על כינים והריון ....

על כינים והריון ....

שאלה טיפולית: אנכי הריונית (שבוע 32+4) , וראשי עטור כינים (עובדת עם ילדים..) כי זה כייף. התכשיר הטבעי - ניקיטה - לא מספיק יעיל עבורי. (הנני בעלת שיער ארוך ועבות
) גישת הסבתא במתכונה המדוייק אומרת: חומץ, שמן זית, ורק- 2 כפות נפט - למשך 20 דק' בלבד. הטיפול הזה, יעיל. האם יש בזה משום סכנה לעובר? מישהי יודעת? HELP , זה מגרדדדדדדדדדד

אמאדובה

New member
נפט???

לא ידעתי שעוד עושים דברים כאלה... אין לי מושג אם זה מזיק לעובר אבל אישית לא הייתי שמה את זה על הראש. מצטרפת להמלצה על ריזאלטס (אם כי די יקר). אין בו חומרי הדברה והוא אמור לחנוק את הכינים ולא להרעיל אותן. בכל מקרה הייתי מתייעצת עם המרכז הטרטולוגי (עשיתי זאת בהריון קודם אבל עקב טמטמת מתקדמת לא זוכרת את התשובה
ובטח שלא שאלתי אותם על נפט)

../images/Emo6.gif

הצחקת אותי לגמרי - זה המתכון בספר הכינה נחמה, הזכרת לי נשכחות בכל מקרה לא נראה לי שהוא מומלץ. אם כבר מתכונים מהעבר אולי תספורת כמו "בקיץ של אביה" תעזור יותר לגבי הכינים זה לא מצחיק בכלל וצריך טיפול עיקבי של מסרק צפוץ כל יום ואפילו פעמים ביום, רק ככה אני הצלחתי להפתר מהן. כדי גם לבדוק תכשירים נוספים (אין לי מושג איזה , לילדים יש לי ציק צק שהוא על בסיס רוזמרין לא נראה לי חזק במיוחד אבל בהחלט עשה את העבודה) בהצלחה

evemon

New member
ספרי לי על זה...

אוי הכינים האלה... אוף אוף אוף. כתבת את ההודעה הזו בדיוק בזמן בשבילי. אני אומנם לא עובדת עם כינים אבל עם 3 ילדים בבית ואחת בגן עירייה, הצרה הגיעה עד אלינו. עדי, הגדולה שבגן עירייה, כל הזמן עם כינים. לא עוזר מה שאני עושה. ניסיתי הכל, כימי, לא כימי, הברשה יומיומית, שמפו ושמן רוזמרין. מה לא ניסיתי.... זה יכול להיגמר ולעבור לשבוע או ש בועיים ואז אני שוב מוצאת אותם בהברשה הקבועה של אחרי החפיפה. אתמול גיליתי שגם אני נדבקתי במכה ועשיתי טיפול. למרות זאת לא הייתי ממליצה נפט. תשאלי כל עובד במערכת הבריאות מרוקח ועד רופא ילדים כולם ימליצו הכל רק לא נפט. אני חושבת שבגדול את יכולה להשתמש בתכשירים היותר קשים שמכילים כמיכלים אם את רוצה כמו חפיף אבל הייתי מקבלת אישור סופי מהרופא, אפילו סתם בהתיעצות בטלפון. בהצלחה!

evemon

New member
../images/Emo163.gif

עובדת עם כינים
התכוונתי עובדת עם ילדים

happy

New member
הדבר היחידי שעוזר לבנות של אחותי

זה למרוח על השיער מרכך של הוואי במשך 15דקות (ללכסות בשקית נילון את הראש עם המרכך) ואז אחרי 15 דקות לסרק עם מסרק צפוף ולשטוף. זה מוריד את הביצים והכינים. לעשות את זה במשך כמה ימים.

אני מגורדת וסתומה

טוף, אז רכשתי את 'האיזומשו' המכון הטרטולוגי כבר סגור, אבל הצלחתי לתפוס מישהו ברמבם ולהציק קצת. התשובה שקיבלתי היא, שהתכשירים ממש' הטיריטרונים - מותרים לשימוש וזה משהו שהרוקח יכול להגיד. מקריאת העלון, טרם הצלחתי להבין אם האיזו' - שייך למש' המותרת אם לאו. עד כאן מגורדת. בתקופת היותי בארון, שזה אומר מוכחשת גם מצידי - לקיתי ברעה הנוראית הזאת - ובעצתה של חברה מנוסה (זו הייתה מכת הכינים הראשונה בביתי!!) מיד פניתי לטיפול המופיע - כן כן שחור על גבי לבן - בספר "התרופות של סבתא" שבין מרכיביו יש 2 כפות נפט ל- 20 דק'. זה עבד על מחלפות בנותיי, וגם עלי. פה מגיע הסתומה - כי אני בחרדות אש עכשיו. האם פגעתי בעובר? ולמרות כל תקינות הבדיקות כולל המי שפיר - מה עשיתי קיבינימט? ובכלל, אני בשלב שהחרדתית שבי זוקפת את ראשה המכוער וזה לא קל. אז נהדר, אני גם מגרדת גם לא מעזה להשתמש בכלום וגם בהיסטריה שהסבתי נזק מה שמשתלב נהדר עם החרדות ג'יפ שלי. ואגב, ללא הריון , אני יכולה לומר שהטיפול הזה באמת עובד. ואל תסתכלו עלי ככה
!

דיא

New member
נכון, נפט לא רצוי

אבל בשימוש חד פעמי, בכמות כזו, על ראש של אישה בוגרת, ספק גדול שתהיה לו השפעה חוץ ממקומית חיצונית. בשימוש יום יומי, או תכוף ולאורך זמן, זה משהו אחר. אז לפחות שהדאגה הזו תרד מלבך (לא שזה יקרה, אבל שתדעי שהיא לא מבוססת ואז תוכלי להלקות את עצמך גם על זה, כי הרי זה מה שאנחנו עושות, לא?
) זו צרה מעצבנת במיוחד, מקווה שתתגברי עליה בקלות ובמהירות. ובעיקר, תגזרי לעצמך ציפורניים

סירוק בלבד ../images/Emo216.gif

דורש התמדה, אבל הכי נכון ובטיחותי (גם לילדים, לא רק לנשים הרות). חפפי עם המון מרכך, וסרקי.

למעלה