על טעם וריח ....וסקס

Master Stav

New member
על טעם וריח ....וסקס

הפרק "איך להיות סקסי?", שישודר הלילה בערוץ המדע, דן בסוגיות כגון האם אפשר לדעת אם בחורה שיושבת מולך בדייט נמשכת אליך רק לפי תכולת הצלחת שלה? האם גבינות יכולות להקל על התסמונת הקדם-וסתית? איך לגרום לזרע להיות זריז ופורה יותר? האם צריכת מאכלים מסוימים מחרמנת? מדליק לגמרי

אני רק יודעת

שיש טענה שמי שלא אוהב בשר לא אוהב סקס וזה לא נכון!! אני מוחה! אני לא מתה על בשר.. כמעט צמחונית ובוא נגיד שסקס אצלי בעדיפות הרבה יותר גבוה מהממוצע בחברה. אני תמיד אזמין משהו קל לאכול.. כי אני באה לדייט בשביל להכיר ולא בשביל להתרכז בלהלחם עם הסטייק ולדאוג איכשהו להרים את החסה 0_0 מבחינתי בכלל אפשר להסתפק ביין עם כמה ביסים של פסטה וזהו. טוב אני מדגם לא מייצג בהרבה דברים. אז לאמשנה.. :/

אשkלוני

New member
יש בזה משו..

כי אחרי ארוחת בשר בא לך סקס..מכאן זה נגזר שמי שלא אוהב...

חמדמדי צר לי לאכזבך אבל

אני לא אוהבת זיין בכלל :/ אם כבר זיין אז אני אקנה לי אחד :) וזיין צמחוני.. יש כמה לא רעים בכלל למקרה חירום :) צטערת..

אייבורי

New member
איףףףףףףף

זה עולם של סיליקון. {אני עדיין מחבב נשים חובבות בשר מדמם}

אייבורי

New member
אבל אני נושא גאה

של בולבול בשרי. {מחשבה שניה, עדיף שתהיי צמחונית}

אז מה אם

אתה נושא גאה של בולבול בשרי? בכל זאת מותר לחבב אותך לא? ורגע, למה עדיף שאני אהיה צמחונית? :/ לא הבנתי.. ישאר לך ככה יותר בשר בעולם אבל לא נראה לי שזו הסיבה..

אייבורי

New member
חשבתי פתאום על בוביט

שאהבה בשר קצת יותר מידי. {וגם אני מחבב אותך מאד}

אה טוב..

אז באמת אני לא המקרה :) אוף דווקא עכשיו אמא שלי הכינה פה סטייק.. בא לי ביס! אבל רק ביס כי מסטייק שלם נגמר לי האויר..

אייבורי

New member
תשמעי תראי

שאת מציגה את זה ככה סי ואני נשמח לבוא לתת כתף למאמץ המלחמתי בסטייק.

למעלה