פיקטיוי פרס
New member
על חדשות חובה לשלם?
"
מי שרוצה לחיות במדינה חופשית, דמוקרטית, הוגנת, חייב להבין שהוא צריך להשתתף במימון של החדשות שהוא מקבל. אחרת, הוא עלול לקבל חדשות מורעלות. דברים של מו"ל כלכליסט בוועידת מובייל 2013 "
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3584746,00.html?dcRef=ynet
כלומר אם אני לו משלם ברכישת עיתון אני לא דמוקרט?
ואגב 7 שנים לפני העיתון ישראלי ומחליפו ישראל היום.
מי המציא את YNET, NRG, וואלה, נענע ועוד רבים אינספור.
האם משהו משלם ישירות על החדשות שלהם?
ומה עם חדשות ערוץ 2 ו10 משולמים?
ואלו שברדיו?
או שמע אלו שלא יודעים לקרוא את המפה הכלכלית רוצים להשית על הציבור מס מחיה חדש שיקרא מס תקשורת.
אחרי זה יוכלו כמאמר הפתגם 'הרצחת וגם ירשתה' לבכות על יוקר המחיה פה...
חס וחלילה שיתיעלו?
למשל במעריב על כל 100 גיליונות יש עובד. פששש מודל כלכלי מנצח!!!
או מנסים למכור לציבור עיתון שמטיף נגד עמו וארצו.
אין ספק שעיתון אשר יקרא לחיילי אנגליה כובשים אכזריים מפירי זכויות אדם ויתמוך בארגנטינים יהיה להיט בלונדון.
ועיתון שיהלל את אל קעידה במאבקם הצודק באימפריאליסטים הכופרים מאמריקה, ישבור שיאי מכירות בניו יורק הליברלית.
"
מי שרוצה לחיות במדינה חופשית, דמוקרטית, הוגנת, חייב להבין שהוא צריך להשתתף במימון של החדשות שהוא מקבל. אחרת, הוא עלול לקבל חדשות מורעלות. דברים של מו"ל כלכליסט בוועידת מובייל 2013 "
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3584746,00.html?dcRef=ynet
כלומר אם אני לו משלם ברכישת עיתון אני לא דמוקרט?
ואגב 7 שנים לפני העיתון ישראלי ומחליפו ישראל היום.
מי המציא את YNET, NRG, וואלה, נענע ועוד רבים אינספור.
האם משהו משלם ישירות על החדשות שלהם?
ומה עם חדשות ערוץ 2 ו10 משולמים?
ואלו שברדיו?
או שמע אלו שלא יודעים לקרוא את המפה הכלכלית רוצים להשית על הציבור מס מחיה חדש שיקרא מס תקשורת.
אחרי זה יוכלו כמאמר הפתגם 'הרצחת וגם ירשתה' לבכות על יוקר המחיה פה...
חס וחלילה שיתיעלו?
למשל במעריב על כל 100 גיליונות יש עובד. פששש מודל כלכלי מנצח!!!
או מנסים למכור לציבור עיתון שמטיף נגד עמו וארצו.
אין ספק שעיתון אשר יקרא לחיילי אנגליה כובשים אכזריים מפירי זכויות אדם ויתמוך בארגנטינים יהיה להיט בלונדון.
ועיתון שיהלל את אל קעידה במאבקם הצודק באימפריאליסטים הכופרים מאמריקה, ישבור שיאי מכירות בניו יורק הליברלית.