על חיים ואהבה..

אוסי

New member
על חיים ואהבה..

חושבת ...לא ממהרת להחליט החלטות רוצה לעשות את הדבר הנכון ,(לא תמיד זה נראה כך ) רוצה להגיע למקום רחוק ,ללא גבולות ... רוצה לגעת בשמים רק עוד פעם אחת להאחז בהם מבלי לפחד , רוצה לאהוב כמו שלא אהבתי בחיים הרי יש לי כך כל הרבה לתת.. למה לא לבטא את זה לטובה למה החיים משולים למסע , לא רוצה להתאמץ ,רוצה שהכל יצא בטבעיות רבה רוצה שהכל יבוא מטוהר האהבה רוב הזמן צריך להתאמץ כדי שיבינו אותך גם אם לפעמים זה פוגע בך ואני אני עוד ילדה טהורה שלא תמיד מבינה את השגעונות של האהבה ואולי בעזרתך נכבוש אותה...

חמדה

New member
מקום ללא גבולות....

נשמע מאוד רומנטי בדרך כלל בשירים. בחיים את צריכה להיזהר ממקומות כאלה על מנת שלא תלכי לאיבוד ותמיד תדעי מי את והיכן את חיה.

moran.l

New member
תמיד

אבל ת מ י ד מותר לרצות, צריך לרצות, חובה לרצות, אף פעם אל תתני לחלומותיך להתפוגג, שכן המציאות אינה רוויה אושר והצלחה. תחלמי, תיאחזי בהם (במידת הריאליה כמובן, אל תתני להם להשתלט עליך) כי זה מה שנשאר. מבטיחה, שפעם הם טיפ-טיפה יתגשמו. לא כולם, לא במלוא עוצמתם, אך את תראי כי בסופו של דבר, הקו הדק בין החלום לבין המציאות הוא קו שאת מציירת אותו, מתוך בחירה, ואם תרצי אחרת - תוכלי לעצב התייחסותך לעולם, ודרך כך - גם את ``התייחסותו`` אליך, באור. אז מה את בוחרת?

למעלה