על יד הקפה.

על יד הקפה.

סתם, לא, סתם.

ליד הפאזל!
קנינו פאזל חדש... סטגדאם, ועכשיו.. אנחנו רוצים לפתוח אותו.
מה, מה אתם עושים עם ההתרגשות שבפתיחה?

(אתם לא מאמינים שאפילו עכשיו אני מתרגשת :) ) ספרו מה אתם עושים לפני/ לקראת הפתיחה. לדוגמה, האם תעדיפו לפתוח את הפאזל כשרק אתם מתבודדים איתו, או תעדיפו להשתף את המשפחה/חברים בפתיחה החגיגית.

מה אתם שמים על יד הקפה? סתם, על-יד הפאזל. אני מעשנת (בעוונותי), אז אני אקח ליד את קופסת הסגריות, המצית והמאפרה הנקיה. סביר מאוד להניח שאני גם אקח צלחת פירות שנשטפו טוב לפני כן, עדיף שיהיו שם ענבים (ככה אפשר לנגב את האצבעות ולהמשיך מהר. בטח שתהיה שם גם שתיה, לרוב חמה.

איך אתם מתרגשים בפתיחה?

אופ.

מממאיה35

New member
מתרגשת איתך ביחד

מזמן לא הסנפתי פאזל חדש שזה עתה נפתח

איזה פאזל קניתם?

לא..

גם אנחנו לא קנינו חדש, ואולי דווקא בגלל הגעגוע, פתחתי את השרשור..
כל-כך הרבה דברים תפסו לו את המקום..

בפעם האחרונה קניתי פאזל חדש ויפה כי, בת דודה שלי עברה לגור בדירה חדשה, את הסלון שלה היא עיצבה בצבעים שולטים של חום, ירוק וכתום. (ואם הייתם רואים במו עיניכם, לא הייתם אומרים שזה איכס :) ) באמת יפה. ואז יום אחד, אולי שבועיים לאחר מכן, טיילתי לי בדיזנגוף סנטר ונכנסתי לחנות הפאזלים הגדולים לשטוף עיניים, ואז ראיתי אותו, פאזל גדול, בדיוק באותם הצבעים. זו היתה אשה עירומה בצבעים של חום ירוק וכתום.
בטח שקניתי מיד, וואיי איזו התרגשות כשפתחתי.., אבל האמת היא שאני מתרגשת לקראת כל חדש אחר. הבטחתי לעצמי להגיע אליה הביתה יום אחד וככה, פשוט להפתיע אותה ולהגיש לה את המתנה הזו. ידעתי שהיא תקבל מקום של כבוד בסלון שלהם.

מזל שלא סיפרתי לה על זה. וגם את, אל תגלי לה, ונכון שסיימתי אותו, אבל נאלצתי לאחר-מכן לפרק אותו ולשים אותו בינתיים בחזרה בקופסה, כי הייתי זקוקה למקום, וכי היא גרה נורא רחוק ממני ואין לי רכב, היא מעולם לא קיבלה אותו...

זה היה לפני כמעט שנתיים.
אוף!

123נעמי

New member
אני פותחת לאט לאט את השקית

כמובן שעם מספרים ולא באלימות

שופכת את כל החלקים לקופסא
ומערבבת את החלקים עם הידים
כמה כיףףףףףףףף
ככה יוצא הריח הכי טוב וההרגשה בידים נהדרת
(אוי אנחנו חולים במחלה מוזרה
)

הכי כיף זה לערבב את החלקים בידים

ליד הפאזל נמצאת החתולה...

היא מתה על פאזלים כמעט כמונו, למרות שהיא שמחה לפעמים לשחק עם החלקים המורכבים...

אני נזהרת לא לשים נוזלים או אוכל מלכלך ליד הפאזל כדי שלא יתקלקל. ולרוב השולחן חף מחפצים אחרים פשוט כדי להתרכז בפאזל בלבד.

אני מתה על קופסאות סגורות של פאזלים כי אני אף פעם לא יודעת מה אמצא בפנים, אם הפאזל מבריק או מט, איך הצבעים ומה הגודל של החלקים. לכן אני מתפתית די מהר ופותחת מיד את הפאזל.

אולי החתולה שלך

גם אוהבת את הרעש.

את פותחת מיד את הפאזל. תגידי את האמת, גם את כמו 123נעמי הולכת להביא מספריים?

אופ.

אממ, ממש לא...

נראה לי שהחתולה פשוט נדבקה בוירוס הפאזלים. הוא מאד נפוץ ומחוזק אצלנו.

זה תלוי בגודל של הפאזל

אם זה הוא תופס את כל השטח של השולחן או לא, אבל יש לי שולחן קטן ונמוך אני מציבה לידי, שם בדרך כלל תהיה שתיה קרה או חמה. את הסיגריות אני משתדלת לא לשים לידי כדי שאצטרך לקום אליהן (אני מתעצלת לקום בעיקר אם בדיוק זורם לי כמו שצריך).

פירות אפשר לחתוך לפני ואז זה כמו ענבים. גם חטיפים אני לא שמה לידי כי זה עושה פירורים. מעבר לזה, יש לי נטיה "להתקע" ולא לקום ולא להרגיש איך הזמן עובר, כך שאני מעדיפה שיהיה לי צורך לקום לקחת דברים, אחרת אי אפשר יהיה להוציא אותי משם.

איך שהזמן רץ..

"להתקע" - אני חושבת שכוווווווווווווווולם פה יודעים בדיוק בדיוק למה את מתכוונת.

אופ.

בידיוק

לפעמים בלי לשים לב אני מציצה בשעון ורואה שהשעה אחת שתיים בלילה וזה אחרי שהתחלתי להרכיב בסביבות תשע-עשר זה פשוט ממכר!

Elia4

New member
זה החלק הכי אהוב עלי

הפתיחה...
כשפותחים את השקית, יש ריח של קרטון..חולה על זה!!!!

אני אוהבת לפתוח את הפאזל כשאני לבד, כשאין לי לחץ של זמן...אני יכולה לבחון את החלקים, לראות את החיתוך שלהם והגוונים השונים של הצבע....

נמנעת מנישנושים כי איכשהו הפירורים תמיד מגיעים לפאזל.....
אני אוהבת להרכיב עם מוזיקה ברקע...(פינק פלויד הולך הכי טוב..)

סקרמנטה

New member
בטח שמתרגשת!

בד"כ אני פותחת פאזל חדש ממש לפני כניסת שבת (כי רק בשבתות יוצא לי לפזל) ואז מקדישה רק שניות ספורות להתרשמות מהחלקים. ככה אני במתח עד לרגע ההרכבה בפועל...
פותחת לבד! כי את אף אחד לא מעניין חלקי הפאזל אלא רק התמונה והתוצר הסופי...

בד"כ שמה ספל נס-קפה חם ליד הפאזל, אבל בערך במחצית מהפעמים חצי כוס נשפכת אח"כ לכיור כי... אני שוכחת ללגום והקפה מתקרר...

למעלה