על הסף...

על הסף...

טוב,החלטתי לשחרר קצת.
זה זמן מה שאני לא מסופק מהחיים שלי ובשבועות האחרונים זה תפס תאוצה.נפרדתי מחברה שלי ועכשיו אני בחיפוש אחרי בחורות לקשר ללא התחייבות.כבר אין לי כח להכין קפה בבוקר,אפילו הדלקתי את הדוד של המים החמים קודם ואין לי חשק להיכנס להתקלח.אפילו על אימונים בחדר הכושר,שביקור בו נחשב אצלי כמדד למשמעת,התמדה ואחריות אני מוותר מדי פעם.זו גם נראית לי הסיבה שבגללה נפרדתי ממנה:
אין לי כח.
אני לא יכול להניע את עצמי לעשות דברים. סתם להכין סנדוויץ',לחתוך סלט,לסדר את החדר.אני נהיה עצבני מזה.אני לא אעשה זאת,אבל במצב כזה בא לי לשבור משהו,להרביץ למישהו,כעס אדיר אצור בתוכי ואין לי איפה להוציא אותו.אני לוחץ PLAY אבל בפנים אין קלטת.אני רוצה ואני יודע שזה יעבור
אין לי משמעות לחיי היומיום שלי,הכל חולף בלי שנעשה בו שומדבר,למרות שאני מצליח לדאוג לעצמי ברמה הפיסית.אני עובד,מרוויח כסף,אבל עדיין יכול לקום בבוקר ולא לצאת מהמיטה שעה כי אני לא מרגיש שיש לי למה. נו,עוד פעם להכין קפה?עוד פעם להתקלח?עוד פעם להתלבש?

אולי בעבודה אני מצליח לצאת מזה.יש חברים,צוחקים מדי פעם,סופי שבוע על בירה טובה....זה באמת מוציא.אבל אז חוזרים הביתה,ו....זה חוזר.חוזר לאגרף את הקיר,להיות עייף למרות שישנתי טוב,למרות שאני מצליח לכלכל את עצמי ואולי גם אלמד את המקצוע שאני רוצה סופסוף.גבר שלא לומד זה מרתיע בחורות,אפילו למשהו זמני.

אני גם לא חושב שאי פעם אהיה בזוגיות רצינית באמת,פשוט כי אני לא טיפוס של מסגרת והתחייבות.אין לי בעיה עם זה,ואני גם לא רוצה לאכזב את האישה שתהיה איתי.אין סיבה להיות מחויב למישהי.אני מרגיש שנגזר עליי להיות נע ונד עד שלא יודע מה,יימאס לי מעצמי או משהו.מה לעשות,אני חייב ריגושים וגם עם חברה שלי הפיתויים מבחוץ נצצו לי בעיניים.מצטער,אימפולסיבי,ועכשיו שנפרדנו אני מבחינתי משחרר את כל הסוסים החוצה.אני נראה טוב ואני הולך לנצל את זה עד הסוף.נמאס לי להיות מחויב.

זהו,הלוואי שיכלתי לשחרר עוד אבל אין לי איך.מתחיל לטפל בעצמי ומקווה שיהיה טוב.

לפלר011

New member
תשמע בן אדם, נראה לי שקצת התבלבלת בפורום...

שם לב להודעה הזאת - נראה לי קצת יותר מתאים למצב שלך...

בוקר טוב המורי הזקן

שים לב לכינוי שלך. למה בחרת לצרף לכינוי שלך את המילה 'הזקן'?
התחושות שאתה מתאר כאן הן תחושות המלוות בדרך כלל אנשים הרבה הרבה יותר מבוגרים מכפי שנרשם בכרטיס שלך.
אתה משתעמם בקלות ולא מוצא עניין מהר בשום דבר. מן הסתם, שום דבר שהבחורה המתאימה שתפגוש לא יכולה לפתור.
כשתכיר את המתאימה לך, תקבל חזרה את חדוות החיים, את הסקרנות, את העניין ואת החשק לקום בבוקר ולהתקלח, ללכת לעבודה, לחכות לטלפון שלה ולרגע שבה תוכל לפגוש אותה. בינתיים, תתאזר בסבלנות עד שההיא בוא תבוא.
המלצה ראשונה שלי, קודם כל לשנות את הניק ואני מדברת ברצינות. אין לך מושג כמה זה משפיע עלינו בזמן שאנחנו כותבים. זה לא משנה אותנו בחיי היום יום, אך כשאנחנו כותבים וחושפים את עצמנו בפורום, הניק מקבל משמעות כפולה ומשפיע עלינו גם מבלי שנרגיש או נודה בכך. אין בחירה מקרית של כינוי.

