על טעם וריח...

xvxxvx

New member
אם הייתי יודע

שתקחי את זה כ"כ קשה, לא הייתי כותב את זה

אבל רבאק יש דברים שלא מסתדרים לי במוח!
ועל המקומטת אני בכלל לא מדבר...

Anna begins cc

New member
ראשית,

מעטים ובודדים הדברים שאני לוקחת קשה בפורום הזה,
אז אין לך מה לדאוג.
הטון שנשמע אולי מרוגז בהודעתי הוא תולדה של כמה שבועות של דיונים בנושא והעובדה שהעדפתי לא להתערב בדיונים כאלה כמעט בכלל.
אבל חלילה לא התכוונתי שלא תביע את דעתך, זכותך,
בדיוק כמו שזכותי לא להסכים איתה.

המחשבה הזאת שרק שמן ילך עם שמנה, טיפשית כמו שרק בלונדינים ילכו עם בלונדינים ועצובה כמו שרק אשכנזים ילכו עם אשכנזים.
ואני לא מדברת בכלל על העובדה שבעינייך אי אפשר להמשך לאישה מלאה כי, ובכן, יש לי עדויות חזקות שיעידו אחרת..

אתה אומר שלא מסתדר לך במוח, אז אחלה. אני באמת לא באה לסדר לך את המוח, אבל אתה חייב להבין שלכל בחורה מלאה או גבר מלא שקוראים וכותבים בפורום הזה (והאמן לי, ידידי, יש הרבה) הדברים שלך נשמעים נוראיים. אתה בעצם אומר לכולם ש"לא מסתדר לך במוח" שמישהו באמת יוכל להמשך אליהם.
לא קצת חשוך מצידך?

xvxxvx

New member
כמה דברים

"ראשית,
מעטים ובודדים הדברים שאני לוקחת קשה בפורום הזה,
אז אין לך מה לדאוג.
הטון שנשמע אולי מרוגז בהודעתי הוא תולדה של כמה שבועות של דיונים בנושא והעובדה שהעדפתי לא להתערב בדיונים כאלה כמעט בכלל.
אבל חלילה לא התכוונתי שלא תביע את דעתך, זכותך,
בדיוק כמו שזכותי לא להסכים איתה."

הייתי ציני את יכולה להרגע...

"המחשבה הזאת שרק שמן ילך עם שמנה, טיפשית כמו שרק בלונדינים ילכו עם בלונדינים ועצובה כמו שרק אשכנזים ילכו עם אשכנזים."

יש בפורום הזה לדעתי רק שתי בחורות אינטלגנטיות, את אחת מהן.
אז שאלה לי אלייך, היית נמשכת למישהו טיפש? את יכולה בכלל לתאר איך מישהי אינטלגנטית יכולה להמשך למישהו טיפש?
אני בטוח שגם לטיפש מגיע שימשכו אליו, אבל עדיין קשה לי להאמין שתיהיה מישהי כזאת שהיא לא טיפשה.
ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל ברוב המקרים לבחורה אינטלגנטית לא יהיה מה לחפש עם מישהו טיפש.
מתחילה להבין אותי?
יאללה נמשיך...

"ואני לא מדברת בכלל על העובדה שבעינייך אי אפשר להמשך לאישה מלאה כי, ובכן, יש לי עדויות חזקות שיעידו אחרת.. "

ספרי, אל תשאירי אותי במתח

"אתה אומר שלא מסתדר לך במוח, אז אחלה. אני באמת לא באה לסדר לך את המוח, אבל אתה חייב להבין שלכל בחורה מלאה או גבר מלא שקוראים וכותבים בפורום הזה (והאמן לי, ידידי, יש הרבה) הדברים שלך נשמעים נוראיים. אתה בעצם אומר לכולם ש"לא מסתדר לך במוח" שמישהו באמת יוכל להמשך אליהם.
לא קצת חשוך מצידך?"

זה יהיה מאוד חשוך מצידי, אבל זה לא מה שאני חושב.
לכל אחד מגיע שימשכו אליו ואני לא פוסל שום משיכה כזו או אחרת כל עוד היא לא עוברת על המוסריות והחוק.
אבל, יראה לי מאוד מוזר שבחורה שנראית טוב, באמת תימשך למישהו שמן או להפך.

רבאק איזה חופר נהייתי

הייתי צריך לקרוא פעמיים(!) כדי להאמין שזה

אמיתי.

באמשך?, אתה מטרלל אותנו? ככה יפה?

xvxxvx

New member
הייתי צריך לקורא

פעם אחת כדי להבין שאין לי מושג מה אתה רוצה מחיי....

הסבר:

" בפורום הזה לדעתי רק שתי בחורות אינטלגנטיות, את אחת מהן"

לצערי בניסיון להחמיא לשתיים מחברות הפורום הטלת דופי בכל האחרות וזה במקרה הטוב לא מנומס. לא אהבתי.

ולעניין הזיווגים המוזרים. כולנו מכירים את הזוגות שצד אחד נראה 10 והצד השני נראה 2 וכולנו לא מבינים איך זה קורה.
אבל זה קורה. ולא מעט.

