על חתולים ובני אדם

הילהל

New member
על חתולים ובני אדם

הודעה קלילה לשם שינוי. ידוע לכן עד מתי ומדוע ילדים מתייחסים לבעלי חיים כאל בני אדם? יונתן למד את "אומנות המו"מ" והוא מנסה להשתמש בה על החתולים. הוא מאוד מרוצה מהיכולת שלו לנהל דיאלוג עם העולם, ומאוד כועס כשזה לא מצליח עם פרוזק וניקיטה שלנו. וכשהוא עייף זו נהיית חגיגה אמיתית - בכי וצעקות והתרגשות גדולה. הוא מתלונן שהוא מסביר להם שלא נעים לו שהם יושבים על הספה שלו, או שהוא ביקש מהם לזוז מאיפושהו - והם לא מקשיבים לו (האמת?מילא שהם חתולים... ניקיטה אפילו חרשת!). מצד אחד - משעשע. מצד שני - הוא לגמרי לא מוכן לקבל את הטענה שלנו שחתולים לא מבינים עברית... יש לכן מושג מתי זה אמור לעבור לו? בשני הלילות האחרונים נאלצתי לכלוא את החתולים קצת כדי שהוא יירגע, וזה צעד שאני מאוד לא אוהבת לנקוט בו כלפיהם.

התגשמות

New member
תשמעי מה קורה אצלנו

עדי כועס על רינגו הכלב כי הוא מבקש שישב על הבימה אבל רינגו לא יושב חחח........

She Dolphin

New member
ואצלנו - תומר רץ אחרי בלוז ה-../images/Emo54.gif

בצעקות:"בגירא! בגירא!" למרות שהוא יודע היטב את שמו האמיתי
(ואכן, יש דמיון מסויים לפנתר ההוא
). וכמובן, גם מנהל איתו שיחות ונותן לו הוראות: "לך מפה" "בוא הנה" וגם אמר עליו: "אוּקָה גזר אותי ברגל" (שזה בעברית: בּלוּזקָה שרט אותי ברגל
). לא נראה לי שמישהו מהם מוטרד מהאינטראקציה הזאת. לא כל כך הבנתי מה הבעיה אצלכם. האם יונתן או החתולים במצוקה כתוצאה מכך? <הדולפינה עונה בשאלות ומנצלש"ת להשווצות בפנינים>

הילהל

New member
גם לנו יש פנתר!

פרוזק הוא חתול שחור ע-נ-ק-י! הבעיה מתעוררת רק בלילות - כשיונתן נעלב מהחתולים, טוען שהם לא מקשיבים לו, ודורש שאני אסלק אותם. איך גורמים לו להבין שהם רק חתולים,הם לא עושים לו "דווקא" ולא מבינים אותו. אני מאוד מאוד לא אוהבת לכלוא אותם. ובשני הלילות האחרונים נאלצתי לעשות זאת לנוכח היבבות הנעלבות והבלתי ניתנות להרגעה של יונתן.

She Dolphin

New member
אולי זאת תקופה וזה יעבור לבד

תוך כמה ימים. אם ככה, כנראה שבאמת אין ברירה אלא להפריד ביניהם קצת
.

ואולי להציע לו ליילל בשפת החתולים

זה מה שאנחנו עשינו כשנועם נשא נאומים נלהבים ללוליטה, שהסתיימו תמיד בשאלות (ונותרו כמובן ללא מענה הולם). הוא כל כך נהנה ליילל, שהיה שוכח מה שאל אותה (ורק לוליטה, מפגרת שכמותה, חשבה שהוא יצא מדעתו!)

הילהל

New member
רעיון מעניין

לניקי זה בטח לא יזיז - היא חרשת לחתולין! אבל יהיה מעניין לראות את התגובות של פרוזק. והכי חשוב - אם זה יפתור את התסכול שלו והכליאה שלהם - כולם מרוויחים.

vered4

New member
וגם לנו יש ניקיטה../images/Emo13.gif

ואצלינו היא לא עברה בכלל את "מחסום" הצעצוע. מההתחלה היא שמרה ממנו מרחק- כי הוא מאוד אהב את ה"תגובה" שלה כשהוא רודף אחריה. רק עכשיו הוא מנסה לשחק איתה- אבל היא עוד לא סומכת עליו.

Kalla

New member
אוי, גם לנו יש חתולה דומה מאוד

באותו צבע, רק עם פרווה יותר קצרה. היא ענקית, שמנה מאוד וקוראים לה לילי (בקיצור, ליל). היא די רעה ויכולה לשרוט זרים שנוגעים בה, אך לילדים היא סולחת הכל. החתול השני הוא פרסי כחול בשם ארתור.

אחרי שראיתי גברת עם כלבה ברחוב

כועסת עליה "אל תשבי על הרצפה". אני לא בטוחה שזה יעבור לו אי פעם...

הילהל

New member
../images/Emo6.gif הכלבה לבשה ורסצ'ה?

אולי זו הכלבה של "השר במשרד האוצר"? גמנחנו מדברים אל החתולים, אבל אין לנו ציפייה רצינית שהם יבינו משהו מעבר ל"בוא הנה/לך מכאן". אנחנו תוהים באיזה שלב נתרגל לחרשות של ניקי ונפסיק לקרוא לה או לגעור בה (והיא אצלנו כבר אי אלו 6 שנים...)

למעלה