבר על זה שהוא לא שאל אותי על הבחורה כלום, ורק התענין איפה למדתי ואם אני מכיר את זה ואת ההוא וכולי. כשסיימתי, שאלתי אותו האם בתור רב הוא זוכר מה דינו של מי שגזל את הרבים, ואם הזמן של אלו שחיכו לו באמת כל כך זול בעיניו. התשובה שלו הייתה: טוב, לא ידעתי שמחכה פה מישהו פון אונזערע (משלנו) >כל מילה מיותרת!<

מיכל25אב

New member
באמת כל מילה נוספת מיותרת...

העד שאני הבאתי כשנשאל אם אני בתולה וכשרה להנשא אמר"לא יודע לא בדקתי..."כשהבין שהרב לא מבין בדיחה-ענה ברצינות......

הסר דאגה מלבך

אין לי מילים להוסיף על מה שאמרת בקשר למה שהולך ברבנות (לגבי הרושם שאיחר) אך הסר דאגה מליבך הזוגות החילוניים שבאים לש ולרבנית כדי לקבל "תדרוך" לא לוקחים את זה ברצינות, ואפילו לא לרגע לא חושבים שהולכים לפגישה עם אלוהים - רק רוצים שזה ייגמר. מספיקה הצצה קטנה לפורום חתונות כדי להבין כמה זוגות היו מוותרים על זה, או יותר נכון, העצה הכי טובה שכלה מיועדת אחת נותנת לחברתה היא:"תני לה לדבר, תהנהני ואל תקשיבי. אל תשכחי ´לחשב´ מתי היה המחזור שלך בהתאם לתאריך החתונה שבחרת..." אבל מה לעשות, הכפייה ממשיכה. הלוואי והייתי

למעלה