על כל שאלה תשובה

דורון®

New member
על כל שאלה תשובה

שמח לבקר בפורום לכל מי שיש שאלה בנושא טכניקה וטקטיקה מוזמן.

11122233311

New member
יש שאלה

שוב שואל.. בסנוקר.. המשחק עם הלבן והכיוון שלו לאחרי המכה זה מאוד חשוב.. קדימה אחורה וסיבובים קטנים של שמאלה ימינה הכל עובד לי מצוין אבל.. כשצריך לעשות מכה ממש הצידה על הלבן כדי לכוון אותו בימינה או שמאלה שילך מהבאנדה אחרי המכה, הלבן משנה את הכיוון שלו בהתאם לעוצמה ולמרחק ומשנה את המסלול של עצמו וגם של הכדור שאמור להכנס לבור בצורה דרסטית. ולפעמים מכה קלה כלשהיא אני מכוון שהכדור ילך לבור נותן מכה בלבן שמאלה למשל בשביל לצאת לכדור אחר הלבן הולך מצוין אבל הכדור השני פשוט לא נכנס לבור.. הלבן משנה את הכיוון שלו במכה והכדור שהלכתי עליו פשוט לא נכנס כמו שהיה אם הייתי נותן במרכז הלבן אז השאלה היא איך בדיוק לתת את המכה בצד, ומה ההשפעה של העוצמה של המכה והמרחק מהכדור השני על הכיוון של הכדור הלבן וגם של הכדור שרוצים להכניס? סתם טיפים יעזרו גם,

Anin17

New member
בוקר טוב

בשביל לעשות את מה שאתה מתאר צריך מכה חזקה יחסית, להכות טיפה נמוך ועם סטייה עדינה של ימינה או שמאלה במידת הצורך. בשביל להצליח במכה אתה צריך להתאמן המון, ועוד פעם להתאמן והתוצאות מובטחות רק שמור על עמידה נכונה ויציבות בידיים

11122233311

New member
אבל מה עם מצב ש

אני צריך קדימה ואחד הצדדים זה הכי נורא כשצריך לקחת את הלבן קדימה (למעלה על הלבן) ואיזה צד ביחד.. אז זה ממש סוטה מהמסלול כמו מטורף ומכות וברייקים פשוט נהרסים לי בגלל זה. הקטע הוא שלפעמים אם אני משחק לבד ושם מצב ספציפי ומחליט על כיוון ליציאה לא לכדור מסוים.. אז זה כן הולך לי.. אבל כשמגיע רגע האמת במשחק זה פשוט מתפקשש. ועוד שאלונת.. יש שיטות שונות לסיבוב לצדדים.. יש כאלה שעושים את המכה רגיל ואז בסוף מסיטים את המקל לצד.. יש כאלה שכשהם שמים את היד הם מכוונים כבר לצד כאילו המקל לא כוון למרכז הכדור בכלל.. ויש כאלה שמכוונים למרכז הכדור ואז משנים את המקום שהם פוגעים ומכוונים אליו.. מעין שילוב של שתי השיטות הקודמות וכל אחד עושה אחרת ומעניין מה הדרך הבטוחה יותר ושעובדת יותר?

mr snooker12

New member
שמע ....

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר זה קורה להרבה אנשים.אבל ?......כשאתה הולך על מכה כזאת (עם סיבוב) כדי לצאת . ואם אתה באמת רוצה שהכדור יכנס אז אתה צריך לכוון את המכות האלה יותר זמו ......ונניח שאתה הולך על סיבוב בצד שמאל של הלבן אתה צריך להיפגש בכדור עצמו טיפה יותר לצד ימין שלו בכדי שזה יתיישר(עכשיו במכה כזאת לפי מה שאתה רואה הכדור עצמו לא מכוון בכלל לחור ולא נראה שיגיע) אבל סמוך עליי הוא כן יגיע אני התאמנתי על זה די הרבה וכבר קלטתי הרבה מצבים של מכות מסוג זה ..... אתה צריך להיפגש בכדור בדיוק בצד השני שאתה מכוון בלבן ....נניח טיפה שמאל של הלבן אז בכדור זה יוצא טיפה ימין.....מה שכן אתה צריך לאחוז טוב בסטקה ... זה די מסובך להסביר את זה בכתב אבל זה צריך להיות ככה פחות או יותר תנסה ותגיד לי אם הישתפרת במכות אלו

11122233311

New member
לא כ"כ הבנתי

לא כ"כ הבנתי מה הכוונה להפגש יותר ימינה.. אבל בכל מקרה שיחקתי אתמול והבנתי משהו.. כשאני פוגע בשמאלה של הלבן ממרחק בינוני אז צריך לכוון קצת שמאלה כי הלבן נוטה ימינה קצת כשפוגעים בצד שמאל.. (עם למעלה)

למעלה