על הפגנה של חרשים

על הפגנה של חרשים

אני קורא לצעירי מרצ להביע הזדהות עם מאבקם של חרשים משום מאבק של נכים לא כולל אותנו.נכים רואים בנו אנשים רגילים באמת אני לא צוחק . ממשלה ואזרחים רגילים רואים בנו נכים. אנו נופלים משני כיסאות מי אנו.. אני חרש אני רואה את עצמי בן אדם רגיל פעיל מבחינת פוליטית למרות מגבלתי כדי להאבק על דעות שלי.. הבעיה העיקרית שאנו חרשים זקוקים רק לסיוע מצד ממשלה ומצד הכרה הרשמית שנוכל להשתלב בחברה השומעת רגילה.. אנו לא מבקשים את עולם רק את כלים לסיוע של לקויי שמיעה להשתלובתם בחברה הרגילה ובחיים הרגילים.. אם תרצו לדעת או להביע את תמיכתכם,נא תכנסו לוואלה לפורום לקויי שמיעה.. בברכה http://commmunity.walla.co.il שמאלני גאה {צפור מטורלל}

אלי פלס

New member
הבעת תמיכה בלתי תלויה

צעירי מרצ תומכים במאבק הנכים ואף שותפים ומנסים לעזור ללא קשר להפגנה האחרונה. מזה מספר חודשים מצוי עידן למדן, יו"ר צעירי מרצ, בקשר עם קבוצת חרשים שפנתה למרצ ונפגשה עם יו"ר התנועה, יוסי שריד, בנסיון לשלבם בפעילות הצעירים ומרצ בכלל. כל הצעה או פניה שתועלה תלווה על ידי צעירי מרצ והח"כים שלה במידת הצורך. יודגש שבעבר פעל עידן למדן, כסיו"ר אגודת הסטודנטים באוניברסיטה העברית,לשיפור תנאי הלימוד של סטודנטים הסובלים ממגבלות שמיעה ונמשיך לעשות זאת גם בעתיד. כה לחי במאבקכם!!!

למעלה