על חיווי הגז במזגן

רון ו

New member
על חיווי הגז במזגן

יש לי מזגן אלכס שמחזיק יפה יחסית הוספתי גז פעם ראשונה אחרי 7 שנים מה שלא ברור לי, אם בחלונית של הפילטר צריך לראות בועות או לא? פעם זה נראה כמו נוזל חלבי. תודה מראש למומחים. המזגן כרגע מקרר לא רע וקצת פחות אחרי שהאוטו חנה הרבה בשמש...

הנסיך.

New member
בקשר למזגן....

כעקרון לא צריך לראות דבר - זה אמור להיות שקוף- בלי בועות וחלביות... לא מזמן - כחודש - הייתי אצל מתקן מזגנים שהוסיף לי גז למזגן ושמן למדחס... והעינית הראתה מעבר - מלבן-חלבי עם בועות לשקוף-שחור כך שלא רואים שעובר שם משהו... אגב, זה אתה מהאודיו?

itzik93

New member
במזגן בן 7 שנים כדאי להחליף....

פילטר (אותו חלק עם עיינית בראשו). זה גורם למעבר חלק של גז במערכת, מאמץ פחות או המדחס (במיוחד לאחר 7 שנים שהצטבר שם ליכלוך) ונותן תפוקת קירור מעולה מספר שניות לאחר הפעלת המזגן. העלות כרוכה בהחלפת הפילטר, וואקום + שמן + גז. אני יודע שעלות של וואקום + שמן + גז אמורה להיות באיזור ה250 ש"ח כולל מע"מ, הפילטר הוא חלק ממש לא יקר (כ 100 ש"ח פלוס מינוס). מנסיון (לפני כחודש עשיתי כזה דבר אבל לא ברכבי הפרטי) זה שווה את זה. העלות (אחרי הנחה משמעותית , דרך מישהו שמכיר....) עלה לי 200 ש"ח במזומן (כולל פילטר והכל) - אני מאמין שאם יש מישהו שאתה מכיר, גם 300 ש"ח יהיה מחיר הוגן לכל ההחלפה הזו. מקווה שעזרתי איציק

למעלה