על הפרק של היום

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך

miri

New member
על הפרק של היום

המריבה בין ברוק וסטפני על החתונה של ברוק לויפ ועל בריג'ט.מה שיש לי להגיד זה שמי שמשחקת את סטפני שחקה כ"כ טוב את זאת ששונאת שנאה חולנית את ברוק ואהבתי את הקטע שברוק נתנה לסטפני סטירה...איך שסטפני הסתכלה עליה!-מבט כ"כ זועם שקשה להאמין שהיא משחקת! אבל הפרק הזה גם מוכיח למה אני לו בין מעריצי ברוק-זה כל-כך חולנישדיקן,בעלה של בריג'ט בגד בה עם ברוק-אמא שלה!!!! וברוק עוד נכנסה להריון[לפחות יצאה מזה הופ החמודה!]!! ברוק פשוט שוכבת עם כל דבר שזז.הנה ציטוט מבית היוצר של ברוק:"יש בינינו[בין ברוק ודיקן]אהבה!אי אפשר פשוט לכבות את הרגשות"ברוק לא יכולה לרסן את הרגשות החולניים שלה כלפי בעלה של בתה!נכון,מדובר בבת שלה,so what?-זה סגנון המחשבה של ברוק. ולמרות שזה נשמע כאילו אני היא סטפני אני פשוט שונאת את סטפני
[למרות שהיא משחקת טוב] בקיצור אין על טיילור

NarihS

New member
כן... כמה שקשה לי להודות..

ובאמת קשה, (רונית אל תהרגי אותי חח) אבל סטפני צדקה ברוב הדברים שהיא אמרה על ברוק.. חוץ מהקטע שהיא אשמה במות מייסי כי זה לא נכון!!!!! והיה שם עוד משהו שאני זוכרת שהיא טעתה, אבל הקיצר.. ברוב הדברים היא צדקה.. עכשיו אני רק קולטת את זה.. זה ממש באמת חולני לעשות דבר כזה, ואיך אפשר בכלל?? אוף.. זה מעצבן.. אני שונאת את התסריטאי הזה שהופך את ברוקי שלי לדבר כזה מרושע וחסר רגשות!!!! למרות שכמובן שלדעתי היא לא ככה, כאילו זה בכללי מה שהדמות שלה צריכה להיות.. הקיצר! אני עדיין מתה על ברוק, שום דבר לא ישנה את העובדה הזאת, וגם שהיא פשוט נראתה מדהים היום!!!! אהבתי איך כשהיא העבירה את הידיים שלה על השיער, זה הפך לה את השיער ליותר יפה! קצת פרוע כזה, זה היה מדהים!!! ואני די בטוחה שאתם לא שמתם לב חחח ואתם לא מבינים על מה אני מדברת בכלל :).

girlontop

New member
הרומן של ברוק ודיקן - קצת רכילות../images/Emo20.gif

לפני שאני "שופכת", אני רק רוצה לציין שהסיפור הזה לקוח מאתר רכילות ממש לא רשמי, שהרבה פעמים מלא בשטויות, אבל הסיפור הזה דווקא נשמע לי די הגיוני: קק"ל הרגישה מאוימת הרבה זמן מג'נפיר פיניגן - צעירה, יפה, פופולרית ואפילו זוכה בפרסים. אי לכך, קק"ל רצתה להוכיח לג"פ מי באמת האישה הנחשקת בסדרה ופמפמה בכל המרץ את סיפור ברוק ודיקן, ששוב מוציא את ברוק כאישה שאי אפשר לעמוד בפניה מרוב שהיא לוהטת. לי זה לא נשמע ממש מופרך, כי קשה לי להבין למה שחקנית במעמדה של קק"ל, שבהחלט יכולה לבקש לא ללכת עם קו עלילה מסוים, לא התעקשה לרדת מזה וזרמה לגמרי עם עלילה שמציגה את הדמות שלה באור רע מתמיד. אני חושבת שאפילו השונאים הגדולים של ברוק לא האמינו שככה היא תתדרדר. את הסיפור של ברידג'ט ורידג', כך נטען, קק"ל דרשה לבטל מהר, כי היא הרגישה שהוא דוחק אותה ממרכז העלילה והופך אותה לזקנה. ועוד קצת על קק"ל וג"פ. לפני שג"פ עזבה העוינות של קק"ל כלפיה כבר הגיעה לשיא וקק"ל אמרה לה שהיא מחכה ליום שבו היא (ג"פ) תחזור עם הזנב בין הרגליים ותתחנן למשרה הקודמת שלה. אאוץ'. שוב, קחו הכל בערבון מוגבל.

