לדעתי - גימיק בלבד, יכולת השטח
אילו הייתה קבוצה של עשירים שלא אכפת להם לרסק V-STROM, גם אותו ניתן לאבזר לשטח, ולצייד בצמיגי קוביות ולצלם ברכיבת אנדורו "כאילו". תכלס מה השינויים בין ההרפתקן ל-GS הרגיל? לא משהו רציני, בעיקר נועד לתת לקונה העשיר תחושת "גבר פעמיים בפריז-דקאר", לא יכולת שטח אמיתית (בלימה משולבת?). הטנרה או האפריקה היו גם אופנועי כביש נטו, וצריך היה אדם לא שפוי במקצת לרכיבות שטח רציניות, מעבר לרכיבה במהירות הליכה על שבילים מהודקים, אחרת הנפילה היקרה תמיד הייתה שם בשבילך. אותו סיפור היה לי עם ה-KLE הנאמן, וחבל שלא הייתה לי אז מצלמה. נפילה עם הבימר היקר הזה - והנה שילמת את המחיר של KLE כמשומש, בתיקונים. הקונספט של הדו"ש - יכולת משולבת, נכשל, כאשר הרוכבים גילו מנסיון שהם לא בדיוק נהנים משני העולמות, אלא יותר מפסידים מכל הכיוונים. דו"ש אמיתי, דוגמת ה-DRZ, נותן עדיין יכולת סבירה, אבל הוא כבר הרבה יותר אופנוע שטח, לא אוטובוס מאובזר ורב-משקל עם אמביציות שטח. כמובן שאילו היה נופל עליי סכום כסף רציני (מאוד רציני, כמו זכיה בלוטו), לא הייתי מתנגד לבימר שכזה, ואולי דווקא תוספת המחיר המוגזמת והעיצוב הקרבי זה כל מה שצריך כדי למכור, כדי שגברים במשבר ה-40 יעמדו בתור להזמין כזה.