מיכל נתנה כאן טיוטוריאל להדפסים ... הסתכלתי בו וממש לא הבנתי איך מעלים את ההדפסים ששמרתי לפיינט שופ.... בבקשה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? תודה
אני יכולה להסביר לך הרבה יותר פשוט... קחי את הצבע השולט שבהדפס ותכההי אותו קצת שתקבלי גוון יותר כהה. תקחי את הבייס, על הבייס תציירי את קו המתאר של השמלה. תצחקי את כל הבייס ותשארי רק עם הקו מתאר... תקחי אותו שימי על ההדפס ותמחקי את מה כל מה שנשאר מחוץ לקו המתאר של השמלה. קחי את השמלה ושימי על הבייס שהכנת מראש והשתמשת בו מקודם. ואז תצלילי בתוכנה... זה הכל פשוט ובעברית...
אר... התחלתי לעשות דולי מתמונה, ונשאר לי רק השיער שמשום מה אני לא מצליחה לעשות (זה מאין קליפס תפוס בצורה מוזרה המון קישקושקים ויפה לטעמי) הקובץ גדול לא יכול לעלות לכאן, אני צריכה עזרה... יש מתנדבות?
האתר של Dropick Dollz נסגר, וכמובן שאני לא שמרתי אף בייס משם. בבקשה......... למי שיש שיפרסם פה או שישלח לי באיציק -167447325. אז למי שיש לפחות כמה, או את הכל או אחד, שיכתוב תגובה ויגיד שיש לה ושיפרסם את זה או שיגיד שישלח לי באיציק וישלח. אני ממש אודה למי שיעשה את זה.... אז למי שיש: פליז..........
../images/Emo15.gif בקשר לסמלים בפורום ../images/Emo15.gif
למנהלות.. ולכולם!!
אולי נעשה שירשור סמלים של הפורום כל אחד ישים שם את הסמל שלו בהודעת שירשור כמובן.. וככה אלו שאין להם סמל לבסוף יוכלו לבחור להם סמל ואם מישהו יודע שהוא תפוס אז שיגיד אם הרעיון מוצא חן בעינכם תגיבו ) בי- רות
לשרשור העוף. ולסמלים האלו קוראים אייקונים! חוצמזה, שלפני שנכנסים לפורום ומאמצים בו אייקונים זה לא כזה קשה להסתובב קצת בפורום ולראות באיזה אייקונים משתמשים ואיזה לא אבל שיהיה...
את יודעת שזה נורא טיפשי הרעיון שלכל אחד יש אייקון "שלו". את יודעת כמה אני אוהבת את בנדנה? אבל מישהי החליטה שהוא שלה. ואת פור יו? זה טיפשי, כי יש מלא ילדים בפורום ואין מספיק אייקונים לכולם. את מעודדת את תופעת ה "שלי"!!!!!!
בגלל שככה אפשר לזהות מי כתבה את ההודעה כמו שאת המנלות רואים בכחול כהה כזה בולט...
אם נגיד ש... כולם מתישהו יהיו תפוסים אז הם יכולים לעשות צירופים לדוגמא:
(זאת רק דוגמא...) וכאלו הבנת? באג| יש עוד הרבה סמלים לבחירה את לא חייבת לבכות על הבנדנה שלך
באג| אם נעשה את השירשור ילדים שאין להם סמל (אייקון) ורוצים יוכלו לראות איזה לא תפוסים ולהגיד איזה זה האייקון שלהם בפורום... באג| אז למנהלות אני יכולה לפתוח על זה שירשור או .. אתן