על טבעי

shaynstein

New member
על טבעי

טוב, אז העונה הראשונה של "על טבעי" הגיעה היום לסיומה. מישהו יודע אם יש תכנונים לרכישת העונה השנייה, או מתי היא תעלה לשידור? אני דיי בטוח שזה ייקח קצת זמן, אבל קיים סיכוי כלשהו?

רמי ורד

New member
הסיכוי הכמעט יחיד שלך לראות הוא.......

לעבור ליס או לחלופין להוריד באמיול (וזו לא המלצה לעשות משהו לא חוקי)

or alon

New member
על טבעי

גמאני אוהב את הסידרה אבל לא נראה לי שיש עוד סיכוי שישדרו את העונה השנייה.. הערוץ נסגר עוד חודש וקצת.. ככה שאתה יכול לעבור ליס אבל אני לא יכול להבטיח לך ששם יש את זה..

שנינה9

New member
מה זאת אומרת שהערוץ נסגר?!?!?!

מה אתה רציני הם חייבים לשדר את העונה השנייה אני מתה על הסידרה הזאתת.. איך אתה יודעע אתה חייב להגיד לי פלייזז....?! מי אמר לך שסוגרים את הערוץ.. ולא יהיה את זה ביס אני בטוחהה.. תעדכןן אותי בבקשה..!

d1f2

Active member
הוט הודיעו שהם לא מתכוונים לחדש את החוזה

עם חברת סוני האחראית על ערוץ AXN מה שאומר שערוץ AXN יסיים את שידוריו בעוד כחודש וחצי(1.11.08).

שנינה9

New member
על טבעי

טוב אז ככה אני מאוד רוצה לדעת מתי העונה השנייה של על טבעי תגיע אני מתה כבר לראות אותה בכלל לא הבנתי איך זה נגמר.. הם בטוח לא מתו אם יש עוד עונה אבל בכל זאת קצת התאכזבתי מהפרק האחרון... נו טוב לא נורא העיקר שיש עונה שנייה אני מאוד מקווה שלא יקח זמןן לשדרר אותה בארץ.. מי שיודע מתי היא עולה לשידור פליז שיגיד לי....! תודה..

CHeKMaTE

New member
בואנה איזה סוף דפוק היה לסידרה!!!!!!!!!!!!!!!

כל הסידרה הם מחפשים אחרי השד בסוף החבר של האבא הרג את כולם!!!!!!!!!!!!! איזה מין סוף דפוק זה ? מה זה סרט ערבי ?

שנינה9

New member
חח גם אני לא ממש הבנתי את הסוףףף...!

חח אני חשבתי שהשד השתלט על החבר הזה של האבא ובגלל זה הוא דרס אותם.. חחחח מה לא ככה.. חוץץ מזה העינים שלו היו שחורות וזה אומר ששד השתלט עליו נראה לי או שלא ראיתי טוב.. חח אני מאוד מקווה שיסימו את העונה השנייה כי הסוף הזה ממש דפווקק....!

or alon

New member
פרק חזק..

אולי לא הבנתם את המשמעות.. החברת של אבא שלהם אמר להם בתחילת הפרק שבכל שנה הוא שומע על 4 מקרים של השתלטות שדים והשנה הוא שמע כבר על 27.. הוא הדמות המתאימה ביותר שיהפכו אותה לשד.. כמה שהוא מתנגד אליהם.. אבל הם רצו להראות שאי אפשר להיות חסינים מהשדים.. ודרך אגב אהבתי את הסוף מאודדד..

שנינה9

New member
נראה לי שאתה לא הבנת את הסוףף...!

לא החבר של האבא דרס אותם זה היה סתם נהג משאית ששד השתלט עליו...! אני אומרת לך את זה כי ראיתי את הפרק הראשון של העונה השנייה...! חח לא שאני רוצה להיווכח איתך או משהו ככזה פשוט רציתי שתדע.. כל שאר הדברים שאמרת נכונים...

shaynstein

New member
מה?

איזה חבר של אבא הרג את כולם? X: ראיתי את הפרק לפני שבוע, ואני כבר לא זוכר איך הוא נגמר. מישהו יכול להזכיר לי? הבעיה שלי היא לא השגת הפרקים, כי יש אתר עם כל העונות לצפייה ישירה. אני פשוט מעדיף לראות את זה בטלוויזיה. החוויה.. מלאה יותר לדעתי. מי שמעוניין באתר, תפנו אליי [או בשרשור הזה או בפרטי].

שנינה9

New member
מאיפה אני משיגה את האתר הזה?!

אתה יכולה בבקשה להביא לי את האתר אני חייבתת לראותת.. פלייזז תיצוור איתי קשר אם אתה יכול... תודה בכל מקרה...!

shaynstein

New member
אתר לצפייה ישירה ב-3 העונות של "על טבעי".

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1877050 תהנו :] בנוסף, כל פרקי העונות להורדה, עם תרגום מובנה. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1645653

רמי ורד

New member
איזה סוף!!!! רק עכשיו התחילה העונה הרביעית

בארה"ב. ובנוסף אני מניח שלא ראית את העונה השלישית כי היית מבין ששום דבר לא נגמר

or alon

New member
אני מבין

אני פשוט יוצא מנקודת מחשבה שרוב האנשים שבפורום הזה לא ראו את שאר העונות..

shaynstein

New member
מה?

איזה חבר של אבא הרג את כולם? X: ראיתי את הפרק לפני שבוע, ואני כבר לא זוכר איך הוא נגמר. מישהו יכול להזכיר לי? הבעיה שלי היא לא השגת הפרקים, כי יש אתר עם כל העונות לצפייה ישירה. אני פשוט מעדיף לראות את זה בטלוויזיה. החוויה.. מלאה יותר לדעתי. מי שמעוניין באתר, תפנו אליי [או בשרשור הזה או בפרטי].

רמי ורד

New member
הוא מדבר על הפרק האחרון בעונה השנייה

שבובי (החבר של האבא) הורג את השד צהוב העיניים שדרך אגב נקרא גם "עזאזל"

shaynstein

New member
רגערגע

סוף העונה הראשונה הסתיימה בתאונה. מכונית התנגשה בדין, בסאם ובאבא שלהם. הנהג של המכונית הפוגעת היה מישהו שהם הכירו, אם אני לא טועה. [אני טועה?] לזה התכוונתי.

רמי ורד

New member
הנהג שהתנגש בהם אין לו חשיבות בסידרה

סתם נהג משאית ששד צהוב העיניים נכנס בתוכו (דרך אגב המשפחה לא פגשה אותו מעולם) ואין לו חשיבות בסידרה

למעלה