על הניסים

אדוםסחי

New member
על הניסים

לא ברור באם זה עוזר, לא ברור מה בא לך יותר, קפה ועוגה או סתם גלידה טעימה. החג הזה, חג האורים, הוא חג בו כולנו נרים, נרות אלעל, נשיר בקול גדול, שירי פסטיבל. עכשיו מתחילה הספירה לאחור, עכשיו מתחיל הזמן הקשה, המכנסיים לא כל כך נסגרות, פתאום החגורות נעשות קטנות והרי אנחנו בסך הכל, סביבון קטן סובבנו, שיבחר בין נס או שחור גדול או קטן היה או לא היה פה כולנו פשוט זללנו וזללנו וזללנו המון המון, סופגניות או סתם לביבות. והרי רק רצינו נס קטן, עם פך של שמן להדליק החנוכיה. זהוא תם לו היום. חנוכה לקראת הסוף. נאסוף את עצמינו ונשים על עצמינו מראה מיוסר, כי מעכשיו ועד לעוד שעה, כולנו בדיאטה רצחנית נפצח, רק לבן ומלפפון... שלכם אגדה גדולה.
 

אפרת.א

New member
חחחחחח אדום יקר...תגיד, החלטת

בכוח להרוג אותי?!? מה לבן ומלפפון?????????. אין לך משהו יותר מעניין להציע לנו? למה, למה כל מה שאמרת צריך להיות נכון אה??? למה לא תיתן לנו לחיות קצת באשליות מתוקות???? בכלל, נשבעת לך שלא נגעתי ולו בסופגניה אחת! (ולא כי...סתם בגלל שאני לא אוהבת סופגניות). מנצלת את ההזדמנות לאחל לכם לידה קלה ובריאה - שהכל ילך בשלום ! אוהבת אתכם - אתגעגע , שבת יפה ושקטה (אולי איזו הפתעה קטנה לפני הנסיעה שלי אה? - 24 שעות כדי להספיק לבשר לי (טפו טפו ,מים מלח דגים וכל השאר בשעה טובה ובלי עין רעה:) בעודי כאן את הבשורה היפה שהפכתם להורים מאושרים :)))
 

אדוםסחי

New member
הבטחתי???../images/Emo6.gif

לידה לפני הנסיעה,, מה אני אלוהים,, הבטחתי שברגע שיצא,, תקבלי הודעה,באם לא ראשונה,, אז... נכון היום כבר שבת,, עדין אין רמז שצ´ופצ´יק חפץ בעולם,, מה בוער לו??? אוכל חינם,, מלון מצויין,,,(גם סופגניות לגיוון),, מים חמים,,(מי לא מת לאיזו שעה במיטת מים). מה יעשה בחוץ??? הלו חורף עכשיו והבית כה קר,, מיטה מעץ ומים רק אחת ליום. מחכה הברנש הננס,, מחכה ותכף יוצא,, סעי לשלום איריס יקרה,, סעי בנעימים, הודעות יגיעו בבוא הימים.
וכמובן
שלך באהבה ובדרך צלחה צ´ופצ´יק ענת ורמי,,אגדה גדולה
 

אפרת.א

New member
חחחחחחח רמי, לפחות הצ´ופצ´יק חכם:)

תודה על האיחולים חומד (האייקונים שובתים, אני שולחת לך חיבוק ונשיקה:)
 
למעלה