על הנאום של ג'וני מGALA

על הנאום של ג'וני מGALA

The speech was comica;, endearing and humble, as you would expect Johnny to be. He hugged Whoopi and said he couldn't believe that the award was presented by none other than Whoopi Goldberg, wow! He looked at the award and said, Oh wow, it has my name on it!! He said that he hoped that no one was be alarmed by the fact that he hadn't prepared a speech, meaning it could be 14 seconds or 45 minutes. He then said, he might vomit, or faint or mess himself, it's happened before, but not to him. Before the presentation of the award, they showed a film clip of some of his collectied films, which included edward scissorhands, gilbert grap sam, mort captain jack JM barrie, bon bon , don juan deMarco, icabod crane and I think maybe one or two others. He commented that he had heard it said that alot of his fim choices were weird. He said seeing that film clip, I guess they were! He also admitted to Angela Lansbury that she was an inspiratiuon to his Icabod Crane chararacter, that the producer came to the set and said "Icabod Crane, girl detective"! He then went on to say that he was very hobored and thanked Tracy for staying with him for the last 17 years and all the weirdness and indicated that the award was as much hers. He thanked his sister, whom he said he could not have done it without her, also saying that she had to take some questions on his behalf. HE then thanks the Actors Fund, held up the statue and left the stage."

תרגום בעברית

הנאום היה מבדר וצנוע כמו שניתן לצפות מג'וני. הוא חיבק את וופי גולדברג ואמר שהוא לא יכול להאמין שהפרס היה מוצג ע"י לא אחרת מאשר וופי גולדברג. הוא הסתכל על הפסלון ואמר: "ואו! השם שלי נמצא על זה!" הוא אמר שהוא מקווה שאף אחד לא יבהל מהעבודה שהוא לא הכין נאום שזה אומר שזה יכול להיות 14 או 45 דקות. אחר זה הוא אמר שהוא עלול להקיא או להתעלף ולעשות בלאגן מעצמו, זה קרה בעבר אבל לא לו. לפני הגשת הפרס היה סרטון עם קטעי מסרטים נבחרים שלו שכללו את המספריים של אדוארד, מה עובר על גילברט, בני וג'ון, חלון סודי, למצוא את נברלנד, שודדי הקאריבים, לפני שהלילה יורד, דון חואן דה מארקו, סליפי הולו וכמה אחרים. הוא אמר שהוא שמע שהרבה מהסרטים שהוא בחר היו בחירות מוזרות ושהוא מניח שזה נכון אחריי שהוא ראה את הקליפ. הוא גם הודה בפני אנג'לנה לנדסברי שהייתה השראתו לבניית הדמות של איכבוד קריין, שהמפיקים הגיעו לסט ואמרו: "איכבוד קריין, גירל דיטקטיב" (נערה בלשית) הוא הודה לטרייסי שנשארה הסוכנת שלו למשך 17 שנים ואמר שהפרס שייך גם לה :) כמו שהוא שייך לו. הוא הודה לאחותו שעלייה הוא אמר שהוא לא היה יכול לעשות את זה בלעדייה ושגם היא צריכה לענות על כמה שאלות בשמו. ואז הודה לקרן השחקנים, החזיק את הפיסלון וירד מין הבימה. :)

כרגע תרגמתי אותו :)

למרות שאת יודעת אנגלית טוב חחחח נקווה שבקרוב נראה את הנאום! היום גיא פינס!!!! לא שוכחת :)

מתי מתחיל? אני רוצה לראות בולדוג /=

חחחחחחחח אני עובדת על האנגלית שלי לאחרונה,אבל חל שיפור :))

בסדר אני אספיק לראות את כל התכניות

שמונה וחצי בולדוג רבע לעשר גיא VH1 באחת עשרה יופיייי זזתי למקלחת בייי יפה :)

למעלה