בוקר טוב והמשך יום נעים

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=vUdloUqZa7w&NR=1

היי לך

המורי הזקן זו דמות משיר.אני פה בכינוי הזה כבר יותר מ-5 שנים...אל תדאגי,הכינוי שלי בתפוז זה לא מה שעושה אותי מדוכא.

הייי המורי

אני מכירה את הניק הזה. באמת לא זוכרת מאיפה, אך מאחר וגם אני בתפוז כמעט עשר שנים, אני בטוחה שנתקלתי בניק הזה מספר פעמים.
לא הניק הוא זה שעושה אותך מדוכא, אבל כאשר אנחנו רוצים לשנות את המצב שבו אנחנו נמצאים כרגע, אחד הדברים הכי קלים שניתן לעשות בתור התחלה, לשנות את הניק ולתת לו תוקף ומשמעות אחרת. ככה אני חושבת. בטח שלא חייבים להסכים איתי

אני הייתי נותנת לך את הניק: 'משועשע קלות'
אל תשאל אותי למה. אינטואיטיבי לגמרי, והאינטואיציות שלי אף פעם לא טועות.

המשך יום נפלא שיהיה לך

שרוני68

New member
בוקר טוב, פרסמו כאן לפני כיומיים פורום חדש

פורום דיכאון או משהו כזה.
מסתבר שכל גבר רביעי- בדיכאון,
שווה לך להציץ שם. חוץ מזה,יש עוד פורומים נחמדים על אהבה ופרידות.
לי אישית, נראה שהבעיה שתיארת היא זמנית.
נפרדת חברה וההרגשה שלך נורמלית לחלוטין

למה אתם מפנים אותו לשם אני לא מבינה

זה לא פורום מומחה, אין שם אנשי מקצוע שמנהלים אותו.

ולבוא לשם זה רק לשחות בבריכת דיכאון.
אז הוא בא לפה, אתם יכולים לשפוך קצת אור,
למה לבעוט אותו לשם?

נ.ב

בדקתי שם הרי כדי לראות אם הוא מנוהל על ידי מומחים,
וראיתי שהוא פירסם את ההודעה הזו גם שם, 2 דקות לפני שפירסם פה.

ושם לא הגיבו לו עדיין.

שרוני68

New member
חלילה וחס. אני אשמח אם הוא ישאר כאן

וישפוך את הלב. הוא תיאר מצב שכמעט כל
אחד/אחת עבר/ה אותו כשהוא נפרד.
רק המלצתי לו על פורומים נוספים.

אוי, כמה שאני מבינה אותו. ואולי בגלל
זה אני לא לוקחת כמובן מאליו את מה שיש היום.

אם הובנתי אחרת, אני מתנצלת.

זה בסדר קייזר חזרתי:)

למען האמת,הפרידה היא התוצאה מהמצב שלי,ולא ההפך.לא היה לי אנרגיות להשקיע בקשר,אז פרשתי.

הגעתי למצב שהיום פשוט עזבתי את המשמרת באמצע כי לא היה לי כוחות,ממש תחושה פיזית של ריפיון בכל הגוף.

בינתיים הזמנתי כרטיסי טיסה לאירופה באפריל,אני מקווה שאחרי כמעט חודש שם אראה דברים אחרת.

זה בדיוק מה שהבנתי.

ואני חושבת שחו"ל וקצת חופש להרגע להתאפס, זה בדיוק מה שאתה צריך.
ייתכן וזה באמת גם יטעין לך מצברים.

נ.ב
הגיבו לך כאן עוד תקרא.
נ.ב 2
אתה זוכר אותי?

למעלה