על חלומות

../images/Emo7.gif לכל החולמות...

אשמח לנסות ולעזור בפירושים, אך הספקתי להידבק מבני,יש לי חום גבוה ומרגישה נורא....! מבטיחה לעשות זאת ברגע שארגיש טוב יותר. ועד אז, הולכת לשכב. ביי לכולן
ולהת'

S u n n y 1

New member
איחוד רפואה שלמה ../images/Emo185.gif

מקווה שזה יעבור לך במהרה.....
.

המון בריאות, יקירה!

אני לא יודעת לשלוח לך רייקי, אבל אני מאחלת לך בלב החלמה מהירה!
סקאלי

נ ע ם ב ת

New member
רפואה שלמה איחודית ../images/Emo101.gif

ובינתיים כבר הספקתי למצוא פירוש שמרגיש לי יותר נכון לחלום.

חלום

לא אנסה לענות על חלומך מאחר ומצאת לך פירוש שמתאים לך ומרגיש לך נכון, וזה מה שחשוב ונכון. רק תוספת קטנה מאחר וציינת שספרים וסרטים הם מוטיב חוזר בחלומותייך, נסי לחבר לעצמך את הדברים בהתייחס לסרטים כאל תמונות חייך (בעבר ובהווה)דברים שאת יכולה לשנות בם (כמו בימאי בסרט). וספרים יכולים להצביע על תכלית חייך, על ידע ולמידת דברים על עצמך, משאבים פנימיים שלך, כמו שיעורים שאת עוברת ועוד. שבוע נפלא

נ ע ם ב ת

New member
הי איחודית ../images/Emo39.gif

כן, מצאתי פירוש ממש מדויק.. שמבטא בדיוק את תמונת המצב שלי היום. אני חייבת לציין שבשנה האחרונה פחות או יותר אני משופעת החלומות משמעותיים מאד. אגב, ציינתי ספרים ותמונות, ואכן אני זוכרת את העבר שלי יותר כתמונות מאשר כמקשה אחת. ו...
שאת כאן. נעם.

היי נ ע ם ב ת

אכן, טעות שלי. משום מה התייחסתי לסרטים ולא לתמונות, עדיין מטושטשת... בכל מקרה יופי שאת נעזרת בחלומותייך ואם תזדקקי לעזרה בנושא זה מתי שהוא, אשמח לעזור כמיטב יכולתי.

Storm131

New member
הי איחוד

אני זוכרת חלום מאוד משמעותי שבו אני נוסעת באוטובוס מלא תלמידים ולילה,אני עומדת לפנים ופתאום האוטובוס עוצר,ילדה יורדת וקופצת לבור או אגם מיים עמוק,אני לא חושבת וקופצת אחריה וממש מושכת אותה מהמיים ומניחה אותה על שפת המיים.המטפלת שהייתי אצלה מייד קישרה לעניין הטביעה של אמא ואמרה שלדעתה יש פה פריצת דרך,אני מצילה את הילדה שהיא בעצם אני מטביעה סמלית יחד עם אמי.ויש לציין שמאז הרגשתי שאני עולה על דרך חדשה.

היי סטורמי

יש סוגים שונים של חלומות. חלקם מובנים מיד, חלקם מתבררים רק לאחר שנים וחלקם משמעותיים עד כדי כך שהם מהווים פריצת דרך ותמרורים בחיינו. מקובל עלי מאוד הפירוש של אותה מטפלת, טביעה באגם מסמלת הצפת רגשות ועומס רגשי והילדה שהצלת היא כמובן את. גם אם היה זה בור בחלום, הרי שזה רגע שאולי הערכת, החלטת ובחרת כיוון בחיים ואת אכן מציינת שהרגשת שאת עולה על דרך חדשה. כך או כך חלומות יכולים להיות מעניינים מאוד, ואני מאוד אוהבת את קטע הפירוש שלעיתים מדהים בדייקנותו. האם את מפרשת לעצמך את חלומותייך?

Storm131

New member
הי איחוד

אני מנסה.מאז אותו טיפול שמאוד שינה את חיי אני מנסה להיות קשובה לחלומותי.המטפלת יעצה לי לרשום אותם ולעקוב אחרי ההתפתחות שלהם.אכן כשמודעים שמים לב איך החלומות ממש משקפים עולם פנימי מדהים ומבטאים פחדים,תקוות ורצונות שלנו.מה שמעניין אותי זה הקטע שתמיד מדברים עליו שיש בחלום על בעיה מסוימת מעין פתרון שהוא נותן או כיוון אחר שלא חשבנו עליו ולזה אני מנסה להתייחס.

היי סטורמי

אפשר ללמוד למצוא את החלק הזה עם הזמן, כשמתנסים ולומדים "לקרוא" את החלום. כמובן שניתן גם לזמן חלום, ובמשך הזמן גם יוצרים את "הסימנים" האישיים שלנו וכך קל יותר להבין ולפרש. בכל מקרה מוכנה לנסות ולעזור אם וכאשר תרצי. לילה טוב

gitta

New member
החלמה מהירה איחוד היקרה!../images/Emo184.gif

תרגישי טוב ותישני טוב בלילה. הרבה תה צמחים חם יכול לעזור...

libi4

New member
חלומות של אתמול הם......./images/Emo168.gif

החלומות תופסים חלק ניכר בחיי....כל התקופה האחרונה מאז שאמא כבר לא פה החלומות שלי משתנים בקצב הנכון...עד ה-30 חלמתי את אמא עדיין בבית החולים אך צעירה מאוד מאוד....ובלילה של ה-30 חלמתי שאמא באה...יושבת מולי ואנו מדברות ואני כאילו רוצה לשאול אותה כאילו איך את פה...הרי רק הנשמה שלך מסתובבת והיא עונה שהיה לה מזל והחזיר לה הכל...והיא עם תסרוקת לבושה מאופרת מחייכת ושמחה.... וזהו... יש לי עוד הרבה ויהיו לי עוד... החלומות הם בלתי נפרד מחיי...

Storm131

New member
חלומות על אמא

לא היו לי הרבה חלומות על אמא,בחלומות שהיא הופיעה כדמות חיה,היא תמיד חומקת ממני בין הרבה אנשים ואני מנסה לעקוב.היה חלום משמעותי בשבילי שבו אני מציצה לחדר ורואה אותה שרועה מתה על המיטה.

למעלה