על כובעים וגנבים

oxymoron

New member
על כובעים וגנבים

סיפור רע שקרה לי היום, תרשו לי להוציא את זעמי פה. הכל התחיל טוב.. יום שבת בערב.. יורדים לים לג'אגלג בטירוף שלנו. בשלב זה אני מדגיש שהייתה לי הרגשה מוזרה ולכן לקחתי איתי רק את השלושה כובעים שלי, היפיפיים שלי, שהבאתי מלונדון, שכבר לא איתי..!#@$#%%^$. כן..בדרך כלל אני לוקח תיק מלא ציוד. אז מפה לשם אחרי כמה שעות טובות בחוף נשארנו שלושה חבר'ה. אני ועוד אחד נכנסו לים והסטלן השלישי תפקידו היה לשמור לנו על הדברים.. רק ש.. הוא פגש מכר וקם לקראתו.. השמש כבר שקעה מזמן והיה חשוך.. יצאנו מהמים.. התסכלתי שמאלה.. הסתכלתי ימינה. הסכלתי למטה... הסתכלתי למעלה ושאלתי למהההההההההה? אין תיקים ואין יער רשימת הציוד: לחבר אחד: פוי אש וסטאף אש. לשני: 6 קלאבים ו-9 כדורים ו3 באונסים. ואני יצאתי יחסית בזול, 3 כובעים. בשלב זה אתם בטח יכולים לתאר מה הלך שם בחוף.. אני מרכזתי תכעס שלי והסתפקתי בריצה לאורך החוף אולי בפוקס ניראה משהו.. אבל חברים שלי השתגעו לגמרי.. חבטות בחוף, פליק-פלאקים הכי כועסים שיצא לי לראות ומכות נשנות וחוזרות אחד לשני. וכל החרטה הזה קרה לפני שהספקתי להביא ת'חד-אופן בעקבות הטראד שפתחתי פה שלשום... אני חושב שיפול עליי הקלח ורוחי תצאי מגופי אם אני יראה ברחוב קשיש ולראשו אחד מהכובעים ז"ל שלי.. שבטח כבר עכשיו נמכרים בשוק השחור. מסקנה: 1) לא עוזב תציוד אפילו לשניה, מעכשיו רק לנעול באוטו. 2) חבל שלא הבאתי תחרבות, אם הם לא היו נגנבות, לפחות הייתי מבצע בבן-*ונה חרקירי. 3) אני צריך לוריד שלושה כובעים! מי מייבא לארץ חברים?

eiraz

New member
מי יתן...

מי יתן ויכה ברק בגנבים גם לי גנבו ציוד זוג פוי ועד היום אני מחפש אחריהם אפילו שיש לי חדשים ואפילו יותר טובים מקווה שתמצאו את הגנבים ויוחזר כל הציוד ובמקרה שלא אין מה לעשות חוץ מלקלל או לתת מכות לקירות כדי להעביר את הכעס אבל בסופו של דבר זה יעבור ואני גם מקווה שלא תמצא את הציוד על הגנב עצמו (לטובתו) מסקנה לא לסמוך על איש מבלי שהוא מראה מראש שניתן לסמוך עליו

למעלה