"על הפורום"

"על הפורום"

תודתי נתונה למנהל הפורום על תקונו ב"על הפורום" בעקבות הערתי, והרי הודעתי כלשונה: שלום. בתחילת דבריך תחת: "על הפורום" אתה מצטט טוריִם משיר נפלא מאת אלתרמן, אשר הופיע לראשונה בקֹבץ "כוכבים בחוץ", ומהוה חלק חשוב בעצוב הקֹבץ. האֹסף "ארבעים שירים" חסר אמירה כשלעצמו (כלומר, בתור אֹסף) ומתימר רק להכיל שירים יפים, ולא מיצגים או בוני אמירה. לכן מפריע לי מאד לראות בכל פעם בהכנסי לפורום את ציון המקור הזה דוקא, בעוד, כאמור, השיר משמעותי יותר דוקא ב"כוכבים בחוץ". אודה לך אם תוכל לשנות זאת. בברכת חג שבועות שמח, יונתן

מוגג

New member
ורק נותר לברר

על איזה מנהל מדובר? "מנהל טוב הוא כמו זכוכית, לעיתים שקוף, לפעמים משקף ולא מומלץ להיכנס בו" (מתוך האוסף "40 מנהלים" בעריכת פרופ' י. הרשושנות, 1976).

גרי רשף

New member
להגיד שאני צוחק זו ממש בדיחה מהלכת1

אין דבר שלם מזכוכית שבורה

ברוך אתה בבואך, יונתן ../images/Emo141.gif

ואם תוכל לצרף לינק, שיבאר את ההקשר בו נכתבה הודעתך זו, אשמח ואף אודה לך.

תודה וברוכים הנמצאים

ההודעה פשוט נכתבה כהודעה אישית ל"שמונה בעקבות אחד", ללא הקשר כלשהו הידוע לי, ובאפן כללי מצמצמת מאד התמצאותי בעניני הודעות, לינקים וכו'. אך דע לך כי אתה יכול לשמֹח ואף להודות לי גם אם לא אצרף לינק.

../images/Emo124.gifיונתן!

בענייני "הודעות, לינקים" וכיו"ב לא צריך להתמצא כדי להבין ש: 1) לא נעים לנו כשמעלימים מאיתנו אותיות*. (יענו- כתיב חסר) 2) אין בפורום מקום להודעות "אישיות" (חוצמלפעמים)- אם אתה מעוניין לשלוח הודעה "אישית" ל'שמונה בעקבות אחד' (
- כשמו כן הוא- הרבה אנשים שלא נמצאים כאן)- כתוב לו מסר! (בין כה וכה הם לא יתקלו בהודעה אם תשאירה להתייבש בפורום) ברוך הבא!
מקווה שתתאקלם
לפני שתיקלס
ותיכלם
. *...או הקשר לדברים, או הגיון. לא מובן לא= מרשים.

גרי רשף

New member
מי הם השמונה בעקבות אחד?../images/Emo22.gif

ההודעות הממוענות לשמונה בעקבות אחד מגיעות אלי, ולא אלמן הפורום.. מכיוון שיונתן העיר לי על מקור הציטו, ביקשתי ממנו בכל לשון של בקשה שיפרסם כאן את הודעתו ואני שמח שנענה לבקשתי!

אני רץ על הגשר ושמונה בעקבותי!

תודה על התמיכה לה אני זקוק בכנות, לפני שיתלוני על וו

shellyland

New member
"אני רוצה שאת תודי להם בשמי: יונתן.

השם הוא טוב אבל זה לא כל כך פשוט." (י. גפן "שיר אחרון של נובמבר")

גרי רשף

New member
המביא דברים בשם אומרם../images/Emo22.gif

יונתן הסב את תשומת ליבי לכך שהציטוט מאלתרמן בהודעת ההנהלה מיום יסוד הפורום, מקורה בקובץ "כוכבים בחוץ" ולא באוסף השירים ממנו שלפתי אותו (אני מבין שלקובץ יש ערך סינרגטי שאין לאוסף). הערות כאלה ראוי שיופיעו בפרהסיה, שכן יותר מאשר לתת פומבי לקלוני, יש בהן כדי ללמד על יונתן שבקיא בכתבי אלתרמן (וגם בכתבי מנהל הפורום..). בשמחה רבה תיקנתי את הטעון תיקון ויצא שכרי בריווחי שכן גם הבאתי דברים בשם אומרם וגם החכמתי.

אוֹחַ

New member
רק דבר אחד לא הבנתי: מי אתה?

השמונה או האחד? מוביל או מובל?

גרי רשף

New member
שמונה בעקבות אחד..../images/Emo22.gif

..כמו הפטריוט בעקבות הסקאד! אולי זה היה בגלל החנוכיה ואולי סתם בגלל שמישהו הציע את השם וכל החמישה הסכימו. השיחה התקיימה בצ'ט של נענע כי זה של תפוז לא תפקד אז כמו שצריך. אינני יודע מה המצב עכשיו. אני מובל, אך לא כצאן לטבח, אלא כמו הלילה הבא אל האוח..

מוגג

New member
הפטריוט

אחר הגשם צצים פטריותים על הגשר רצים לתקן עיוותים המנהל שמונה בעקבות אחד הצ'טים לא דייק במקור הציטוטים עד שצץ יונתן וטען כי נתן כיכב בחוץ המעוותוקן ויונתן המשיך על הגשר לרוץ =-=-=-=-=-=-=

גנגי

New member
ואנחנו לא כרתנו את ראשו

בענף גלדיולה, ולא ארזנו אותו בנייר מרשרש... אבל תלינוהו על קוצה של ו'.

shellyland

New member
יונתן (הם אומרים) באמת תסלח לנו

לא תארנו לעצמנו שאתה כזה

למעלה