על הפרק של היום...

Blosom

New member
על הפרק של היום...

רונה ממש מפגרת שהיא עדיין דלוקה על דורון... הוא משחק לה ברגשות אני כבר הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות וצורחת עליו שלא יבוא אלי יותר בחייייים!! ספיר הזאת סנובית בטירוף... "הפסים האדומים לא מתאימים למכנסיים הצהובים..." "ההורים שלי סכבו אותי לחו"ל כל כך הרבה פעמים, הם לא נורמליים..." אוי, איזה מסכנה, יותר מידי נסיעות לחו"ל??? והכי קטעים עם האבנר הזה... הוא מדבר כמו הומו עם פיגור שכלי... פחחח! מאיה תעזוב את גידוש בגללו... וגם רונה עצבנה בפרק הזה- מה היא מתפרצת ככה על מאיה? היא רק רצתה לעזור! ועל שלומית אני כבר ממש מתחילה לרחם... היא נראת מה זה מסכנה... ודבר אחרון... אל תחשבו שאני מרחמת על סמדר או משהו, אבל דורון הזה מה זה מניאק שהוא אמר לאלכס שזה או הוא או סמדר! הוא חושב שאם הוא נפרד מאשתו אז כל העולם צריך להשתנות?! זה גם לא פייר שהוא דופק לה ככה את החיים... לא שאני מרחמת עליה או משהו, חס וחלילה...
עדי

actress

New member
Blosom, יקרה נעלמת לי ואת צודקת!

אני חיכיתי לרגע שבו סמדר תפסיק להתבכיין ותתחיל להיות רעה כמו שהיא יודעת. ספיר הזאת כ"כ מתלהבת מעצמה לא מכירה את אבנר וכבר מנשקת אותו זה היה מצחיק לאללה!

abca

New member
הֵיי! ../images/Emo46.gif

מה זאת אומרת "רעה כמו שהיא יודעת"? הרי כולנו יודעים שהיא נאלצת לפעול בצורה הזו רק בגלל דורון הבוגדני שרוצה לעזוב אותה, אז כשאין ברירה והכל אבוד (היא פירטה גם מה אבוד - וזה הכל) - צריך להתחיל לפעול. היא נוהגת בחוכמה ולא ברוע. בקשר להודעה המקורית - רונה צועקת על דורון ו"מרחיקה אותו" אבל לא עד הסוף - משום שהיא רוצה להרחיק אותו כמה שיותר כדי שהוא יתקרב אליה כמה שיותר ובסוף היא תסכים.

actress

New member
הכוונה רעה כמו שהיא יודעת שבהמשך

תראי למה הכוונה כי סוף סוף שני הרעים נפגשו לפי דעתי היא עד עכשיו היתה פחות רעה וכל הזמן התבכיינה ולא ראיתי שום רוע יוצא ממנה בהתחלה היו לה קטעים כאלה אבל לאחרונה משום מה נהיתה סמדר "טובה" ואני לא רוצה להרוס אבל אני כבר רוצה לראות את הההההההההההההתכנוןשלה ושל אלי מרקו. אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה וזה יהיה סופר אקשן!

abca

New member
לפי מה ששמעתי לא יהיה כזה אקשן...

אבל איך את חושבת היא תרגיש בסוף הסידרה? היא תבכה או לא? לי בכלל יש הרגשה שלמרות שדורון יידע על אשתו הוא לא יילך למשטרה. סוף טוב! הבכי שלה באמת לא מתאים לדמות של סמדר. דרך אגב אני בן.

נכון מאיה רוצה לעזור לרונה אבל...

רונה אמרה לה כבר מיליון אלף פעם שהיא לא רוצה בכלל שתזכיר את דורון ושהיא רק מחכה שהוא יצא לה מהראש אז העצבנות שלה מובנת והגיונית, ואם עד עכשיו היא דיברה איתה יפה אז עכשיו היא צעקה כדי שהפעם היא תבין שהיא לא רוצה לחזור לדורון, לא!!! רוצה וזהו נקודה!!שלום וביי(?!) לא מצאתי שם.

nimmr

New member
מה אתם חושבים סמדר מתכננת

עם אלי מרקו? לדעתי בכלל, סמדר ואלי הם צמד חמד שלעצמם. סמדר מתאימה לאלי, יונתן מתאים לאתי, דורונוש ורונהלה חייבים (!) להיות ביחד. מאיה איבדה את הקרדיט שלה אצלי כשנדלקה על הדוחה אבנר עם הדיבור המעצבן לאללה שלו. לא מגיע לה גידי הנשמה. הכי מתאימים זה זוג הסתומים אבנר וספיר. ושלומית... באמת מסכנה. מה היא תעשה? ומתי כבר תיכנס סמדר לכלא על הרצח????? זה בטח יקרה בסוף הסידרה. אויש. סוף הסדרה. קשה לי לדמיין דבר כזה עצוב.

dor_

New member
התכנון של סמדר..

זה לא ניחוש..שמעתי שזה נכון.. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל מי שלא רוצה לדעת את ההמשך לא כדאי שיקרא כפי שהבנתי היא רוצה שאלי מרקו יפרוץ בארוע של שלומית ליקב יגנוב וישים את המפתח לרונה בכיס...וככה ימצאו את זה יאשימו אותה ודורון יעזוב אותה.. ואני לא בטוח אז לא לאכול אותי..וזה לא נשמע לי שאם אלי מרקו אוהב את רונה הוא יעשה את זה..

abca

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo58.gif

מה שהבנת נכון, הוא באמת יכניס את המפתח לכיס במעיל של רונה. אבל דורון לןא יעזוב אותה מייד כמו שאני הבנתי, אלא רק בחל יותר מאוחר של הסידרה. מתי אירוע ההתרמה ביקב, דרך אגב? והשאלה - מה אלי מרקו כבר יגנוב מהיקב? יין? את המחשב של ורדה? או איזה עציץ עם חרציות בר סגולות? מה כבר יש ביקב לגנוב???

swirrrly

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שקראתי ממזמן הוא יגנוב יין. ותתפלא, יין יכול להגיע לסכומים אדירים.

Blosom

New member
פשלה של התסריטאים...

סמדר אמרה לאלכס: "אל תמרח אותי"... קטעים איתה, אל תמרח אותי... חחח! וגם יונתן לגלית: "אכלתי ממך מספיק"... לפי מה שידוע לי, צריך להוסיף אחרי זה משהו רע, כי הוא יכול לאכול ממנה הרבה דברים... מה, היא לא מבשלת?! חחחח
עדי

swirrrly

New member
פשלה:

זוהי פשלה של לפני ואחרי. לפני - לאתי היה קבוצת שיער כזאת שנפלה על המצח ונראתה ככה מה-זה דפוק. שתי שניות אחרי - שיער מסודר ומלא ברק. לא בהכרח פאשלה, כי יכול להיות שבשתי שניות שלא ראינו אותה היא פשוט הסיטה את השיער מהפרצוף שלה. שיר
י מוצצת לכולם, חוץ ממך!

למעלה