על טלטלה

Anne Shirley1

New member
על טלטלה

ויחסיות. את היחסיות הוספתי אחרי שקראתי את שקשוקה. היא רק בת 5 ואפילו לא חודש ולאחרונה גילויי העצמאות שלה מטלטלים אותי. מעבר חד בין הצורך הגדול שלה בי כמעט לכל דבר לעוד ועוד דברים שהיא כבר יודעת ורוצה לעשות לבד והכי קשה לעיכול <בשבילי> גם בנפרד ממני. אני שנשאתי אותה שנה על גופי העייף והדואב , היא ישנה כמעט ורק עליי או ס"מ ממני, אני שהייתי לבד איתה במערכה שלה מול קשיי ההסתגלות לעולם כן זו אני שמצד אחד שמחה ומאוד וגאה בעיקר בילדונת המדהימה הזאת אבל לא מסוגלת עדיין להפנים וגם קצת מתגעגעת לתלות שלה בי. מה יהיה עוד שנה ועוד 15? (שקשוקה?) היא רק בת 5.. היום בבוקר התעוררתי ומצאתי אותה בסלון שוכבת מול הטלויזיה עם אחותה, הדליקה מזגן, לקחה שרפרף והגיעה לצנצנת העוגיות. אחותה הייתה לידה , מסתבר שהתעוררה וניגשה אליה והיא הורידה לה את תחתוני הפול אפס ואמרה לה שאמא ואבא ישנים ושתהייה בשקט. אז אחרי ההלם הראשוני (על שלמות הביצוע)הגיעו גם השמחה והגאווה וגם הטלטלה הזו שהנה היא כבר כל כך גדולה ועצמאית. ובסוף השבוע שעבר ישנה שני לילות אצל הדודים ואפילו לא רצתה לדבר איתי בטלפון. כן ברור לי שזה חלק גדול מתהליך שלי לוותר ולאבד שליטה אבל נורא נורא קשה לי... לא כתבתי לה הודעת יום הולדת אז אני מנצלת לספר בהמון גאווה על הילדונת הזו שלי שהיא הדמות הנשית השנייה שהכי משפיעה, מעצבת ומטלטלת אותי בחיי. בשבוע שעבר היינו במרפאה ועל הדרך הרופאה שקלה ומדדה אותה וסיפרה לה שהייתה לה כנראה קפיצת גדילה והיא גבוהה מהממוצע והיא ענתה לה "כן הרגשתי את זה מאוד בלב גם הוא קפץ":) תודה למי שקראה זה ישב לי כל היום בלב ההתרגשות והמחשבות הייתי צריכה לחפש בית למילים.

imasarit

New member
נשמעת מקסימה אמיתית

אויש כמה מרגש

איזה אושר זה הגילוי עצמאות שלהם למרות שמבינה גם את הצביטה בלב על זה שהם גודלים לנו... היא רק בת חמש? משום מה זכרתי שהיא ממש בגיל של הילדים שלי
ומה שהיא אמרה לרופאה בכלל מדהים איזו פנינה רגישה
וכדברי כל הנשמות הטובות שסביבי- זה הסימנים לכך שהגיע הזמן לעוד ילד....

פרמלה

New member
איזו בוגרת ומקסימה

התשובה שלה לרופאה ממש יוצאת דופן. איזה כיף זה ילדה כזו עצמאית, אבל באמת גם קצת מטלטל, המעבר הזה להתחלת עצמאות.

adip78

New member
מדהימה!!

אני מבינה את מה שאת עוברת כי אנחנו באותו השלב (בן חמש וחודשים). צובט לי בלב כל פעם שהוא רוצה לבלות עם חברים ולא איתנו וזה קורה יותר ויותר לאחרונה. מצד שני אני מנסה לשחרר כמה שניתן...

לפעמים אני מתגעגעת לאייקונים של טמקא, יש שם אחד מצויין של פרצוף שבוכה משמחה. וזה בדיוק מה שאני מרגישה שאני קוראת את ההודעה שלך, כי זה בדיוק המקום בו אנחנו נמצאים. אומנם צעירה יותר בחצי שנה, אבל הבגרות המדהימה, התובנות והסבלנות מרשימים אותי כל יום מחדש. כל הכבוד לה שקמה לבד ועזרה לאחותה

JJ2004

New member
איזו מקסימה ומהממת, וכמה מרגש כתבת. רק אושר!

rnavina

New member
וואו! אין לי מלים...

כל הכבוד לה על הטיפול באחותה (בת כמה היא? שנתיים וחצי בערך?). יופי שלא רצתה לדבר איתך בטלפון. זה אומר שנהנתה מאד והיתה עסוקה ולא רצתה להפסיד כמה דקות כדי לנהל איתך שיחת טלפון

למעלה