על כתף הר פורח........

שקדי

New member
על כתף הר פורח........../images/Emo39.gif

כפרי זה הקטן למרחקים שולח פרדס שדה וגן רחוק משאון הרים הוא על פני כל המרחב ירוק דגלו ירים הוא עם נקודות זהב

מה אתם עושים שם כל היום?../images/Emo8.gif

מתרחצים בבריכה? מפצחים גרעינים? אוכלים שפנים? דופקים את השחורים? שרים שירים, כמנהג הגויים? אתם בכלל עובדים? מחק את המיותר.

שקדי - יש גם הסבר לתמונה המרנינה?

ירוק בעיניים וכחול בשמיים והר נישא אל על ושלווה גם.....

שקדי

New member
תמונה אחת וכו´..............

תמונה שצולמה ממסוק לפני כשנה נדמה לי שכל מילה מיותרת אפילו את הבית שלי אני רואה רמז.....לא רחוק מידי מבריכת השחיה ואפילו את החורשה אליה אגיע בבוא היום לשכב עם אבותיי.............ואבותיהם ברקע כמובן הרי הגלבוע..........................

"כמה מאד חמדתי כפרי זה הקטן..."

*צילום ביום שלא רואים את הגלעד *וכלא שאטה לא מספיק צהוב (או שצולם כשהיו הציורים של הפושע גור) *אולי לא הסבירו למשמיצים שאלו הם בריכות חימצון/דגים ולא שחיה *ראשו של הגלבוע וחלק ממורדותיו נצבעו ירוק ע"י הקק"ל כי כזכור: "אל טל ואל מטר עליכם" *ואת שדה תרומות לא ניתן לראות ממורדות עמק חרוד בואכה עמק בית-שאן נוף מוריק ומושקע אה. מקסים-נכון? צא ותאמיןשכשהאדמות שם נגאלו -השטחים רבים היו ביצות (תארו לכם מראשו של הגלבוע גשמי זעף שניקוזם כושל..וכו..) אז אולי איזה קיבוצניק בכל-זאת עבד שם פעם?

אופס..בן אהרון, הדברים עשויים להשמע

כאן כתגובה כלפי דבריך אז מראש: חלילה קלטתי כמובן את החיוך! התייחסתי לצילום המרהיב בלבד!

שקדי

New member
והמציאות רוח´לה.......

עולה על כל דמיון רק שמרחוק ומגבוה לפעמים זה באמת נראה יותר טוב

שקדי,כן המציאות.. כמו 2 הסבתות

שנפגשות בגינה הציבורית לשם הן באו עם הנכדים הקטנטנים.. "הנכדים שלך?"- שואלת האחת "כן" עונה בגאוה השניה "איזה יפים ומתוקים" מוסיפה האחת "חכי את צריכה לראות אותם בתמונות" עונה לה השניה (שוב הרסתי? -אבל הרעיון..הובן?)

שאלתי אתמול את שקדי../images/Emo46.gif

מה הם אוכלים. סיפר, שהם צדים מדי פעם, חזירי בר. לו היו מסכימים, לעבוד, לפעמים, היה להם חלב, בשר בקר. עצי פרי. תעשייה. יאללה מספיק, עם הבטלנות ! שקדי. לכו ללשכת התעסוקה ותרשמו לאבטלה ! תשלחו את הילדים לצבא, יא- שמאלנים, עוכרי ישראל.

שקדי

New member
אותך לאלומיניום........./images/Emo13.gif

איך נשלח אותם לצבא........... אילבן טוען שכולנו מורדים ובוגדים לא חאראם להרוס צבא טוב?????????????????

ראיתי את היומן שלך, פרופ´ (לור?)

לא פלא, שלא מגייסים יותר את הקיבוצניקים לשייטת. מה פתאום אלומיניום בעסק ?

שקדי

New member
לאן באמת נעלם..........

החבר אלומיניום???????? מתגעגעים לקשקשת...............

magy

New member
אין לו נטיה לעדכן אותי במעשיו

או בכל דבר אחר. אני יודעת כמוך איפה הוא.... אולי בכלל לא קיים האיש. סתם המצאה שלנו.

שקדי !../images/Emo46.gif

אתה שם לב שאינך עונה לשאלות שלי. אלומיניום זה הסחה ! מתחמק הא? יא שמוצניק, חבר של יוסי שריד !

שקדי

New member
האמת בן בן...............

שהתחלתי לפקפק אם אתה כותב ברצינות.....או באחרת אז קשה לי להשיב דבר דבור על אופניו

magy

New member
יאלללללללה , ללחוץ ידיים ../images/Emo3.gifPP

כולם צוחקים.....זה לא פורום של רצינות........

שקדי

New member
יאללה חברה מנהלת........

הושיטי יד וירטואלית ונלחצנה......

למעלה