על המאסטרו

על המאסטרו

כל המי ומי (העלובים והרודפי פרסום) הגיעו לבכורה והפלא ופלא גם שגרירת השעמום-רוצה להיות סלב-לא מצחיקה ברצועה-ואין לי מושג איך היא בתכנית של נוסבאום ואורי-יעל בן דב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif

*נופלת מהכיסא* ביום הזה ראיתי אותו!! טחחחחח הוא בטח היה בדרך לשם
תודה ליהי

נופלת מהכסא על מה?

על התיאור המרנין? או על הכתבה עצמה? או על העובדה שראית אותו אז?

EagleGirl

New member
איכס(שגיב פרידמן)

איך היא מסוגלת להתנשק איתו!!?!?!? בעעעעעעעעעעעעעעעעע צביקה פיק בעעע צביקה פיק בעעעע הכי מגעיל ועלוב בארץ!! עדיף לראות תתמונה של הסטאנדפיסטים בעירום

"אם את רוצה צביקה פיק פנוי"

"אני לא מבין נגמרו כל הבלונדיניות בנות ה17 שהוא צריך לצאת עם תקליט?"

EagleGirl

New member
אני לא מבינה...

בן כמה הוא?? נגיד 70... אם הוא היה בן 70 ונראה טוב אז בסדר אני מבינה.. ואני אפילו אפרגן.. אבל הבנאדם בן 70, יש לו שיער לבן מגעיל כזה!! תעשה לפחות קוקו משהו... גועל נפש!! הוא עלוב... והיא אפילו יותר.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

טוב בואי נעשה לך תרשים זרימה

פקצה בת 19 + אין שום דבר מעבר ל"יופי" (שגם זה לא להיט אם תשאלי אותי) + רצון להצליח בעולם הזה בזכות המראה + זקן סלבריטי (אבל...סלבריטי
) שרוצה להראות לעולם שהוא מגניב ויוצא עם "דוגמנית" = פקצה שלומדת בשנקר על פרוטקציות מהזקן שמראה לעולם שהוא יוצא עם כוסית אבל חייב לתחזק אותה באוטו עם נהג נסיעות לחו"ל וכו' + סדרת ריאלטי שתעשה את הפקצה סלב על (כבר היה שער בלאישה) וכל זה לפני גיל 19 הספק מכובד... רק אני יוצאת עם זקנים ולא יוצא מזה כלום?
סתם אבל הוא ממש מגעיל זה כל כך ברור שהיא לא איתו בגללו ומי שהוא וזה כל כך פטתאי שאתה מגיע למצב שאתה מסכים עם זה (הוא) הבנת עכשיו את כל תיאוריית הקשר?

סיון זה בשבילך

ערכתי חיפוש מקיף על כל הזוועה שהיא-צביקה פיק מוקדש לך באהבה רבה:

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

NimaZ

New member
טווווווווווווווווווב...../images/Emo108.gif

איזה סלב שמכבד את עצמו ילך להקרנת בכורה של הסדרת מציאות של צביקה פיק??
עצוב
אך משעשע

../images/Emo188.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצחקתם אותי אתם../images/Emo70.gif

על הכתבה ליהי
מעניין איך התכנית תהיה

למעלה