על הרצועה

lior sk8r

New member
אוי אוי לא טוב לי

באמת לא טוב לי הרסו את התוכנית..אין הנסיך הארי ואין טל ברמן טל היה אחלה מנחה...אורי גוטליב בכלל לא מתאים לתפקיד

NAstyBOY1

New member
../images/Emo45.gifהעונה החדשה של הרצועה- אכזבה.

ממש הרגשתי צורך להיכנס לפורום הזה כדי להביע את דעתי בנושא. כל כך התאכזבתי לראות את גוטליב בגילום הדמות המגוכחת והתפלה של נבחו מנחה, לא פחות ולא יותר, את התכנית. פשוט הרסו הכל. איפה השפיות כביכול של טל ברמן שאיזנה את כל השיגעון שהלך בתכנית? אפילו הכלב כבר לא מצחיק אותי. הוא היה מצחיק אך ורק בגלל הכימיה בינו לבין טל ברמן. ואיפה הארי? הדמות היחידה שגוטליב באמת עשה בצורה מופתית? חבל, HOT הפסידו ויפסידו הרבה הרבה צופים בגלל השינוים המזוועים האלה. ועכשיו, בלי קשר ל"רצועה", יש לי שאלה: מתי אם בכלל ביפ ישדרו את העונות הבאות של חברים? תודה מראש ושיהיה ערב נעים לכולם, אליאור.

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

בנוגע לרצועה- אני מסכימה.. אני מקווה שלפחות שהוא אמר שהפעם זו תהיה "תוכנית מיוחדת" ולא כל העונה תהיה כזאת
הכל היה מסודר ואף אחד לא נכנס לדברים של השני
בנוגע לחברים- כנראה שהם כן ישדרו, אבל לא ידוע מתי.. [אני לא יודעת לפחות
]

XplowBoy

New member
אני דווקא אהבתי את הפרק..

הפתיח היה יפה, היה הרבה קטעים מצחיקים בפרק הזה, באמת קצת חסר טל ברמן אבל עדיין מצחיק

bentovman

New member
גם אני לא כ"כ אהבתי אבל

"תנו לו צ'אנס.." כולה תוכנית ראשונה במתכונת הזאת, וגם זאת הייתה תוכנית מיוחדת לפי גוטליב.. ובאמת יחסר טל ברמן, אבל אני בטוח ששגיב יצליח לשמור על התוכנית מצוין.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifכמה הערות

אני חשבתי שהעונה תהיה זוועה, אבל בהתחשב שלא במיוחד אהבתי את המתכונת של התוכנית גם לפני שטל עזב, "נתתי לו צ'אנס".. והיה בסדר...יחסית... לא היה יותר מידי גרוע, השיר של "אני שר...כמו כלב!" היה מצחיק
מקווה שהם ישתפרו.. אה ועוד משהו- ראיתי מעברון מצחיק בביפ,הכלב אומר: "אתם צופים בערוץ ביפ,כיף לכם" בקול האדיש של שגיב

רונלע

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gifחבל שברמן עזב

זה כמו שפעם שאלו באירוח את קיציס, למה הוא רציני בכל התוכניות שלו, והוא ענה שכולם משחקים את הטמבלים אז הוא קצת מאזן את זה, כי אם כולם יהיו טמבלים זה יהיה צפוי ומשעמם.. (קצת שיניתי?
) וטל ברמן היה הדמות הרצינית היחידה בתוכנית! ועכשיו עם גוטליב גם המנחה טמבל כזה
לא אהבתי. הרסו..

NimaZ

New member
חייבת להוסיף-../images/Emo108.gif

הפרק השני היה הרבהה יותר סביר

למעלה