על המרצ´נדייז (
|$|)

yuvalr1

New member
מה זאת אומרת איזה יובל אני?

יובל יובל. יובל רוטנברג, אם לזה את מתכוונת......

YuvalKuntzman

New member
אני מציע שנלחם למוות

עד שישאר רק אחד מאיתנו, ואז לא תתבלבלו יותר.

Ecthelion

New member
"הו אז התחולל הקרב הגדול של הארדה

מימין עמד יובל כפיר אשר נוקם את נקמת לוטמיסט ומשמאל התוקף יובל ווילס. חרבות התרגום נפגשו באויר ורטט עבר בשם נפיל, שוב הכה בו כפיר עם הא´ ושוב החזיר ווילס עם האנט, אבל לבסוף כאשר העשן התפזר היה רק אחד... ראש כרות היה שם ומישהו ספג ברגע זה את כוחותיו של האחר, לוטם ולבנת התחברו" בהשראת איש הנצח. זה בסדר?

ארוונוש

New member
בתור אחת שיש לה את שני הספרים

של הסרט, אני אומרת לך שאנשים שקראו את "המדריך האלבומי" לא יוכלו להגיד שהם קראו את שר הטבעות כי המדריך האלבומי נוגע יותר בדמויות ולא מספר את סיפור העלילה (חוץ מזה שהוא גם לא שווה הרבה). הספר השני, המדריך הרשמי מאחורי הקלעים הוא דווקא די מעניין למי שאהב את הסרט. ואכן, 5 בלונים זה ספר מקסים.

Real Dream

New member
בעעעע! שונאת מרצ´נדייז.

אני אפילו לא מתקרבת למרצ´נדייז. אני מסוגלת לא להיכנס לחנות כלשהי רק בגלל שהיא מוכרת מרצ´נדייז. זה הורס הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החולמת האמיתית ששונאת מרצ´נדייז בדם.

גאנדAלף

New member
באמת? בובת גאנדאלף, קלף של לגולאס

או פוג של פרודו יהרסו לך את שרה"ט?

Real Dream

New member
כן!

טוב... לא ממש... אבל זה נראה לי כמו דרך ממש ממש אידיוטית לנסות "להחיות" את שרה"ט, ועוד לפי הסרט! וחוץ מזה, תחשוב שאי שם בעולם יש איזשהו ילד שכרגע מחזיק בובה של גנדלף (לית דיוק, בובה של שחקן עם כובע וגלימה) ביד אחת ובובה של סרומן (שוב, לא סרומן, אלא שחקן עם כובע וגלימה) ודופק את הראשים שלהם אחד בשני תוך כדי איזשהו קרב. וזה שר הטבעות בשבילו! לא משנה שאחוות הטבעת זה בעצם חלק מטרילוגיה מדהימה בת 3 ספרים, ולא משנה שמסביב לכל זה יש מיתולוגיה מדהימה עוד יותר. מה זה אכפת לילד האינפנטיל? יש לו את הבובות שלו של השחקנים עם הגלימות, בארגז הצעצועים שלו יש לו עוד בובות, של שחקנים שנראים כמו הוביטים, יש לו טבעת זהב מפלסטיק, מה הוא עוד צריך? וכשהוא יגדל קצת הוא יינסה לקרוא את הספר, ויגיד "הסרט היה הרבה יותר טוב." הנקודה שלי - מרצ´נדייז על הספר לא היה מפריע לי במיוחד. זה היה קצת מציק, כל ההתלהבות, אבל הייתי מסתדרת עם זה. אבל העובדה שהמרצ´נדייז מבוססים כולם על הסרט - זה מה שמעצבן אותי.

גאנדAלף

New member
אני לא רואה כל דבר רע במשחק של הילד

הוא מדמיין את גאנדאלף וסארומאן נלחמים, ודמיון זה אחד הדברים המופלאים שיש בעולם בכלל ויצירתו של טולקין בפרט - היכולת להשתחרר מהכאן והעכשיו ולהיות, אפילו באופן חלקי, שם ואז. הקרב בין גאנדאלף וסארומאן זה שרה"ט שלו, אמנם הוא פשוט משרה"ט שלך ושלי, אך הוא לא נופל ממנו באופן עקרוני - מילת המפתח, שוב, היא דמיון.

Real Dream

New member
בסדר, דמיון זה מצויין

אבל בשביל מה צריך את כל העזרים לדמיון? למה לא לתת לילד לדמיין בעצמו?

yuvalr1

New member
אני ממש לא אוהב מסחור של דברים אבל

כנראה שאין ברירה כי אי אפשר היום לעשות סרט קולנוע טוב בלי לעשות מסביבו מסחרה אחת ענקית. אבל אם זה מה שהיה דרוש בשביל להוציא את הסרט אז זה היה שווה את זה..... הסרט פשוט מדהים!!!!

yuvalr1

New member
ודרך אגב לא הייתי מתנגד

לקנות טבעת שתיראה ממש דומה לזו שבשר....

barzik

New member
אני לא הייתי מתנגד

לחברה שתיראה ממש דומה לליב טיילר. יובל יקירי, בחיים צריך לדעת את מה לבקש. שיעורים במשאלות יועברו במפגש הקרוב. (מי שמספר בדיחות על הבאלרוג אני רוצח אותו!!!!)

למעלה