NarihS

New member
מה?? סליחה????????

זה ממש ממש מממש לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני קראתי בראש 1 עוד לפני שהסיפור הזה קרה, שקתרין מאוד מאוד הופתעה מהעלילה שעשו לה!!!!! שהיא לא מאמינה שבנאדם כזה יכול לעשות משהו!!!!! היא אמרה שהיא הייתה בשוק שהמציאו דבר כזה!!!!!!!!!!! אז בלי להפוך לי גם את קתרין שלי לאיזה אחת רעה!!!! זה לא נכון!!!! היא מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

girlontop

New member
תראי,

מה שהיא אומרת בראיונות זה לאו דווקא האמת - היא הרי לא תציג את עצמה באור רע. אבל כמו שאמרתי, את יכולה לבחור להאמין במה שאת רוצה. don't shoot the messenger.

NarihS

New member
חח לא יריתי באף אחד חח

ואני מאמינה במה שרשמתי מקודם..

Guy K

New member
הנה הניתוח שלי לעניין -

אחלא רכילות אבל הנה מה שאני יודע: בראד בל תמיד ניסה לפמפם את דיקן בתור הגבר השרמנטי של הסדרה. הרומן שלו עם ברוק היה עוד רומן ברשימה ארוכה של רומנים - עם ברידג'ט, אמבר, ברוק, מייסי, ועכשיו ג'קי - כשבכל פעם הרומן שלו איתן מאוד מיני וייצרי. עושה לי רושם שברוק היתה רק עוד נסיון של בראד לחזק את הסקס אפיל של דיקן - הרי כל גבר שהיה עם ברוק קיבל כמות עצומה של מעריצים חדשים (רק תארו לכם אם וויפ היה משודך למייסי- הוא לא היה פופולרי כמו שהוא היה בזכות הרומן שלו עם ברוק). לגבי יחסי השנאה או האהבה בין קק"ל לג"פ, אין לי שום ידע בעניין. שמתי לב באמת שקק"ל וג"פ לא עשו הרבה יחסי ציבור ביחד - רוב יחסי הציבור של ג"פ היו עם סוזן פלנרי, אדריאן פרנץ, ג'סטין טורקליסון ושון קאנן. אני לא אתפלא מאוד אם לא היתה אהבה בין השתיים אבל קשה לי להאמין שהיתה ביניהן כזו עוינות, במיוחד כי עד היום לא היתה עוינות בין קק"ל לשום שחקנית אחרת - ואלוהים יודע כמה נשים יפהפיות איימו על המעמד שלה בסדרה. באופן כללי, קק"ל מצטיירת מהשמועה הזו כפרינססה לא קטנה, אבל לדעתי אין מב שזה אמיתי. קק"ל נמצאת בסדרה מהיום הראשון שלה, ומעולם לא איימה בפרישה (כמו אדריאן פרנץ, האנטר טיילו ושות'). היא השתתפה בעלילות מצוינות ועלילות נוראיות, ואף פעם לא יצא לה שם של שחקנית בעייתית - בניגוד לשחקניות אחרות. בעצם, למה אני רומז - הנה העובדות: האנטר טיילו נלחמה במפיקי הסדרה בכל פעם שהחוזה שלה עמד להסתיים. באורח פלא צצו שמועות באינטרנט שהיא לא חושבת להשאר (נשק ידוע של שחקנים כדי לגרום לסדרה להציע להם תנאים מועדפים כדי להשאר בה). גם אדריאן פרנץ ידועה באיומים הבלתי מוסווים שלה על הפקת הסדרה - בכל ראיון שני היא אומרת שהיא נשארת בסדרה כי עומדת להגיע לה עלילה מצוינת - אבל ברגע שהיא תשתעמם היא תעזוב. קת'רין קלי לאנג, ג'ניפר פיניגן, בובי איקס וסוזן פלנרי היו או עודן שחקניות מובילות בסדרה, ובכל זאת מעולם לא התפרסמו שמועות דומות לגביהן. אף פעם לא קרה שדיונים שלהן עם הסדרה על חוזה חדש הגיעו לכותרות העיתונים (פרט לכך שסוזן פלנרי החליטה לפרוש ממשחק ואכן בעיתונים כבר נכתב שהיא עוזבת בקרוב - אבל היא הכריזה שהיא נשארת עד שבראד בל יסדר לה סיפור שבמסגרתו היא תעזוב). בובי איקס עזבה את הסדרה פעמיים אחרי ששוחררה מהחוזה על ידי ההפקה, וקת'רין קלי לאנג עזבה רק לחופשות לידה, מחלה, וחופשות עם המשפחה. ג'ניפר פיניגן גם היא מעולם לא איימה על ההפקה, ועזבה את היפים והאמיצים רק כי היא רוצה לנסות תחומים אחרים - דבר מובן בהחלט. הקיצר, זה די ידוע מי הביץ' בצוות ומי לא. קת'רין קלי לאנג ממש לא עונה על ההגדרה הזו, ואני מאוד מאוד בספק אם משהו מכל הרכילות הזו נכון.

