מאמא תרזה no 1
New member
על זה לא חשבת
וגם אני לא למעשה.
היית זה שנדלק עליי כשהייתי סטודנטית בעיר הדרומית רחוק מהבית, ולקחת אותי תחת חסותך.
איש עסקים מבוגר ממני כמעט כפליים. שכרת לי דירה בה הייתי המאהבת הסודית שסיפקה לך כל צרכיך.
אהבת לזיין אותי ליד חלון פתוח שכולם יציצו.
אהבת ללקק את הכוס שלי מול מצלמה דולקת ואחר כך לאונן על הסרטים כשהיית לבדך בבית המשפחה שלך.
בימים שהיית מגיע, ביקשת ממני ללבוש שמלות קצרצרות ללא דבר למטה, כדי שבכל צעד שאעשה ומתי שרק יתחשק לך, תשלוף את הזין הזקוף שלך
ותנעץ אותי בתוכי. במיוחד אהבת להפתיע אותי מאחור.
הייתי לרשותך. כל גחמה שלך מלאתי.
ואהבת אותי מאוד.
אהבת אותי עד כדי כך שהיית מרשה לי לארח גברים אחרים בבית בימים שאתה לא היית איתי.
עם האוכל בא התאבון.
ואני אירחתי גברים אחרים שאותם בחרתי עם פינצטה ששילמו לי במיטב כספם כדי שאני אעשה איתם אהבה כמו מאהבים.
כאילו שהייתי החברה שלהם.
מצצתי להם, ליקקתי את הביצים, את תחת ואף הרשיתי לאחדים מהם לגמור לי בפה, כאלו שהציגו בפניי אישור רפואי.
ידעת את זה.
אהבת לשמוע עליהם. זה גירה אותך והקשיח לך את הזין שבעתיים.
וככל שהזין היה חזק ואיתן היית משגל אותי בכל חור אפשרי, ומצלם. חוגג בעיקר על שכבשת אותי צעירה ואטרקטיבית.
כשסיימתי את לימודיי, השתלבתי במקצוע שאותו למדתי והייתי למצטיינת.
התקדמתי יפה במעמדי והפכתי למנהלת בכירה בתחום.
ככל שהתקדמתי השגתי את הזיונים הכי שווים. כל אלו שרצו ללקק לי תרתי משמע.
והנה פגע בי קופידון.
גבר צעיר, חמד. סקסי בטירוף יצרי ומיני שאיתו פשוט לא רוצים לצאת מהמיטה, שלקח אותי לפגוש את הוריו הנרגשים.
ואז...
פתחת את הדלת
ופניך החוויר.
וגם אני לא למעשה.
היית זה שנדלק עליי כשהייתי סטודנטית בעיר הדרומית רחוק מהבית, ולקחת אותי תחת חסותך.
איש עסקים מבוגר ממני כמעט כפליים. שכרת לי דירה בה הייתי המאהבת הסודית שסיפקה לך כל צרכיך.
אהבת לזיין אותי ליד חלון פתוח שכולם יציצו.
אהבת ללקק את הכוס שלי מול מצלמה דולקת ואחר כך לאונן על הסרטים כשהיית לבדך בבית המשפחה שלך.
בימים שהיית מגיע, ביקשת ממני ללבוש שמלות קצרצרות ללא דבר למטה, כדי שבכל צעד שאעשה ומתי שרק יתחשק לך, תשלוף את הזין הזקוף שלך
ותנעץ אותי בתוכי. במיוחד אהבת להפתיע אותי מאחור.
הייתי לרשותך. כל גחמה שלך מלאתי.
ואהבת אותי מאוד.
אהבת אותי עד כדי כך שהיית מרשה לי לארח גברים אחרים בבית בימים שאתה לא היית איתי.
עם האוכל בא התאבון.
ואני אירחתי גברים אחרים שאותם בחרתי עם פינצטה ששילמו לי במיטב כספם כדי שאני אעשה איתם אהבה כמו מאהבים.
כאילו שהייתי החברה שלהם.
מצצתי להם, ליקקתי את הביצים, את תחת ואף הרשיתי לאחדים מהם לגמור לי בפה, כאלו שהציגו בפניי אישור רפואי.
ידעת את זה.
אהבת לשמוע עליהם. זה גירה אותך והקשיח לך את הזין שבעתיים.
וככל שהזין היה חזק ואיתן היית משגל אותי בכל חור אפשרי, ומצלם. חוגג בעיקר על שכבשת אותי צעירה ואטרקטיבית.
כשסיימתי את לימודיי, השתלבתי במקצוע שאותו למדתי והייתי למצטיינת.
התקדמתי יפה במעמדי והפכתי למנהלת בכירה בתחום.
ככל שהתקדמתי השגתי את הזיונים הכי שווים. כל אלו שרצו ללקק לי תרתי משמע.
והנה פגע בי קופידון.
גבר צעיר, חמד. סקסי בטירוף יצרי ומיני שאיתו פשוט לא רוצים לצאת מהמיטה, שלקח אותי לפגוש את הוריו הנרגשים.
ואז...
פתחת את הדלת
ופניך החוויר.