על טבעי

skater 4 ever

New member
על טבעי

שאלה אני ובן דוד שלי עוסקים בעיקר בעל טבעי לאחרונה ראיתי תוצאות מדיהמות והשאלה היא: איך אני אמור לדעת שמה שהצלחתי זה לא היה סתם שטות? חוץ מהדרך לנסות עוד פעם ןמישהו יכול לתת לי טיפים לגבי הע טיבעי (לגבי כול כוח שיש בעל טבעי וגם שיפור גלי מוח...)

skater 4 ever

New member
אם אתם ניכנסים אתם מבטיחים לא ליצחו

ה צ ל ח ת י לכבות מ נ ו ר ה בעזרת א נ ר ג י ה וכול הבול שיט ה ז ה ו ג ם להוזיז כמה דברים בעזרת ה מ ח ש ב ה

I am a freak

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם הצלחתי להזיז דברים בכוח המחשבה... וגם לכבות מנורה בעזרת אנרגיה.... כנראה שמחר אתה תלמד לעוף. אני כל כך גאה בך. בהצלחה. שיט.

מיטל זאובר , ההודעה היתה צינית

ודבילית , ותגובתו של הפריק בהתאם . אין צורך להעיר לו .

I am a freak

New member
~../images/Emo70.gif~

איש נחמד, זה בסדר. לא צריך לייחס חשיבות לכל מי שאומר משהו.
תודה על התגובה, [
] הפריק.

alian zone

New member
נמק הסבר והבא דוגמאות...

אני ישמח
לשמוע
את זה יותר מפורט. סבבה לך גבר... הרווחת . אני כבר 3 שנים מנסה לכבות תאור והצלחתי רק ע"י מפסק!

skater 4 ever

New member
!!!!!!

חחח תודה לכולכם ולפריק אתה ממש לא צריך לזלזל... ואחד המשתמשי פ שביקש אז פשוט א ני יספר לך המנורה הראשונה שלי זה מנורה קטנה של ארבע וולט היתאמנתי כול הזמן והצלחתי ואז ניסתי על משהו יוץר גדול יצאתי לרחוב והיתאמני על מנורת רחוב שהיא דפוקה אפשר להגיד כי היא מממממממש חלשה משהו כמו 110 וולט באותו זמן ואחרי האימונים אני הצלחתי.... ובקשר להזזת דברים זה היה מטוטלת.... ואני מנסה על דברים יותר כבדים וזהו זה מה שיש לי להגיד ... :) טוב שיש פה אנשים נחמדים!!! ותיתאמנו וזה חשוב לעשות את זה ממש נכון אני למדתי תדרכים דרך איזה אתר מוזר.. ולמדתי שיש לי יכולת דרך הפורום הזה וככה למדתי

אני רואה שאנשים פה מפגינים

יכולות אסטרליות מרדימות
(או שאני צריכה להזהר שגם אני לא אתחיל להעיף מנורות או לטוס מחוץ לגוף שלי סתםםםםםםם). שלכם חנה גונן

skater 4 ever

New member
מה מצחיק בלזלזל באנשים

ממש מטומטם ... יפה לאנשים המפרגנים אבל חבל שיש פה אנשים שמזלזלים יותר מידי...

B T V s

New member
תאמת אני מסכים איתו

בקשר לזילזול כמובן. הוא נכנס הנה, בין אם הדבר נכון או לא ואתם לגלגתם עליו. וזה מה שהייתם מצפים ממני (אחד שלא ממש מאמין) לעשות אם הייתי שומע על מישהו שתיקשר עם סבא שלו? הייתם אומרים שאני אטום וחסר רגישות. לא? בקשר לפעילות על מנורות כל מה שאני יכול לומר לכם זה שפעם אחת שהייתי סופר עצבני הייתיי ליד שולחן במשרד של ההורים. נגעתי ממש מעט בצד של המנורה והיא נשרפה באותו הרגע. אני לא יודע למה מכיוון שאני לא ממש מאמין בעל טבעי, אני חושב שפשוט היה לי חשמל סטטי באותו הרגע או משהו אבל בכל מקרה. גם אם אתם חושבים שהבן אדם בא הישר משלוותה אתם צריכים לגלות פתחיות והכי חשוב לא ללגלג

בואנה אחי אתה טועה לגמרי

דבר ראשון לא סקייטבורדר לא יודע מאיפה המילה הזאותי שהמצעתה אבל קוראים למה שאתה מיתכוון סקייטר דבר שני ביגלל שאני סקייטר זה לא אומר כלום!!! אני כמוכם מיתעניי מאוד בנושא וזה העדפה השניה שלי אחרי הסקייט אני עושה את מה שמלמדים אותו ואת כול הדברים הפנימיים האלה אני לא סתם כיבתי זה לכך לי לימוד דאי הרבה זמן זה תחביב שאני רוצה להיתקדם אפשר להגיד שאני משקיע בו אני יושב מידי פעם בספריה שלוש שעות קורא 10000000000000000000000 ספרים כדאי לילמוד עוד ועוד ולא סתם רשמתי פה הודעה על חלומות אז אין לך זכות לזילזול בי או במישהו בכלל פה וזה נקודה כול הכבוד לך אתה מנהל תפורום אבל אתה צריך גם ליתמוך באנשים ולא לדבר שטיות לפני שהבנתה איך אם הגיעו לדברים כאלה מקווה שהבנתה משהו מימה שרשמתי. אוריה

Nizzan Cohen

New member
שוש, דווקא אתה צריך לדעת...

... שלא כל דבר שנישמע לא הגיוני בהכרח לא נכון. אז אם כבר אנחנו בקטע הזה, אני מצליח לעצור את הדלת המחורבנת של החדר שלי כל פעם שהיא חורקת. היא מעצבנת אותי בטירוף... ואני פשוט אומר לה בכעס להפסיק והיא מסכימה איתי בעדינות
. וגם אם אני עומד בגשם וצועק "עוד" הוא מיתחזק. כל אחד יכול להגיד לי שהיא פשוט נעצרת... ושפשוט הגשם חזק יותר בלי קשר אליי. יכול להיות. מה אכפת לי
?

למעלה