על טרור ופוליטיקה

Roobie

New member
על טרור ופוליטיקה

לאחר פיגועים, עולים אנשי הימין בתקשורת כמי שצידקתם הוכחה שוב ואנשי השמאל מותקפים, אף על-פי שהדבר אמור להיות הפוך. אשמח אם תקראו מאמר שכתבתי על כך. הוא אמור להתפרסם רק מחר באתר, לכן התאריך הוא 13/12/2001

מאמר נחמד.

אמנם לא הסכמתי עם חלק מהדברים, אבל הוא כתוב טוב. חווץ מזה אהבתי את הפסקה האחרונה.

dorrn

New member
מ ד ה י ם

דרך הימין היא שנכשלה? מה בדיוק הביא אותנו למצב הזה? מי החליט להביא לכאן את אש"ף? זה בטח לא היה הימין. מדיניות ימין אמיתית היא לא להפציץ מדי פעם איזה מבנה ריק. מדיניות ימין אמיתית היא חיסול הרשות הפלשתינאצית וסילוק אש"ף ושאר אירגוני הטרור. מדיניות ימין אמיתית היא כשיש פיגוע בהתנחלות לא לחשוב על איך לבנות גדר טובה יותר,אלא לבנות התנחלות חדשה,גדולה יותר,לידה. מדיניות ימין אמיתית היא תמיכה בזכותם של הפלשתינים להקמת מדינה עצמאית במולדתם,ירדן. כשינסו את כל זה,ועדיין יהיו פיגועים,אז תחזור אלי.

Roobie

New member
מולדתם?

כנראה שלא למדת את המושג פליטים. הפלשתינים בירדן הם פליטים. פלשתינים = בני העם הפלשתיני. בני העם הפלשתיני = הערבים שישבו בפלשתינה, או כפי שהם קוראים לה - פלשתין. איך הגעת לזה שירדן היא המולדת שלהם? אבל שמע, יש לי רעיון יותר טוב. בוא נעלה את כולם על משאיות, נשלח אותם לאיזה מחנה שבו ישרפו את כולם (גם את זוהיר בהלול! ערבי טוב=ערבי מת!), ותראה שלא יהיו יותר פיגועי טרור פה.

dorrn

New member
אני לא למדתי היסטוריה?

להזכירך,שתי גדות הן לירדן. ההפרדה ביניהן היא תוצר מלאכותי של המאה האחרונה שנוצר.ירדן היא חלק מ"פלשתינה" בדיוק כמו שישראל היא חלק ממנה. ואיך הגעת מתמיכה בטרנספר מרצון לערביי השטחים,להצעה לשרוף את כולם, אני באמת לא מבין.

dorrn

New member
תיקון קטן

המשפט בשורה הראשונה היה אמור להיות: "שנוצר כתוצאה מאילוצים פוליטיים של בריטניה,וכתוצאה מהעובדה שעיקר ההתיישבות היהודית הציונית הייתה בעבר הירדן המזרחי."

dorrn

New member
עוד תיקון...

עבר הירדן המערבי כמובן. מאוחר עכשיו,אתם יודעים.

Roobie

New member
תגובה (להכל..)

העם הפלשתיני שייך לפלשתינה בגבולות המנדט הבריטי, עכשיו אתה מבסוט? שאר הירדנים הם הבדואים שחיו בירדן ובני המשפחה ההאשמית.

dorrn

New member
תגובה אחרונה להלילה

יש פלשתינים בירדן,ויש פלשתינים בישראל. מכיוון שירדן היא ארץ עם רוב פלשתיני,הפיתרון ההגיוני למצב יהיה לתת להם את הזכויות המגיעות להם בירדן,ולא לנסות להקים מדינה פלשתינית נוספת בתוך גבולותיה המצומצמים של ישראל. אם לא היה כל כך מאוחר,אולי גם הייתי מתחיל להתווכח איתך על מה זה בדיוק "פלשתיני",ועל הזכויות לכאורה שלהם על חלקים מארץ ישראל. אבל זה כן כל כך מאוחר.לילה טוב

Roobie

New member
תגובה..

מצטער שלא עניתי עד עכשיו, הייתי כל היום בהדרכה בקייטנת רמלה (אתה בטח לא יודע מה זה, אז לא משנה..) בכל אוייפן - אתה תומך בהגלייתם של שניים וחצי מליון תושבים מאדמתם? במשאיות, ברכבות, באוטובוסים, עם חיילים ש"שומרים" עליהם בעזרת איומי רובים, ואימהות שנגררות עם הילדים שלהן ללא רצון?

לא זה הטרנספר שהוא מדבר עליו...

הוא מתכוון לעידוד הגירה ערבית מהמדינה. דוררן - אתה מוזמן לפרט את משנתך הסדורה בעניין הטרנספר, מה שכתבתי מבוסס אך ורק על זיכרון מעורפל מהודעות ישנות שלך...

dorrn

New member
האמת,הגדרת את זה בצורה די מדויקת

הידוד הגירה ערבית מהשטחים על ידי תמריצים כספיים ואחרים.

.המוסד

New member
אני אשכלל את הרעיון של דוררן

עידוד הגירה לא רק לירדן על ידי ישראל באמצעות תעמולה וכסף, אפשר גם לבצע מהלך כוללני יותר בשביל לגייס תמיכה בינ"ל רחבה, להקים קרן לפליטים ולפלשתינים שעודד את יצאתם של הפלשתינים מישראל ותשקם את הפליטים אפשרי פשוט ולא הרבה יותר יקר מהמחיר שישראל משלמת היום

למעלה