על חצלולים

על חצלולים

שלום לכולם! היום בצהריים כשהלכתי לישון חיצללתי, זה היה מדהים! זה קורהלי מידי פעם, בחלךומות האלה אני תמיד מאמינה בלב שלם שאני חולמת. ואני תמיד מנסה כל מיני דברים. אבל היה לי קצת קשה לשלוט בחצלול, כל הזמן פחדתי להתעורר. והייתי רוצה להשתחרר קצת בחלום. יש הצעות?

Shak3r

New member
אממ...אני לא חושב על זה...

אני חושב רק על מה שאני יעשה בחלום... ואם כבר את חושבת שאת הולכת להתעורר...(דברי עם עצמך בלב) זה עוזר מאוד ואם יש עוד רעיונות אניישמח!!

silverhawk

New member
היי דנה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
בהחלט יש הצעות. שלבי במהלך החלום את השיטות להגברת הצלילות (את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות). הן יגבירו את צלילות החלום, ועם מעט אימון גם את השליטה שלך בו. וכמובן, הדבר החשוב ביותר הוא שתישארי רגועה. התרגשות מובילה להתעוררות. בהצלחה!

תודה.

ויש לי עוד שאלה... האם ניתן לשלוט באנשים אחרים בחצלולים? או רק על מה שאתה עושה? זה אפשרי לגרום לאנשים מסויימים להופיע בחלום שלך?

silverhawk

New member
בהחלט

תביני, דבר בחלומות צלולים לא אמיתי - הכל נובע מהמוח שלך, ולכן, בתיאוריה, את יכולה לשלוט בהכל. על מנת לגרום לאנשים להופיע ישנן מספר שיטות. הראשונה, והיעילה ביותר לדעתי היא 'שיטת הדלת'. לכי לדלת מסויימת ואמרי כי מאחוריה עומד האדם הרצוי. האמיני בזה באמת. לאחר מכן פתחי אותה. במרבית המקרים האדם הרצוי הכי יופיע שם. שיטה נוספת היא שיטת ה'חצי סיבוב'. פועלת על אותו עיקרון כמו שיטת הדלת, רק שכאן מסתובבים לאחור. סיכויי ההצלחה שלה יותר נמוכים. כמובן שישנן אין ספור דרכים אחרות - לכי לטלוויזיה והעבירי ערוצים תוך תקווה שהוא יופיע באחד מהם, ולאחר מכן הכנסי לתוכה. בדקי במראה באותו אופן. בקיצור, כל שיטה שאת יכולה לחשוב עליה.

למעלה