על הקירבה בין

על הקירבה בין

חוק שרות חובה ומריחואנה...ולא,לא תמצאו פה מילה המעודדת צריכה של מריחואנה.לא בזה העניין,לא זה הרעיון,נהפוך הוא,מודעים אנו פה היטב ליכולת הנזק של הקנביס.אבל מדובר פה בחוק,סיבותיו,מניעיו,איך זה ולמה נוצר,והכי חשוב,את מי משרת...כי כמו חוק שרות חובה,מסתבר שאף אחד לא זוכר.ומה טוב בחוק,שאיש לא יודע למה? היתכן שמריחואנה מזיקה פחות מטבק או אלכוהול? היתכן שצהל לא צריך כשלושים אחוז מהמיתגיסים? היתכן שהוצאת המריחואנה מחוץ לחוק שרתה את חברות הפלסטיק? היתכן וכור ההיתוך הצהלי רק מזיק לחברה אותה משרת? היתכן שמספר המשתמשים הופך החוק למגוחך? ודרך הזלזול בחוק פוגע בממסד ובהנהגה? האם זה אפשרי שדווקא צבא מתנדבים המתגמל את חיליו הקרבים יעלה המוטיבציה? דרך כך יעלה גם את מספר הקרבים ומתנדבי הקצונה? בחרנו היום בשני דוגמאות אלו,יכולנו גם לבחור אחרות. אין לנו את כל התשובות, בטח שלא על רגל אחת,ביחוד לאור העובדה שחלק מהאינפורמציה לא רוצים שנדע. אבל נשאלת השאלה,האם אתם לא היתם רוצים לדעת? האם לא זכותינו או אפילו חובתינו לדרוש האינפורמציה עלמנת לבחור על סמך אמת עכשווית ולא אגדה של פעם? האם לא חובתכם,כמו גם חובתי, לעזור לכולנו, לעזור לעצמינו?

Misha345

New member
אם

תמשיכו עם הליין של לאשר שימוש מריחואנה בחוק בלי שום דבר אחר, לא תעברו בחיים את אחוז החסימה. אתם צריכים להציע עוד דברים פרט לחוק אחד.

אמירוי

New member
אם המפלגה שלך תתחייב לספק לכל חייל

מריחואנה לשימוש עצמי אני מצביע בשבילך

MULAN30

New member
עם כל הכבוד לכם "עלה ירוק"

אבל נידמה לי שמספיק אנשים נתנו לכם מספיק קרדיט.. ואיכזבתם קשות.. המצע שלכם לא רציני, לא הגיוני, לא מיתקבל ולא יתקבל אף פעם בקרב אנשים שהם אינם מקורבים לסמים קלים. אז אוליי במקום לעשות עוד ועוד ניסיונות כושלים ולא מוצלחים ... תנסו ללכת על איזה רעיון יותר מקורי ויותר נורמאלי שאוליי אוליי יקרב אותכם לקול בכנסת. אתה פונה פה לפורום טראנס - שזה אוליי הכי קל לעשות .. אבל אני חושבת שאנחנו פה לא הכתובת הנכונה שלכם. אותנו אין צורך לשכנע למה ואיך .. ככה אני חושבת, ועד שלא תרדו מהרעיונות שיפחידו הורים ובכירים בארץ הזאת לא ניראה לי שתעלו שלב נוסף. אפשר להבין את פועלכם.. אבל גם אפשר להבין את מי שפועלכם לא בא לו טוב. שיהיה לכם בהצלחה.

לא יכולנו לכתוב זאת טוב יותר

כרגע מנית אחת לאחת הסיבות ללמה אנחנו,נחליף את הנהגת המפלגה, ונמלא תוכן אמיתי ועכשיווי למצע הפלגה. זה לא יהיה אישור לסוטול,זו תהיה קונספציה של נוהל תקין והנהגה אחראית. אגב כותבים אנו בפורומים רבים,ומרימים הכפפה רק איפה שאנשים מעונינים.

HooK

New member
המממ לא..

הטעות היתה שעלה התפזרה לכל מיני כיוונים שממילא עם השם של עלה ירוק לא היו הולכים לכיוון שלה ... בקיצור ... צריך משהו אורגינל בלי זיוני מוח LEGALIZE !! תאכלס ... בלי מחבואים ואנחנו לא בעד סמים וכאלה ...

נהפוך הוא

הקהל הזה כבר קיים ויצביע במידה ויאמין בסיכוי. זה הקהל שמקיף שממנו צריך לנגוס, ואותו לשכנע. זה כמובן תחת ההנחה ולהבחר זה שם המשחק. ולא לשחק באגו ולהריץ מאמץ שבו אף אחד לא מאמין בכלל. כולל ההנהגה עצמה,שכאילו עושה הכל להתריס ולהפסיד.

xofer

New member
בתכלס המפלגה מיותרת, מה שצריך זה

שפעם אחת ייתפס מישהו שכל כך יהיה אכפת לו מזה שישלם לעורך דין תותח (או בתביעה של הרבה משתתפים, ברח לי השם) שיגיע עם זה לבג"צ וינצח עם איזו פרצה בחוק שתהווה תקדים לכולם או לפחות תפתח דיון ציבורי רחב.

אין בחירות ברקע

מתכוונים אנו לנצל הזמן,ולהחליף את ההנהגה הקימת עכשיו,ולהבחר לכנסת. כשהמטרה הינה להספר להחשב ולשנות, לא לשחק מישחקי אגו בפני קהל מצומצם בבר השכונתי.

xofer

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif כנסו כל המגיבים

ראיתי שחלק כתבו לבחור "אתם" - שימו לב הוא לא נציג של עלה ירוק ולא קשור אליהם, הוא סטלן מהשורה שרוצה לעשות שם הפיכה

אם אתה לא סטלן אין לך זכות להגיב

זה כמו שבמפלגת הגמלאים יישב מישהו בן 22, או שביבי יצטרף למערך זה לא עובד ככה אם כל הכבוד לנסיון ההפיכה שלך,המפלגה הזאת קמה ונוסדה למען צרכני הקנביס בארץ,יותר ממליון כאלה,שנמאס להם להיחשב כעבריינים בעיני החוק למרות שחלק לא קטן מהם עובדים בשירות החוק בצורה זאת או אחרת. הבעיה עם עלה ירוק לפי דעתי היא שהם פשוט לא התמקדו מספיק במה שבאמת חשוב אלא חשבו שכך לבד לא יצליחו לקבל מספיק קולות והתחילו ללכת לנושאים אחרים בנוסף ושכחו מאיפה הם באים. כל הכוח של המפלגה הזאת צריך ללכת לכיוון אחד,לפרסם לציבור תיקים שנפתחים מידי יום ביומו במשטרה לאנשים שומרי חוק בימים כתיקונים,ולהסביר טוב טוב לכולם שבפעם הבאה זה יכול להיות כל אחד מהם. אין מה לעשות...רגש הפחד הוא החזק ביותר אצל האדם,תתקפו את האיזור הזה ותראו איך ההצלחה תגיע,כי בשורה התחתונה,מחר זה באמת יכול להיות כל אחד ואחד מאיתנו.

moshiko100

New member
מיליון כאלה ולא עברו את אחוז החסימה

זה דורש הסבר מעמיק ידידי המדופלם

למעלה