על מבצעים והנחות

sovlanit

New member
על מבצעים והנחות

אחד הדברים השנואים עלי הוא אנשי-שיווק מדלת אל דלת המנסים למכור לי "מציאות" שאף לא חלמתי לרכוש. אלו שלא מכתתים רגליהם לביתי מנסים לעשות זאת באמצעות הטלפון. ולכולם בשורה:המבצע תקף רק היום...אפילו זמן לשקול זאת אין לי ... כבר למדתי להמנע מן המלכודת שבשאלה "למה" מצידם,רגע אחרי הסירוב מצידי. אני פשוט אומרת "תודה" "שלום" ומנתקת להם... חוצפה?!-זה היחס שהם נתנו לי כשפלשו לפרטיותי ללא התראה/רשות וכו'.. והנה ,פונה אלי כעת בחורה מחברת אשראי מסויימת ובפיה הצעה קוסמת ביותר: נבחרתי להמנות על נבחרי החברה כ"לקוחת זהב" [מעניין כמה כסף זה עלה לי-חחחחחחחחחחחחח]-הנה ההצעה: חופשה זוגית במלון פאר ארבעה ימים ושלושה לילות לבחירתי ברחבי הארץ- למימוש עד סוף דצמבר 2004,יום פינוק-זוגי בספא לבחירתי בארץ 1+1 גם זה בתוקף עד סוף דצמבר 2004 , סט סירי סולתם הכולל שלושה סירים בשלושה גדלים,מחזיק עיתון מהודר מעץ בשילוב בד,מחזיק מהודר לסכו"ם/עטים או כל שימוש אחר,סט מצעים זוגי 100 אחוז כותנה וסכו"ם מהודר 32 חלקים... והכל במחיר של פחות מאלף וחמש מאות ש"ח בשניים עשר תשלומים שווים. אכן,נשמעת עיסקה משלמת וכדאית עבורי..אלא שהמרתי את כרטיס האשראי הרגיל בכרטיס דיירקט. ככה זה. כשהיה לי כרטיס רגיל-לא התוודעתי למבצעים שכאלה... חוק מרפי?מזל?מי יודע? אז,אמשיך לחלום על חופשה חלומית ו/או יום ארוח מפנק בספא יחד עם בן הזוג,אסתדר עם הסכו"ם/המצעים/הסירים שכבר יש ברשותי,אמשיך לקרוא עיתונים גם בלי להניח במחזיק שכזה ,העטים ימשיכו להיות בכוס שהקצתי עבורם ואמשיך להנות מכל מה שיש לי מבלי להיות מוטרדת ממה שאין לי... ו/או מהגדלת המינוס בהוצאה שממש לא תכננתי. הזדמנות שכזו תגיע אלי בזמן הנכון עבורי ביותר...כך אני מאמינה.ותקראו לי נאיבית,אז מה?! ייייישששששש!!!!!!!

jesenia

New member
אחלה

לא חוצפה, גם אני נוהגת כך. אבל לפעמים אני קצת מרחמת עליהם, איזו דרך להתפרנס...

גליתrt

New member
חוק מרפי? מזל? אני יודעת!!!

מה את חושבת? עיסקה שכזאת יש, ואת צודקת, רק בחלומות!! הם ניסו להראות לך מה הפסדת בגלל שאת כבר לא בעלת כרטיס רגיל ונזיל... ולפתות אותך לחזור לדרך ה'סורה' והישנה שטובה להם.

sovlanit

New member
גליתRT

אולי זה נכון. ואם כן-זה לא הועיל להם... אני רק רק רק מרוויחה !

Galit29

New member
סובלניתה ../images/Emo124.gif

אני מאמינה שאין מתנות חינם! אז אל תכנסי לדיכאון!

sovlanit

New member
השתגעת?! ברור

לי ש"מה שבחינם-עולה ביוקר". ולהצטער? על מה?! על זה שאני מנועה מלהתפתות למבצעים שבלאו הכי לא תכננתי? חחחחחחחחחח,הם הפסידו מותק,לא אני...

אנילה1

New member
סובלנית, אני הייתי אומרת שאת חכמה.

אבל אני במקומך, לא מנתקת את השיחה. אני ממשיכה לדבר ולדבר ולדבר, ולשאול ולהתייעץ עד שאני מעייפת אותם והם חייבים לסגור. כי הם מקבלים משכורת פר קניה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

סובלנות מה זה בדיוק פחות 1500ש"ח

1499 ש"ח חחחחחחחחח מבצעים מבצעים מבצעים מי רואה אותם בכלל לא אני בכול אופן גם אני כמוך העדפתי את הכרטיס הדירקט פחות סיבוכים אין פיתוי לקנית דברים מיותרים ואת יודעת מה אומרים מה שזול עולה יקר בסופו של דבר. אה
אני רואה את זה כך פשוט הרווחת 1500 ש"ח שלא הוצאת בכלל

sovlanit

New member
אדית,../images/Emo24.gif

פחות מאלף חמש מאות זה 1467 ש"ח כולל דמי משלוח. וגם מה שבחינם עולה ביוקר...חחחחח תודה.

למעלה