על טעם וריח...

נזכרתי במשהו.

ההרחבות לא נכתבו ע"י כמוני וכמוך. זה ברור לכל. אנו רחוקים מאד מלהיות כמוהם. למה? כי הם בשונה מאיתנו, זיככו את עצמם - עשו עבודה עצומה על המידות (אישיות) שלהם ועל התאוות שבהם. בכך הכשירו עצמם לקבל את חכמת התורה. וזה יא דורי...לא כל אחד זוכה (כמובן הכל לפי היגיעות והטרחות שאדם טורח כאן בעולם).

אם כן, שלא כמו הנשיא שנבחר היום, נבחר רבי (רבי יהודה הנשיא) להיות נשיא. שכן החכמים לא נבחרים ע"י קלפיות ברחבי הארץ.

הלא סומך (או המטיל ספק בכל דבר [אם אני יורד לסוף דעתך]) חייו אינם חיים. שנאמר: "טוב יותר להיות פתי יאמין לכל דבר..."

תיראי, נראה לי שזה יותר אומר על האגדות.

פשוט משום שמבחינה כרונולוגית הן נכתבו אחרי התנ"ך.
בהתחשב בעובדה שהכותבים הכירו את סיפורי התנ"ך זה נראה הגיוני.

יפה לך מעמד האישה :)

דידי 9

New member
הוא נראה מאוד אמיתי....

בטוח שהוא לא יושב ומחכה לנשימה האחרונה שלה.....אחרי שהוא בדק מה ההון הפרטי שלה

הוא נראה בן-אדם!!!

אני מחכה כבר שבוע לרחרח אותך

ובמקום לכתוב איזה משהו מליבך כדי שאני אוכל לרמוס אותו בידי הקטנה
את שולחת אותי לכתבה על 2 ווירדים ?
זה נראה לך לעיניין תגידי לי?

עכשיו מהר תארגני לי חלום שלך שאוכל לרסק

dori78

New member
נשמה,

החלומות שלי פשוטים, לא משהו בשמים.

חוץ מזה, למה שאני אתן לילד לשחק בכדור בדולח, כשאני יודעת שהוא ישבור אותו?

TopSound

New member
אם כבר אז...

אומרים שאין כמו מין אוראלי בלי תותבות (או שיניים אחרות כלשהן).

Anna begins cc

New member
התגובות בשרשור הזה מוזרות לי.

אני כל פעם מחדש (וגם כתבתי את זה לא אחת בפורום הזה) נדהמת (ומתאכזבת) מחוסר היכולת של אנשים לקבל משיכה שהיא שונה משלהם.
השבוע כתב אחד המשתתפים למשתתף אחר שהוא מסרב להאמין שאותו משתתף אחר באמת נמשך לבחורה מלאה,
ואפילו רמז שרק שמנים נמשכים לשמנים (טענה כל כך מגוחכת שקשה לי אפילו להתייחס אליה.)

פשוט לא ברור לי למה אנחנו לא יכולים לסתום את הפה ולתת לאנשים לבחור מה שבא להם.
הוא נמשך לקמטים, אז מה? זה פוגע במישהו?
אני נמשכת לתימנים, וזה לא פחות גרוע.
יש לי חברה שיוצאת רק עם קירחים, וחברה שורידים בולטים בזרועות יכולים להדליק אותה בשניות.
יש לי חבר שיצא רק עם כוסיות וחבר שעם חזה שהוא פחות מDD, הוא לא מוכן לפתוח את הבוקר.
אז יאללה..
הוא בקטע של הקשישה הזאת.
למי אכפת?
למה אנחנו לא יכולים להסתכל על עצמנו ועל הצלחת שלנו ולהפסיק לפתוח עיניים על כל הסביבה?

מבחינתי כל עוד משיכה לא פוגעת באף אחד (כמו משיכה לילדים קטנים, רחמנא לצלן) - היא לגיטימית ומותרת ואחלה. שכל אחד יעשה מה שבא לו.

באמת שלכולם מגיעה אהבה ולכולם מגיע מישהו שימשך אליהם, בדיוק כמו שהם, על כל המאפיינים שלהם, חיצוניים ופנימים.

Anna begins cc

New member
ספרי לי על זה.

רק בלאגן הם מכניסים לחיי,
אבל הלב רוצה מה שהוא רוצה,
והלב רוצה קובנה.

מי אני שאתווכח?

למעלה