על כלבים ודייטים.........

ramoni1

New member
על כלבים ודייטים.........

היום הסתובבתי בגינה הסמוכה לביתי....וראיתי מלא בחורות שמסתובבות עם כלבים........ישבתי בצד וצפיתי בנעשה.....ראיתי שבאופן אוטומטי הן נמשכות לפתוח בשיחה עם גברים שבאו עם כלב וממש לא שינה להם איך הגבר נראה..........והתעלמו כליל מגברים בלי כלב. האם גיליתי את הפטנט? האם יש מזור למכאוביי? האם ללכת לקנות כלב?... אשמח לתגובות מנשים שיש להן כלב......חח

ramoni1

New member
אז........

תבואי עם הכלב? יש לי שוקו בשביל שוקי.........חחחח

snoopy36

New member
תבואי???

באמת רמוני,אתה מחזיר את הגלגל חודשיים לאחור,אז עוד חשבו כאן שאני זו היא....??? מאז די הוכחתי שהיא זו היא ואני זה הוא/אני....

ramoni1

New member
חחחחח

פאדיחה
אחשלו.... לפי התשובה שלך לא יכולתי לחשוב אחרת ואה.. אולי אתה נחמד אבל לא הטעם שלי

snoopy36

New member
יא'חביבי....

כשאמרתי:"2 ציפורים..."...אתה תסתובב עם סנופי...ושניינו יחד נתפוס שתי ציפורים(או פרגיות....)-1 4 each!!!

שחR

New member
אז תהנו רק מהמילים של רוטבליט

יצאתי לטייל עם הכלב ליל קיץ בהיר וחם בשדרה הפונה לטיילת (הוא אוהב לעשות את זה שם) כן אנחנו יוצאים ערב ערב תמיד באותו המסלול ולפתע באמצע הדרך ראינו אתכם ממול שם את גזע העץ הקבוע הסופג את שלו בשתיקה אל קולר בעליו רצוע כלב זר במימיו השקה נמתחו צווארים ושרשרת רחרחו באויר חוטמים ואיבה בשמחה לא מוסברת התחלפה במטה קסמים האו האו האו דו יו דו יו דו? האו האו האו דו יו דו יו דו האו ואני את שלך מלטפת ומודדת אותך במבט זו כלבה? היא ממש מאולפת היא גזעית? גם שלי... כמעט על ספסל בשדרה בו נשבה שם הרוח נושב חרישי זה פשוט בא להם מן הטבע תן להם שירוצו חופשי האו האו... הסתכל מעלינו ירח מסתבך שם בקצה הענף זו עונה שכזו זה הריח שמושך את האף בזנב האו האו...

אחי אתה לא מעודכן ../images/Emo161.gif

זה בין הפטנטים העתיקים ביותר. איך נראה לך שאדם הכיר את חווה?

רומנteaת

New member
לי אין כלב, אבל...

לראות גבר עם כלב תמיד עושה לי את זה. רק שלא יהיה כלב רצחני...

למעלה