על חשמלאים וגנבים..

alfiekeren

New member
על חשמלאים וגנבים..

הדוד שלנו גורם לקצר בבית. אז הזמנתי טכנאי שיתקן. ואני לא מבינה בזה כלום. אבל תמיד נראה לי שעובדים עליי. בקיצור הוא אומר שצריך להחליף גוף חימום ואת הטרמוסטט. וזה יעלה 500 שקל...הייתי בשוק!!! וכמו ישראלית טיפוסית עשיתי קצת משא ומתן. והוא הוריד ל-450.. אבל עדיין אני מרגישה דפוקה...

GalGula

New member
אוי חמודה.... כנראה שיש לך סיבה

לכעוס.... דיברתי עכשיו עם אבא שלי (שמבצע לבד את כל התיקונים האפשריים בבית) גוף חימום ותרמוסטט, יחד, לא אמורים לעלות יותר מ-100 ש"ח אחד מהם עולה בערך 20-30 ש"ח והשני בערך 60 אם לא פחות (לא זוכרת בדיוק) בקיצור... אממ... כן, שוב שילמת יותר מדי... קחי

alfiekeren

New member
../images/Emo93.gifגנב בן גנב..כל המשפחה שלו גנבי

אני ידעתי!!! ולא רק זה..הוא לא נתן חשבונית!!! אבל אני לא מבינה בזה שום דבר..וצריך להתרחץ היום..זה ה- 17 בינואר..

cielo

New member
מאנייאקים!

ממי, מה, את לא יודעת שהם גנבים ? זה מה שאני תמיד אומרת לעצמי, ובסוף משלמת, כי איו ברירה ! אז ... חפיף .. שאילו יהיו צרותינו, לא ?

alfiekeren

New member
צודקת!! שאלו יהיו הצרות..

אבל אני שונאת להרגיש פראירית!

Phoebs

New member
נכון! טוב נו תקראו לי קמצנית..

אבל האור אצלי במטבח מת לפני חודשיים.. ולא תיקנתי.. יעלה לי $100 רק לבדוק אם הFIXTURE עצמו נשרף או זה רק הנורות.. כבר החלפתי הכל פעמיים והם נשרפו מחדש.. אני מנסה למצוא מישהו שיבדוק חינם..:) כל הבית מתפרק לי- אורות, הברזל במנעול לדלת נפל..נפל המתלה מעילים מהקיר ועשה חור. שלא נדע מצרות ממש נזק והכלבה שלי חופרת בספה ועשתה כבר חור קטן.. אופס!

GalGula

New member
אוי זה מלחיץ! ../images/Emo5.gif

כשהבית מתחיל "להתפורר"... זה נותן תחושה של רצון חזק לברוח
מין חוסר יציבות כזאת... אני מכירה את זה... וכשזה מתחיל זה כמו כדור שלג - פתאום הכל מתקלקל/נשבר/נופל/מתפרק... אז אולי כמתנת יום-הולדת עצמית תסדרי קצת? יהיה לך הרבה יותר נעים... את גרה לבד? או עם שותפים?

Phoebs

New member
רעיון טוב!

בדירה לבד...מאז שעזב החבר לשעבר (הקנדי). קיבלתי אימייל ממרקוס ליום הולדת :) באמת כדאי שאני אתקן את הבית אבא שלי היה הורג אותי אם היה יודע...LOL

למעלה