girlontop

New member
לא מדובר על יחסים עם המפיקים

אין ספק שמהבחינה הזאת טיילו היתה בעייתית, במיוחד עם הסעיפים שהיא הכניסה לחוזה שלה, כמו למשל שרידג' וטיילור לא יתגרשו כי זה נוגד את האמונה שלה, ואולי בגלל זה הרגו אותה וזהו. לגבי יחסים עם שחקנים/שחקניות אחרות, בנוסף למה שכבר סיפרתי על יחסי קק"ל-פיניגן, שמעתי שקק"ל היתה מגעילה גם לבובי איקס, אבל לך תדע איזה מטורף אובססיבי ממציא את הדברים האלה. בעלילה של ברוק-דיקן אני חושבת שקק"ל היתה יכולה והיתה צריכה לעמוד על זה שזה לא יקרה ובטח לא ללכת כל-כך רחוק עם ההריון והכל. אני מאמינה שיש לה מספיק כוח להתנגד לעלילות שהורסות את הדמות שלה. זה שהיא לא עשתה את זה נראה לי קצת חשוד. וסוזן פלנרי מלכה
. לא שמעתי עליה מילה רעה אף פעם, להפך. איך אפשר לתת לה ללכת?!

girlontop

New member
ועוד משהו קטן

בכל הררי הרכילות שנברתי בהם לא מצאתי מישהו בצוות השחקנים שלא הסתדר עם טיילו, חוץ מהסיפור הידוע עם קימברלין בראון. בכלל, קשה למצוא רכילות מעניינת ואותנטית על הסדרה - כנראה שמעריצי היפים והאמיצים לא שרוטים כמו מעריצי GH

Guy K

New member
העניין הוא כזה -

שחקן טוב לא שואל את עצמו בכלל "מה העלילה הזו תעשה לדמות שלי". ואם הוא חושב את זה, הוא לא אומר את זה בקול ובטח שלא מאיים בגלל עלילות שלא נראות לו. שחקנים, במיוחד באופרות סבון, הם מצרך נזיל וזמין. על כל שחקן שעוזב יש מליון אחרים שיתפסו את מקומו, ואולי הם לא ייהנו מאותה הפופולריות שלו, אבל הוא יהיה הסובל העיקרי מהעזיבה שלו. שחקן טוב הוא בסך הכל כלי בידי התסריטאים ומפיקים - וכל התפקיד שלו הוא לקחת עלילה, טובה או נוריאת, ולבצע אותה בצורה הכי טובה שהוא יכול. במישור הזה, אני לא חושב שיש לקק"ל מתחרים. היא ביצעה עלילות משעממות, נוראיות, וטפשיות, ועדיין עשתה את זה בחן כזה שגרעין המעריצים שלה רק גדל במשך השנים. שחקנית אחרת לא היתה מצליחה לעשות את זה לדעתי.

girlontop

New member
קצת סתרת את עצמך

מצד אחד שחקן לא ישאל את עצמו מה העלילה עושה לדמות שלו, אבל מצד שני הוא יודע שיש מאות שרק מחכים שהוא יעוף. שחקן אופרת סבון תלוי לגמרי באהדת הצופים שלו. בוא נגיד שבראד בל היה נכשל עם הסיפור הזה עם כל דמות אחרת חוץ מברוק, ואותה דמות כבר מזמן היתה מוצאת את מותה באופן מסתורי אך אכזרי (המוסר הנוצרי הידוע...). אני חושבת שלקק"ל מגיע הרבה יותר מעלילה מבזה כזאת, שלדעתי לא תרמה כלום לסדרה.

