על כל הבלגן...

על כל הבלגן...

חבר'ה ממש מצטערים היה לנו שיגעון אתמול עם כל עניין הסינגל. עלינו על הבעיה בסופו של דבר, ומסתבר שתוך 24 שעות (אם לא פחות) השיר מתחיל לפעול כמו שצריך. בכל מקרה, בגלל שביאסנו אתכם לגמרי, ולמייספייס השיר יעלה רק מחר בשעות הצהריים (שוב- אם לא לפני) יש מצב שלורל יעלה היום את השיר לשרת אחר רק כדי שתוכלו לשמוע, אם כן לורל ישלח תגובה לפה עם קישור, אם לא הכי מאוחר מחר בצהריים. לשיר קוראים "כמו שלך", והוא הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה המתקרב שלנו - "חומרים רטובים". האלבום במלואו יצא בסביבות חודש דצמבר, באזור חנוכה. תוך 4-5 שבועות הסינגל יישלח לרדיו, ואז נצטרך המון עזרה ממכם (גם עכשיו) בהפצה של המוזיקה שלנו, תנסו להעביר בין כמה שיותר חברים וחברות את השיר החדש שלנו (את הכתובת מייספייס). תודה, ביט69.

../images/Emo220.gifאממ נעזור..

והיו דברים יותר מבאסים... לא נורא... מחר..אם לא היום כבר נשמע את זה=] מחכים באממ קוצר רוח(?) לפחות אניXD =] תודה..(מה הקשר?!מה את מפגרת?!)

../images/Emo194.gifלא נורא../images/Emo24.gif

*מחכה* אגב, שבתי!
[המחשב שלי היה בתיקון.
]

1n2o3a

New member
אמממממ אמממ אמממ

HOTTTT מאאאגניב לגמריי הייתי עושה לכם ילדים ברגע זה... חח וכוס אמא שלכם הכמו שלך הזה הבהיל אותיייי טיחות...

../images/Emo220.gifחח יפה!!

אהבתי...אהבתי את ה"כמו שלך"XDDD שניה כולכם צועקים? אעעע זה הפסיק לי באמצע!! לא שמעתי את כל השיר... אעע זה המשיךXD חחחח שיר גדול!!!!!=] בהצלחה=] בקרוב ההופעה(עוד המון זמןXD)

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ממ.. בקשר להפצה..

הראתי לחברה שלי את מה שצילמתם אחרי ההופעה בעירהבירה והעלתם ליוטוב.. אז היא אמרה שהמוזיקה בפסדר [תראה יחסית לפריקית קשואחה ואפלה (ומטומטמת) זה אפילו טוב!!] ושאתם נותים הופעהה ממש טוב ושלברי יש פוטנציאל להיות מטאליסט, שרענן חמוד ושלורל מטורףD::: (אה, היא בלונדינית, היא מטומטמת. תסלחו לה.D:)

code of silence

New member
שמעתי את השיר

אהבתי, הוא עושה חשק לשמוע אותו שוב ושוב. P: שלחתי את המייספייס שלכם לכמה אנשים כדי שהם ישמעו את השיר, וגם הם התלהבו. אניוואי, סחטיין עלייכם. :)

yuval411

New member
מטאליסטים הומואים

חבר'ה בראסמי כל הילדים הקוקסינלים שליכלכו עליכם והכול אכלו פשוט זין ענק ושחור בפעם המאה אהבתי תשיר!! משהו מטורף! יאללה סינגל שני! יא אטיים!

למעלה