הבן שלי בתוכניתעל התוכנית ברעננה
שלום אנחנו גרים בישוב קטן ורוצים לשלוח את הילדים המחוננים מהישוב לתוכנית של יום לימוד בשבוע ברעננה. האם מישהו מכם מכיר את התוכנית ברעננה ויכול להמליץ (או לו) עליה. האם יש תכנית אחרת מומלצת באזור השרון? תודה מראש
גםאני אשמח לשמוע על התכניתהבן שלי בתוכנית
ומאוד נהנה. מבחינתנו מדובר בהצלחה. לגבי המלצות - זה מאוד תלוי בציפיות שלך. מדובר בתוכנית עשירה, מגוונת, מעניינת וחוויתית. יש התיייחסות אישית לתלמידים וצוות משקיע. רבים מהחוגים הם כאלו המפתחים תחומים הומאניים ורגשיים. אפשרויות הבחירה לא מאוד רבות (בכיתות הנמוכות אין בחירה).לא מדובר ברמה אקדמית גבוהה. אם תוכלי להגדיר מה מטרותייך, אולי אוכל להיות יותר ספציפית.
כיתות ד - טגםאני אשמח לשמוע על התכנית
לאילו גילאים היא מיועדת? אילו תכנים לומדים? כמה עולה? למי פונים בבירורים?
איפה זה ברעננה?כיתות ד - ט
בין נושאי הלימוד: חשיבה לוגית, איכות הסביבה, אמנויות פלסטיות, מדעי הטבע, רפואה, מנהיגות ומשא ומתן, שיווק ויזמות, גרפיקה ממוחשבת, ג'אגלינג ועוד. ההרשמה דרך המחלקה למחוננים במשרד החינוך. עולה בסביבות 1,700 ש"ח לשנה (אני לא ממש זוכרת בדיוק).
יסוד - מתארח בבית ספר ברטובאיפה זה ברעננה?
יסוד = יסודייסוד - מתארח בבית ספר ברטוב
חט"ב ויסודי של ממ"ד - באשכול פיס.
הבן שלי התחיל להשתתף השנה שם (ג')על התוכנית ברעננה
שלום אנחנו גרים בישוב קטן ורוצים לשלוח את הילדים המחוננים מהישוב לתוכנית של יום לימוד בשבוע ברעננה. האם מישהו מכם מכיר את התוכנית ברעננה ויכול להמליץ (או לו) עליה. האם יש תכנית אחרת מומלצת באזור השרון? תודה מראש
זה גם ללא-נייטיב רעננים?הבן שלי התחיל להשתתף השנה שם (ג')
הוא מרוצה מאוד מאוד, וגם אנחנו מאוד מרוצים אפשר לומר שמאוד מאוד מאוד מרוצים שהוא לוקח חלק בתוכנית הזאת. תוכל לקרוא עוד באתר שלהם - http://www.gifted-raanana.org ואם תרצה עוד המלצות, פנה אלי באופן פרטי [email protected]
אין לי צל של מושג - תפני לסיגלזה גם ללא-נייטיב רעננים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.