על הפנים

e-magine

New member
על הפנים ../images/Emo67.gif

שירז וסילקפינק לא מצליחות לכתוב בפורום, בעיות טכניות לא ברורות. אני מקווה שזה יסתדר כבר מחר בבוקר.

e-magine

New member
אני כותב בשם סילקפינק

וזה מה שהיא שלחה לי וביקשה ממני לפרסם בשמה: |דגש| לא מצליחה לנשום \סדגש| silkpink ממעמקי האוקיינוס ככה אני מרגישה כשמצליחה להתחבר לכמה שניות ואז באה יד ענקית ומונחת על פניי ושוב נסתם לי האוויר לא מצליחה להתחבר גם כשמצליחה להתחבר לא מצליחה להתחבר לצ´אטים אלא רק לגלישה לאייסי קיו ולמסנג´ר ומה שאני מכורה לו הם צ´אטים. לא צ´וטטתי כבר שבוע וחצי כי לא יכולה והיו עוד כמה ימים לפני כן מתוך בחירה וקשה לי.

earth

New member
אני כל כך מבינה

כל פעם כשאני מנסה להיכנס.. וזה לא נכנס לי לאיסיקיו (או אינטרנט..) אני מתחילה לנשום בכבדות... בלה דופק מהר וחזק יותר... ואני פשוט במצב שאני לא יודעת מה אני כבר יכולה לעשות עם עצמי.... אני על סף שיגעון... סחרחורות וכאבי ראש.. והכל בגלל שאני לא מצליחה להתחבר... פעם אחרונה שזה קרה.. הפעלתי את המחשב מחדש 10 פעמים.. מתוכו כל פעם ניסיתי להתחבר בסביבות 5 פעמים.. במשך מספר שעות ניסיתי להתחבר קרוב ל50 פעם...

סילקי אני כל כך רוצה לדבר אתך על

הנושא של צ´אטים אולי אפילו בינינו באימיילים אניעד היום לא הצלחתי להיכנס לשום צאט ואני רוצה לדעת דברים על צאטים כי עוד מעט יהיה לי שוב מחשב בבית ואני מפחדת שאולי הפסדתי המון בזה שעד היום לא היו לי צאטים ולא אייסיק ואני צריכה לברר איתך כל מיני דברים חשובים ואני מזדהה עם מה שקורה לך עם התיאור אנחנולכודים בתוך משהו מלא הוד נפלא ונורא כאחד ואנשים מבחוץ לא יכולים בכלל להבין את זה

למעלה