Guy K

New member
נכון, באמת יש כאן סתירה

מצד אחד אם שחקן יהיה לא פופולרי - הוא יכול למצוא את עצמו מפוטר. מצד שני, אם הוא יילחם בהפקה על עלילות שלא נראות לא - הוא יכול למצוא את עצמו מפוטר. אז מה הפתרון היחיד? לא להתערב בעלילות. זה גורם לך להראות כפרימדונה וזה יגרום לך לעוף מהסדרה הרבה יותר מהר. לעשות את העבודה שלך על הצד הכי טוב שאתה יכול, כדי שהפופולריות שלך לא תפגם גם עם העלילות שלך לא מוצלחות במיוחד. והכי חשוב - להיות שחקן טוב.

girlontop

New member
זאת היתה הטענה של כותב הרכילות -

שקק"ל פרימדונה וכלבתא לא קטנה. נו, שיבושם לו. אני מסכימה עם כל מה שכתבת, אבל לא נראה שתמיד זה עובד ככה במציאות - אני בטוחה שההצלחה הגדולה עלתה לראש של חלק מהשחקנים הפופולריים, וכאלה שבמעמד גבוה מרשים לעצמם להתערב חופשי בעלילות בלי לדאוג יותר מדי שהם יפוטרו (לוצ'י, הול, סטראסר ושאר הדיוות למיניהן/ם).

238

New member
סוזן פלנרי משחקת את סטפני,לא?

בס"ד מז'תומרת היא עוזבת??
את מי יהיה אפשר לשנוא אם היא תעזוב???

girlontop

New member
בינתיים היא עוד לא עוזבת

יש לה חוזה לעוד שנה+, אבל כבר הרבה זמן היא אומרת שהיא רוצה לפרוש. קשה לי לראות מה המפיקים יכולים לעשות - מצד אחד זה מטורף להרוג את סטפני, כי היא אחת הדמויות הראשיות, מהיום הראשון והכל. מצד שני, קשה לי לראות שחקנית אחרת שיכולה להיכנס לנעליים הענקיות של סוזן. חתיכת דילמה.

