על הפרק שהיה היום..

MaLL RaT

New member
על הפרק שהיה היום..

איזה מגעילה טרודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך היא יכולה לעשות להם את זה?!?! וגם כן הדני הדפוקה הזאת, היא לא רואה שטרודי משקרת לה?!?!?!? ואיזה קטע היה עם אליס שהיא התחילה לעצבן את טרודי.. וטרודי חשבה שהיא חושדת בה בקשר לנבחרים אבל היא בעצם התכוונה ללקס! וגם כן אליס, למה שלקס יאהב את טרודי?!?! ואיזה מסכנה כשטאי סאן סיפרה לה שזאת היא... אני מתחילה לרחם על אבוני... איזה מסכנה!! הכל בגלל הטרודי המפגרת הזאת! וגם כן דאל, מה הוא פסיכי!??! מה הוא אומר לאלי שהוא אוהב אותה??? וגם כן מה היא מבקשת ממנו לעשות לה מסג´?? ואני נאלצת להודות שלקס נהיה חמוד...!! אבל הכל בגלל טאי סאן
תכתבו תגובות!!

איימוש

New member
ולערוץ 1 היה פשלות....

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים זה היה שהיה להם פשלות לפני השבט אז הם מייד שמו השבט בלי להעביר לזה. חוצמזה- הם מפגרים או משהו??????? טרודי ממש שקופה ואהבתי שדני צבטה את קיי.סי. למרות הקול שלה, בעעעעעעעעעעעעעעעעע! ואני שונאת את אלי! קרציה מפגרת! כאילו שהיא לא שמה
שדאל אוהב אותה! ומה עוד היה? אה, איזה מסכנה אבוני, היא באמת נבהלה כשהיא ראתה את ספייק אבל זה לא שהיא לא היתה מסוגלת לעשות לו את זה בעצמה.

faith2

New member
אחח.....

אין, מיום ליום לקס נהייה יותר חמוד (שלא לדבר כוסון!)...אין על לקסי!!! אגב, טרודי מעלה לי פיוזים בכל הגוף!..נמאס לי ממנה! איך היא מסוגלת לעשות להם את זה! בקשר לאבוני, אוייי מסכנה אני מתה עליה.....בדיוק בפרקים האלה הפסקתי לראות, אני חייבת לדעת מה יהיה בהמשך!!!

זאנדרה

New member
זה היה פרק נחמד... ../images/Emo121.gif

דאל באמת טמבל לא נורמאלי... ואלי עוד יותר. אני לא ממש יודעת למה, אבל אני לא מתה עליה. דני עיצבנה אותי בעיקר... אבל גם טרודי ופטסי. והפנים של אבוני כשהיא ראתה את ספייק בבריכה... יואו! איזה מסכנה! (ואני ממש לא סובלת אותה בדרך כלל...) לדעתי הפרקים קצרים מדיי......

זאנדרה

New member
לא אמרתי שלא! ../images/Emo121.gif

אבל הוא כן קצת טמבל, זה לא אומר שהוא לא מתוק... אבל ג´ק ולקס הרבה יותר מתוקים ממנו...

MaLL RaT

New member
איזה מסכן היה ג´ק כשהוא קיבל מכות

מאבוני....... יווו איזה צרחה הוא דפק!! דייי... בא לי לתת סטירה לדני המגעילה הזאת!! וגם לבריי, כמעט הקאתי כשראיתי אותם מתנשקים!!! מה בריי מוצא בה בכלל??? והיא נקרעתי כשהוא אמר לה שהיא היחידה בשבילו.. הלוווווווווו לאן נעלמה אמבר..?? וגם כן ריאן הזה מאוהב בסלין קשות והוא מתכחש לזה! תודו שזה היה פרק גדול!!

AngeL WomaN

New member
תאמינו..או לא..שבוע הבא..עונה3!!!

לפי החישוב שלי והעובדות זה הולך ככה.. 1. בכל עונה יש 52 פרקים.. 2. היום שודר פרק מספר 44! אז אלו העובדות..אז בחישוב פשוט אם ביום חמישי ישודר השבט אנו נזכה לראות את עונה מספר 3 מתחילה לה כבר ביום רביעי.. אה ועכשיו רוצים לראות מתי תשודר עונה מספר 4? שימו לב לדברים הבאים! העונה תתחיל בין ה-8 ל-18 בדצמבר! עכשיו אם לא יהיה הליגות לכדורסל עד אז זה ישודר ב-8.. ואם יהיה אז זה ישודר בין ה-8 ל-18.. אני הבנתי שמעבירים את הליגות לכדורסל לשעה 5 וחצי אחרי החדשות..! אז בואו נתפלל שיתחילו ב-8!! איממממממן!

THEchosen1

New member
איזה כיייף !!!!!

יאלללה כמה זמן אני כבר מחכה לעונה 3 !!!!!!!!!!! איזה כיף , סוף סוף , העונה שהייתה לי אותה על קלטות - מילת המפתח הייתה מה שנשאר לי ממנה זה רק 4 פרקים מההתחלה , גם משהו , אני חייה מהם בנתיים אין מצב שאני לא מקליטה את כל העונה ה-3 , עונה שווה ביותר !!! אחרי עונה 1 היא האהובה עליי , טוב זה לא שהיו הרבה עונות , כולה 3 שודרו כבר .. ועונה 4 בקרוב !!!!!!!!!!!!!!!!

© Tweety ©

New member
אני קצת מבינה את טרודי ../images/Emo108.gif

כי בכל זאת בריידי אצל הנבחרים ובריידי הכי חשובה לה בעולם אז הדבר הראשון היא חושבת על הילדה שלה גם אם פרושו לפגוע בשבט. אבוני מסכנה איך הייתי התנפלה על ג´ק כמעט שברה לו ת´יד ואיזה צרחה הוא נתן חחח. וספייק אויש אבוני לא הייתי מסוגלת לעשות לו את זה ובריי ממש עיצבן אותי הוא אשכרה מצטט את מה שדני אומרת לו דייי ואיזה קורע היה הקטע שדאל בא לאלי כזה אליה ואומר לה שהוא אוהב אותה נורא מרגש ממש התחלתי לבכות. ולקס חמוד הוא וטאי סאן ממש מתאימים אבל כואף הלב על אליס

איימוש

New member
אבוני נורא נפגעה מספייק

מי שזוכר את הפרקים האלו היא הייתה ממש מסכנה. אולי היא לא היתה עושה את זה בעצמה אבל יכול להיות שהיא היתה פוקדת על המיליציה.

למעלה