על חמשת הליצנים

על חמשת הליצנים

שיחרור 5 סרבני ה"מצפון" אתמול הוא אות קין לחברה הישראלית שלא יודעת להקיא מתוכה חבורת בוגדים. אמר מתי גולן (שמאלן לא קטן) היום בגל"צ כי הסרבנים צריכים לשבת 3 שנים בכלא ואח"כ להיכנס לכלא חודש בשנה עד סוף ימיהם במקום ימי המילואים שהם לא משרתים. במקום זה מה הם מקבלים? תערוכות, ערבי הזדהות, מכתבים, ברכות ומאמרים פרי עטם בעיתונים! החברה הישראלית הורסת את עצמה מבפנים. הריאקציה נגד חבורת הבוגדים היתה צריכה להיות הרבה יותר קיצונית, אבל בסופו של דבר כל המהומה של הסרבנים עברה לידנו כאילו כלום, והנה המדינה ממשיכה בסדר יומה, וענונו מטייל עם אהובתו ברחובות ירושלים, וחבורת הבוגדים יוצאת מבין כתלי בית הנופש הצבאי שבמקרה יש עליו סורגים כחבורה מנצחת! מה זה עוד אומר עלינו שאנו ממשיכים לקרוא לבוגדים האלה "סרבני מצפון" במקום להשתמש בטרמינולוגיה הברורה "בוגדים"? שאנו משלימים עם זה שהמצפון נמצא בצד השמאלני הקיצוני? שהבוגדים הם אנשי מצפון וחיילי צה"ל שמונעים מאוטובוסים להתפוצץ הם חסרי מצפון?! אין ספק, התקלקלנו כחברה. ה"כיבוש" יצר בישראל תופעה פסיכולוגית מדהימה של שמאלנים שעוד תילמד בספרי ההיסטוריה לצד פטי הרסט וצבא השחרור הסמביוטי. התקלקלנו כחברה כי הפכנו להיות הרבה יותר סלחנים לבוגדים שביננו, במקום להכשיר בעבורם איים מלאכותיים בלב ים שלשם צריך להגלות אותם לעד. הנה לדוגמא במה שניתנה לבוגד חגי מטר במעריב: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/786/021.html

shaief

New member
הבורות, הבורות...

"...וחבורת הבוגדים יוצאת מבין כתלי בית הנופש הצבאי שבמקרה יש עליו סורגים כחבורה מנצחת!..." חמשת סרבני המצפון ישבו קרוב לשנה בבתי כלא אזרחיים. לפחות תכתוב את האמת... שי. <כל הכבוד לחמשת סרבני הכיבוש>

הנה כתבת את האמת

זה עזר לך במשהו? הם עדיין נשאר בוגדים בכל מדינה מתוקנת אחרת הסוף שלהם היה ידוע

אשרת

New member
וכי למה הם היו בוגדים?

כי לא הסכימו לשמש כשומרים פרטיים של המתנחלים בשטחים אשר מתייחסים לחיילי צה"ל כאל מינימום זבל? הצעה לי אליך אדטו- לך תבדוק במילון מה משמעות המילה בוגד ואחרי זה תחזור לפה ותתחיל להשמש במשמעות הנכונה של המילה הזאת. ואת זה אני אומרת עם כל סלידתי הענקית מתנועות הסרבנים למיניהם.. הם הרבה מאוד דברים , אבל בהחלט לא בוגדים.

למה הם בוגדים?

כי הם חיזקו את האויב בזמן מלחמה איך הם חיזקו את האויב? בכך שסירבו פקודה וחשבו שכך הם ימוטטו את צה"ל בפרט והחברה הישראלית בכלל בכל מדינה ערבית העונש שלהם היה ידוע מראש (הכרות מאד קרובה עם קנה של רובה/עמוד חשמל) לדעתי גם במדינות מערביות העונש היה דומה אולי את היא זאת שצריכה לדעת מה הסרבנים עשו כדי לזכות בתואר בוגדים

אשרת

New member
מנשה

אני את השירות הצבאי שלי בשטחים כבר סיימתי ועם תעודת הצטיינות על הקיר בבית הורי, כך שאתה קצת טעית בכתובת, וזה שאתה תנסה להדביק דברים לאנשים שלא מסכימים איתך, לא מוסיף לא לך ולא למחנה שלך כבוד. הסרבנים הם לא אנשים טיפשים בכלל, ואני לא חושבת שמישהו מהם חשב שאם הם יסרבו אז צה"ל יתמוטט, כי אם זה היה נכון, אוי ואבוי לנו מצבא כזה. החברה הישראלית שסועה בין השאר בגלל הכיבוש וההתנחלויות.

אשרת

New member
ציונים?

לסרבני פינוי ההתחנחלויות יותר מתאים השם - עבריינים ומחרחרי מלחמה.