Traped In A Box

New member
לא חייבים להרוג אותה

אפשר פשוט לעשות שיפסיקו להראות אותה לאט לאט עד שבלי נשים לב היא תעלם (כמו שהם עשו להרבה דמויות), או לעשות לה איזה עזיבה שהיא מתגרשת עם אריק או משהו ונוסעת למקום אחר... או שהיא משתגעת והולכת להודו...או שנכנסת בה רוח ואומרת לה שהיא בעצם ילדה קטנה שצריכה לגור ברחוב......או... שהיא תראה את עצמה במראה בטעות ותתעלף ותהיה בקומה מאה שנה עד שיחליטו להחזיר אותה ואריק יאשים את עצמו כל הזמן ששם מראה כזאת גדולה בבית ויהרוג בגלל זה את המשרתת שחורה שהייתה להם פעם אפילו שלא ראו אותה כבר חמישים שנה... וגם סאלי תאשים את עצמה כי היא עשתה לה את התספורת..... ואז יגיע מכתב אלמוני שחתום עליו משילה אבל זה קשה להם לקרוא מכתב שלם בלי לבכות באמצע ולחיות בפלאשבקים בין שורה לשורה..... ובמכתב יהיה כתוב שברוק היא זאת בעצם ששמה שם את המראה לפני כמה שנים כדי לשאול אותה מי הכי יפה בעיר... והמראה תמיד אמרה לה: "טיילור", גם אחרי שהיא מתה! וזה אומר שטיילור חיה וברוק ידעה את זה ולא סיפרה כי אז רידג' היה חוזר אליה.... ובינתיים כשאריק בכלא על חיסול המשרתת שכבר לא נמצאת שם במילא, ומסתבר ששילה עושה עוד קאמבק ואף אחד לא ידע על זה..... אז שילה מחליטה להתאבד כי היא חושבת שאף אחד לא מקשיב לקאמבקים שלה יותר.... ואז ברידג'ט הפוסתמה רואה את המראה בחדר חקירות כי שמו אותה שם בתור ראיה למוות של סטפני וברידג'ט שואלת את אוסקר (הם היו שם כי הם נעצרו על מעשים לא חוקיים בקזינו שהקימו...) אם היא הכי טובה וצודקת ונשמה טובה, ולפני שאוסקר הספיק לענות לה..... המראה אמרה "טיילור"! ברידג'ט ה"חכמה" הבינה שמשהו פה חשוד... אז היא החליטה להתאהב בריק (מה?! טוב היא טיפשה....).. אז אריק שמע את זה ורצה להתאבד גם אז הוא הלך במקרה לאיפה ששילה התכוונה להתאבד (כנראה זה מקום מוצלח לזה) ושם הוא מצא אותה שניה לפני שהיא עשתה את זה.... אז הוא הציל אותה והיא אמרה שיש לה סוד. הסוד היה שבת' בלוס אנג'לס! והיא באה להיות עם אריק עכשיו שסטפני סוף סוף מתה! אריק כל כך שמח שהוא בטעות התחיל להגיד את כל האיי בי סי מהסוף להתחלה.... ברידג'ט ששמעה על הסיפור אחר כך כל כך התפעלה מהאינטלגנציה שלו והיא התאהבה גם בו! וביינתים....... רידג' יצא למצוא את טיילור וגילה שהיא חטופה על ידי המתחזה של אנג'לה אחותו! ואז הוא הציל אותה והם היו ביחד! ואז ריק ששמע שברידג'ט אוהבת גם את אריק אתעצבן עליו וירה בו! ואז פתאום משום מקום... הסתבר שגרנט חיי כל השנים באינסומניה איפזה שקרה הירי ופתאום הוא יצא ועשה לריק שיחה קורעת לב על זה שהוא לא מאמין שהוא ירה שאריק ושהוא חשב שהוא מיוחד ונעלב מזה! ואז הייתה סופת טורנדו וכל מי שהיה באינסומניה מת! ואז ברידג'ט שמעה על זה והיא קיבלה דום לב מזה שאחיה ואביה מתו והיא מתה בעצמה! אז מי נשאר? אההה ברוק.... מה נעשה איתה? אה וגם בת' ושילה נהיו לסביות והן חיות ביחד עד עצם היו םהזה ביחד. וברוקי שלנו נשארה מסכנה בודדה אבל היא הייתה מאושרת מאוד כי היא הבינה שזה היעוד שלה להיות לבד ולגדל את הופ... ו.......אחרי כמה שבועות רידג' וטיילור מצאו מכונת זמן ושמו שם את תומס והתאומות.... החזירו אותם חודש אחורה בזמן למתי שהם עוד היו חמודים וקטנים והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. ........................אבל.......... קת'רין גנבה מהם כמה מליונים של דולרים ונעלמה ולא נראו עקבותיה מאז חוץ ממסמך שאומר שהיא עשתה ניתוח לשינוי מין. וסתם לכיף, מייסי החילטה להתעורר לחיים לכמה דקות ואז ירתה בעצמה ומתה, אבל בטעות היא גם הרגה את סטפני שהתעוררה באותו הזמן מהקומה שהייתה לה בהתחלה בגלל המראה.... סתם לכיף. אז רואים שלא חייבים להרוג אותה (כמו שכתוב בכותרת)? תמיד יש אלטרנטיבות

Guy K

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

עכשיו נראה את בראדלי ממציא משהו יותר טוב מזה

NarihS

New member
גיא אני מסכימה עם כל מה שכתבת!!!

קתרין שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!! והיא באמת תמיד מבצעת כל תפקיד על הטוב ביותר!!!!!!!!!! זה מה שהופך אותה ליותר מדהימה!!!!!!!!!!! וואי איך אני חולה עליה!!!!!!!!!!!

למעלה