על ה-BMW Adventure

C O L T

New member
50 אלף שקל הפרש מחירים!

למתחרים מבית סוזוקי\ימהה\הונדה. זה הגיוני? טוב, תמיד היה מיועד לעשירים. לשטח גם ככה לא מתאים, ולכביש עדיף את הסוזוקי ויסטרום, לדעתי, במחיר הגיוני ועם איכויות ויכולות בשפע. ועוד נשאר מעל 50 אלף לשיפורים ותוספות.
 

כRובי

New member
לא כל כך מסכים עם ההשוואה..

לא שאני מצדיק את התמחור ב50 אלף ש"ח יותר מהוי סטרום למשל.. אבל צריך לשאול - האם באמת ניתן להשוות בינהם ? הTDM , וארדרו וV סטרום כולם אופנועי כביש נ-ט-ו. האדוונצ'ר נותן יכולת תיורית משובחת מאוד (כמעט כמותם) א ב ל נותן גם אופציית שטח..ולא סתם שבילים פה ושם אלא יותר מכך (ויעידו תמונות מטיילי הבימרים החובבים שעלו בפורומים השונים). הוא אומנם לא פנתר אנדורו או חיית מוטוקרוס אבל הוא מציע אופציית שטח טובה יותר משל הטנרה או האפריקה טווין הזכורים לטובה. אולי העובדה שהוא נותן לך כמעט 2 אופנועים במחיר של אחד , שווה את זה ?
 

C O L T

New member
לדעתי - גימיק בלבד, יכולת השטח

אילו הייתה קבוצה של עשירים שלא אכפת להם לרסק V-STROM, גם אותו ניתן לאבזר לשטח, ולצייד בצמיגי קוביות ולצלם ברכיבת אנדורו "כאילו". תכלס מה השינויים בין ההרפתקן ל-GS הרגיל? לא משהו רציני, בעיקר נועד לתת לקונה העשיר תחושת "גבר פעמיים בפריז-דקאר", לא יכולת שטח אמיתית (בלימה משולבת?). הטנרה או האפריקה היו גם אופנועי כביש נטו, וצריך היה אדם לא שפוי במקצת לרכיבות שטח רציניות, מעבר לרכיבה במהירות הליכה על שבילים מהודקים, אחרת הנפילה היקרה תמיד הייתה שם בשבילך. אותו סיפור היה לי עם ה-KLE הנאמן, וחבל שלא הייתה לי אז מצלמה. נפילה עם הבימר היקר הזה - והנה שילמת את המחיר של KLE כמשומש, בתיקונים. הקונספט של הדו"ש - יכולת משולבת, נכשל, כאשר הרוכבים גילו מנסיון שהם לא בדיוק נהנים משני העולמות, אלא יותר מפסידים מכל הכיוונים. דו"ש אמיתי, דוגמת ה-DRZ, נותן עדיין יכולת סבירה, אבל הוא כבר הרבה יותר אופנוע שטח, לא אוטובוס מאובזר ורב-משקל עם אמביציות שטח. כמובן שאילו היה נופל עליי סכום כסף רציני (מאוד רציני, כמו זכיה בלוטו), לא הייתי מתנגד לבימר שכזה, ואולי דווקא תוספת המחיר המוגזמת והעיצוב הקרבי זה כל מה שצריך כדי למכור, כדי שגברים במשבר ה-40 יעמדו בתור להזמין כזה.
 

Le Duke

New member
סתם קטנוניות: שני אופנועים במחיר של

שניים. קנה TDM ועוד ישאר לך עודף לאיזה WR או DRZ. נכון ,יש לשלם פעמיים ביטוח וכפול טיפולים ,אבל מצד שני אין פשרות.
 

tygger

New member
אין בעיה,

בכסף שחסכת יש סיכוי טוב מאוד שישאר לך גם כסף לביטוח...
 
למעלה