סרבן בוגד

שכותב מכתב לארגוני טרור בתואר "לאחינו הפלסטינים" (כלומר אחיו לרצח היהודים) הוא לא עבריין אבל אדם שמתנגד לפינוי ביתו תחת אש הוא עבריין אני לא יודע איפה את גרה אבל נראה אותך מפנה את הבית שלך כי אריק אמר

אשרת

New member
זה לא ממש משנה איפה אני מתגרוררת

כרגע, אבל כאשר המתנחלים התיישבו בשטחים, אני חושבת שהם לקחו בחשבון אפשרות שייתכן ויום אחד ישראל תעשה לעצמה טובה ענקית ותעעזוב את המקום המקולל הזה (השטחים). התוואי שלי ישלמו הון תועפות על מנת לעבור למקום בטוח יותר מנווה דקלים. פסייכים יש בכל מקום, ולא כל סרבן יקרא לפלסטיני אח, לפחות לא מי שאני מכירה והוא סרבן. וזה לא כי אריק אמר, שרון נבחר על בסיס משהו, אחד מההבטחות היו פינוי ההתנחלויות. תתחילו להפנים- רוב העם לא ממש מעוניין להיות במקום שבו החיילים נשלחים כצאן לבטח על מנת להגן על חבורת מתנחלים בעלי אידואלוגיה משיחית. רוצהים לסכן את הילדים שלכם? שיהיה לכם לבריאות. מאיפה הלגיטימציה לכך, שעל יששוב בעל 10 משפחות ישמור גדוד שלם?!

את האחרונה שיכולה לדבר

בשם רוב העם יותר מרוב העם זרק אתכם לאלפי עזאזלים בבחירות מאיפה הביטחון לדבר בשם רוב העם? איפה יותר בטוח? נווה דקלים/ת"א? איפה נרצחו יותר יהודים? אריק פועל נגד מה שהמרכז החליט ולכן הוא גוזר על עצמו את תחילת הסוף של היותו ראש ממשלה

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

רוב העם לא זרק אותי לכל הרוחות, משום שאני שמתי "שינוי", כך שזאת למעשה המפלגה השניה אחרי הליכוד שתפסה גובה , בעוד העבודה ויחד ונמדה לי שגם האיחוד הלאומי איבדו מנדטים. איפה יותר בטוח- ת"א. שם לא נופלים כל שני וחמישי טילים. מה גם - ששם לא שומר גדוד שלום על שכונה של 10 משפחות וצורכת אחוז מאוד גבוה מתקציה המדינה! איפה נרצו יותר יהודים? בשואה! מה שאריק שרון עושה עם חבורת משוחטים אשר מחזיקים את כל המדינה ב*** וגוזרים על כולנו כליון והרג של אזרחים וחייתים נוספים, זה למעשה בעיה שלו. אני מייחלת שבבחירות הבאות, הבוחרים יטיסו את האיחוד הלאומי לכל הרוחות ,ושהליכוד יאבד מספר מכובד של מנדטים, אסור לתת לאנשים קיצונים כמוכם , אשר רק טובתכם האישית ומימוש האידיאולוגיה המשיחית שלכם מעניינת אותם, גם כאשר אתם יודעים שמחיר הישיבה שם עולה למשפחות אחרות בדמים!

שינוי? היא עוד חיה בכלל?

עוד מפלגה שבגדה בבוחריה והולכת לשלם על זה בנווה דקלים אין מחבלונים מתפוצצים מי שקיצוני פה זאת את ולא פלא שמפלגות השמאל שלכם הולכים לחטוף עוד בום חייבים להקדים את הבחירות

אשרת

New member
לגבי שינוי..

נראה מה יהיה בבחירות הבאות... אני קיצונית? איך הגעת למסקנה הזאת שאני קיצונית?

אשרת

New member
אני ויש גבול כל כך רחוקים בדעותנו

אחד מהשני, שאני אפילו לא אטרח להגיב על זה. שינוי שמאלנית קיצונית?
על פליט צומת - מודי חמודי - שמעת? נראה לך שימני כמוהו יוכל להיות במפלגת שמאל קיצונית ? ואתה יודע מה- יחסית למי שתומך באיחוד הלאומי/ מפד"ל גם הליכוד הוא שמאל קיצוני.

לברוח מעזה בלי הסכם

זאת החלטה קיצונית ומסוכנת לשנוא דתיים זאת קיצוניות וחוץ ממודי חמודי יש עוד דוגמאות? צומת לא היו ימנים לידיעתך ואני שוב יפרסם את דברי שרון כדי שתראי שאפשר לנוע מצד אחד לקיצוניות של הצד האחר לפניכם הקלטה נדירה משנת 1993 בה פונה אריאל שרון אל המתיישבים: אני פונה לכולכם לא לגלות חולשה הם עורכים היום משאלים. הם שואלים היום, האם תיהיה מוכן לפנות את ביתך תמורת פיצויים גבוהים ובמקום זה ניתן לך דירה במקום אחר. אם שואלים אותכם את השאלה הזאת תגידו להם, אנחנו עומדים לקנות דירה שניה. שילחו אותם הביתה. להאזנה לדברי אריאל שרון ליחצו על הקישור הבא: http://www.yesha.org.il/s1.mp3 כל הקרדיט לחגי סגל – ערוץ 7, שעמל רבות לחפש ולמצוא את הקטע בארכיונים.

למעלה