על הסט.....

tallywood

New member
על הסט.....

אז ככה כנראה שבזמן שבאנו בנות גילמור היו בזמן צילומים ובגלל זה לא נתנו לנו להיכנס- הם היו בסטודיו אבל דווקא בסט של סמולוויל בתוך האולפן כן יצא לי להיות- נחמד מאד שם אבל בטח לא מעניין אתכם.אהההה זוכרים את השחקן צ'אד מייקל מוריי? הוא גילם את טריסטן בעונה הראשונה, יצא לנו לראות אותו מחנה את האוטו כנראה לפני יום צילומים ויצאה איתו מישהי שנראית סוף והם התנשקו ומה שמוזר הוא שאתמול ראיתי את התכנית שלו בערוץ יס וויקנד. הם קוראים לזה "מגרש ביתי" אבל השם באמת הוא ONE TRUE HILL. החברה שלו היא ברוק מהסדרה למי שמכיר.מה עוד.... את אלקסיס יצא לי לראות די מקרוב בתור למועדון grand star. היא די גבוהה ורזה וממה שראיתי היא מנומשת. נראה לי שכן זיהו אותה אבל לא ראיתי מישהו שקפץ עליה בהתלהבות- בכל זאת הוליווד..... מה שכן יפה שהיא עומדת בתור

Nerade

New member
^^../images/Emo26.gif

אומנות השרשור.
אבל אוף!
גם אני רוצה.

morini77

New member
גילם...../images/Emo6.gif

תמיד משעשע אותי כשאנשים אומרים "גילם".

Gilmore Girly

New member
ואוו! סבבה לך!

אני גם הייתי בסט של בנות גילמור לפני........פאק! זה היה לפני שנתיים בערך! (אבל לא יצא לי לפגוש את השחקנים....
) בכל מקרה ממש אבל ממש כיף לך! תמיד רציתי לפגוש את אלקסיס וקייקו! (וכמובן שגם את בעלי לעתיד ג'ראד פדלקי, הלא הוא דין המושלם!) ו-OMG!!!!! ראית את צ'אד מייקל מאריייייייייייייייייי!!!!!!! אני בשוווווווווווווווק! אני גם רוצה! המפורסם הכי מפורסם שאני ראיתי שם זאת ג'ניפר אניסטון....שגם היא ממש סבבה! אבל היא לא אלקסיס, צ'אד, לורן, ג'ראד,מיילו, קייקו, או אפילו סקוט פטרסון! וסורי אני חייבת - One tree hill**

LemonLimeLilach

New member
צ'אד מייקל מורי! וסופיה בוש!

אם הייתי רואה אותם הייתי מתנפלת עליהם. שני אנשים כ-ל-כ-ך יפים.

למעלה