על המנחים

על המנחים

רפיק - אתה רוחני וזה חביב אבל מתחיל להיות מאוס אבל אני אוהב את העיצות שלך אריק - אתה גבבבבר אתה מצחיק כמו שרק אתה יודע תמשיך להצחיק אותי כי התוכנית לא שווה בלעדיך ליאון - אתה לא קשור לתוכנית אני לא מתכוון להעליב אותך אבל אתה לא קשור לשום דבר אתה סתם נתקע אתה כל הזמן אומר שאתה מזיין ומזיין אבל זה לא מעניין כי אני מזיין פי 100 עליך ואתה חושב את עצמך יותר ממה שצריך הייתי שמח עם היו מחליפים אותך במנחה אחר מיצטער שאני לא נחמד אבל ככה זה מורן א - את כוסית פצצה לא נורמלית תמשיכי בעבודה ואת תמיד מוזמנת אלי רשיקה - כמו רפיק אחלה אבל את טובה בצורה מוגזמת שירז - רואים שאת מישתדלת אז אני איתך מורן סטיוסקי - אין אין עליך

אדווה 18

New member
סתום כבר !!!!!!!

מי שמדבר אתה זה שכל היום מדבר על זיונים ( ואומרים שמי שעושה רוח לא עף ) אם תבין .... למרות שאתה מקרה אבוד 1!!! וחוץ מזה ליאון לא נפגע מנפגעים !!!!!!!!!!

אן מרי17

New member
וואי תרגיעו...

מה אתן קוטלות אותו ככה
אני חושבת שהוא הבין תפואנטה שאתן חושבות שהוא טיפש. חלאס. ואגב לכל אחד מגיע להביע דעה- גם אם הוא לא איינשטיין.

יע לה

New member
לא ....

לא "קטלתי" אותו... אבל חאלס... כמה אפשר, הבנאדם בטוח שהוא אלוהים.... הבטחון העצמי שלו ממש ממש בשמיים.... הוא פשוט שחצן... וחצמזה... זה לא הכי הפריע לו...

למעלה