למה שמישהי שנראית כמו שיצאה מאחת הפנטזיות שלי תצא איתי? אין לי מושג. רק הודיתי למזלי הטוב כל פעם מחדש :)
מעולם לא יצאתי עם מישהי שנראתה פחות טוב ממני.
כבר אמרתי לא אחת שאני שיטחי.
כנראה שהן היו פחות שיטחיות :)

היכרתי פעם מישהי שאמרה לי מפורשות שהיא מעדיפה שמנים ושאני הרבה יותר מדי רזה ממה שהיא רגילה אליו.

וסיפור אחרון לסיום, לאיזון, מכיר בחור מבריק שהתחתן עם מישהי שפשוט נראית טוב. אתה מדבר איתה ואתה לא מבין כמה סתימות יכולה להיכנס בבן-אדם אחד.

בקיצור, בואו ניתן לבחור להינות מהגברת חסרת השיניים ונקנא בו על הירושה שיקבל :)

סוף חפירה.

נ.ב.
אנה ניקול סמית התחתנה בזמנו עם איזה קשיש טקסני , וירשה אותו.
נזכרתי במקרה והייתי חייב להזכיר אותה. (לא זוכר אם הכנסנו אותה למושלמות)

xvxxvx

New member
קודם כל

אמרתי שזאת דעתי,
אהבת או לא אהבת - תתמודד!
דבר שני אמרתי שלכל כלל יש יוצא מהכלל.
כל הדוגמאות שנתת פה יוצאות מהכלל.

מתמודד! :)

וחולק איתך את חוסר שביעות הרצון שלי. תתמודד :)

פעם שניה היום שאנחנו אומרים שאני חריג . :(

פעם שלישית
!

xvxxvx

New member
אני מרגיש כמו

הפסיכולוגית שלי בזמן האחרון.
יותר מידי אנשים חולקים איתי את חוסר שביעות הרצון שלהם...

אגב לגבי החריג,
אתה תמיד יכול להגיד שאתה מיוחד...

xvxxvx

New member

רוצה ת'מספר של הפסיכולוגית שלי?
היא אולי לא כוסית אבל כיף לדבר איתה.

מעדיף להשקיע זמן/כסף בפעילויות אסקפסטיות כמו

הפורום :)

ממש כיף לי כאן וזו הזדמנות נהדרת להגיד לכם את זה !

Anna begins cc

New member
אוקיי.

1. נרגעתי.
2. כן, אני יכולה לתאר איך בחורה אינטיליגנטית תמשך לבחור טיפש, אני יכולה להגיד לך שעבורי טוב לב היא מעלה הרבה יותר חשובה מחכמה,
אבל זה לא העניין.
להיות טיפש זה פגם. זו תכונה רעה.
להיות שמן זה מאפיין חיצוני וזהו. אתה מסתכל על זה כמו על נכות, על משהו שצריך להתפשר עליו, לשנות אותו, במקרה הכי רע ללמוד לחיות איתו.
זה לא ככה. זה באמת מאפיין חיצוני ותו לא. וכל אחד יכול לבחור אם להמשך לאותו מאפיין חיצוני או לא. בדיוק כמו משיכה לרזות, לבלונדיניות, לזקנות, לאותו המין כמו שלך ועוד שלל מאפיינים אחרים. כמובן שכל משיכה היא לגיטימית, אין בעיה שמישהו לא ימשך למלאות בכלל,
אבל זה פשוט לא אותו דבר כמו חכמה או טיפשות.
3. נכון, לכל אחד מגיע שימשכו אליו. נראה לך מוזר שבחור שנראה טוב ימשך לשמנה ולהפך? סבבה, אז נראה לך מוזר. אין לי איך לגרום לזה להיות פחות מוזר בעינייך,
הדבר היחיד שאני יכולה לומר הוא שברזומה שלי יש לא מעט גברים שנראים טוב בכל קנה מידה. היו לי ספורטאים עם גוף שאפילו לך היה בא ללקק, היו לי כאלה עם פנים שצריך להדביק על פוסטר מרוב שהן יפות. היו גם כאלה כעורים, אגב.. :) סתם, ככה יצא.
יכול להיות שאם מישהו היה רואה אותי ואותם הולכים ברחוב הוא היה חושב שזה מוזר. אני מקווה שלא.

xvxxvx

New member
נו באמת

מאפיין חיצוני?

זה מפליא אותי כל פעם מחדש כמה סמנטיקה מסויימת נותנת לאנשים להרגיש טוב עם עצמם :)

בדיוק כמו אף ארוך

אם שמן יחליט לרזות, הוא ישנה את החיצוניות שלו.
לטיפשות לעומת זאת עדיין לא מצאו תרופה.

Anna begins cc

New member
רוצה להסביר לי איפה אני טועה?

כי אני באמת אשמח לשמוע.
(לא בציניות.)

מה בשומן הוא לא מאפיין חיצוני בלבד?

אגב,
לא תמיד, לא בכל יום,
אבל לרוב אני מרגישה טוב עם עצמי בלי קשר לכלום.

למעלה