על הפרק של היום

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך

לינה18

New member
גם אני מסכימה לחלוטין!

וגם אני קראתי כתבה שבה קתרין כתבה שהיא לא אהבה את העלילה של ברוק ודיקן, אבל החליטה לעשות אותה הכי טוב שרק אפשר. והיא בהחלט הצליחה.

Traped In A Box

New member
דווקא כן

לדעתי העלילה של ברוק \ דיקן דווקא כן תרמה הרבה לסידרה, כי היא יצרה הרבה מטען שימשך כנראה תמיד בין ברידג'ט לברוק, יצרה את הופ שזאת דור המשך שחשוב לעשות מדי פעם... ובכלל, אני חושב שזה השפיע על הסידרה הרבה לטווח הארוך. דווקא יצא טוב לדעתי בסך הכל. אם אנחנו רוצים להתקדם לאנשהו בסידרה הזאת....

לינה18

New member
אני ממש לא מאמינה!../images/Emo2.gif

אז זאת היתה הסיבה לכך שטיילור וריג' נישארו נשואים במשך 5 שנים שלמות(שנים במציאות בפרקי ארה"ב)?! ואני כל הזמן שאלתי את עצמי איך כותבי הסידרה יכלו לעשות את השטות הזאת שגרמה להם בסופו של דבר לאבד את טיילור(דווקא דבר ששימח אותי מאוד, כי הוא הביא סוף לנישואים הנצחיים של ריג' וטיילור). איזו חוצפה מצדה של השחקנית! מעולם לא אהבתי אותה ועכשיו יש לי סיבה אחת נוספת לא לאהוב אותה. היא כניראה חששה שאם היא תתרחק מריג', יחסרו לה עלילות, אבל מה שקרה בפועל הוא שמרוב שהיא נישארה לצדו חסרו לה עלילות והיא בחרה לעזוב.עד כמה שזה אירוני.

SupeRonit

New member
אני להרוג אותך ????????????????????

בחיים לא
אפילו אם מאסימו יציע לי חמישה מיליון דולר אני לא אסכים-אני אקח את הכסף ואברח (או שאני פשוט אגיד לך להתחזות למתה,ואתן לך 4\1 מהסכום על שיתוף פעולה
) ולענייננו: אין לי מושג על מה את מדברת,כי לא ראיתי את הפרק-כמו שיניב פעם אמר זה היה כיף לישון צהריים,סוף סוף,בלי לכוון את השעון ל-16:00 ... אה,אתם שואלים את עצמכם,למה ישנתי??? כי קמתי מוקדם בבוקר בכדי לעבור תאוריה
. ועדיין לא הבנתי במה בדיוק את מאשימה את ברוק
.

NarihS

New member
חחחח איזה נחמדה!!!

היית מתחלקת איתי בכסף? יפה יפה! אני מכירה הרבה אנשים(מהטלויזיה חח כאילו דמויות) שהיו פשוט בורחים עם הכסף וזהו חח. אממ מה שקרה בפרק זה שסטפני וברוק דיברו על איך שהיא שכבה עם דיקן, איך היא עשתה את זה כלומר, ולמה, וכמה ואיך וומי ומה חחח הקיצר.. היא פשוט צדקה בחלק מהדברים..

למעלה