על הכלבה שלי

27kbril

New member
על הכלבה שלי

לאחר שהכלבה שלי קיבלה מחזור חיפשתי זיווג עם כלב מאותו גזע
עכשיו יצא תופעה חדשה אחרי היום השלישי לזיווג היה לה קצת דם מהנרתיק שלה ורציתי להתייעץ מפני שאני לא יודעת אם זה מסוכן לכלבה אם זה הפלה טבעית או שהוא פצע כי היום בדקתי את האיבר מינה והיה ממש ממש טיפה

KallaGLP

New member
גם אני ממליצה על עיקור.

ובאשר לגזע - אם לכלבה שלך ו/או לכלב שאיתו את מתכננת לזווג אין תעודות, אז לא מדובר בכלבים גזעיים, ואין בכלל מה לזווג אותם כי בפועל זו לא יותר ממטחנת גורים.
מותר (גם אם לדעתי מיותר ולא רצוי) לזווג כלבים גזעיים מתועדים שיש להם אישור הרבעה מרכז הגזע (כי זה מוכיח שמדובר בכלבים בריאים המתאימים להמשיך את קו הגזע), אחרת זה בדיוק כמו לזווג כלבים מעורבים ולהוסיף עוד כלבים למאגר העצום של כלבים חסרי בית בישראל.

et28

New member
שאלת את השאלה הלא נכונה במקום הלא נכון

סליחה שאני "יוצא" על חברי הפורים, אבל רוב החברים בו בעד עיקור/סירוס ונגד הרבעת כלבים (בעיקר לא גזעיים)...
יש לך שאלה הקשוה לגוף הכלבה או לבריאותה? יש פורום רפואת חיות מחמד, תשאלי שם, או שתיגשי לוטרינר.... אני אישית לא זיוותי כלב/ה בחיים שלי אז אני לא יודע אם זה טבעי.... שוב- הייךתי שואל אנשי מקצוע, כמו וטרינרים...

marx04

New member
זה בהחלט מקום מתאים לשאול בו שאלות כאלה

שלום לכולם,

זהו פורום כלבים, ועל כן זהו מקום ראוי ומתאים לשאול בו כל שאלה שנוגעת לכלבים, לרבות זיווג והריון.
אינני יודע מהי דעת "רוב" חברי הפורום, ולדעתי זה ממש לא רלבנטי מה ה"רוב" או ה"מיעוט" חושבים.
כל אחד רשאי לחשוב מה שהוא רוצה, ולהביע כאן כל עמדה שהוא מחזיק בה, ובלבד שהדברים ייכתבו באופן ענייני ולא תוקפני.

בברכה,

אורי.

DAHUJI

New member
הפלה טבעית 3 ימים אחרי זיווג?...

מניין לך לדעת שהיא נקלטה?

מה אמור לדמם אחרי 3 ימים בדיוק? ביצית מופרית בשלב הבלסטולה?

מסקנה מוזרה מאוד.

גשי לפורום רפואת חיות מחמד או קחי אותה לווטרינר אם משהו משתנה ונראה לך חשוד ומיידי במקום לשאול.

בהצלחה.

marx04

New member
בדיקה אצל וטרינר

שלום לך,

אני ממליץ לך מאד לקחת את הכלבה שלך לבדיקה אצל וטרינר בהקדם.
זיווג והריון של כלבה חייב להיות מלווה ע"י וטרינר לאורך כל הדרך.
כמו כן, ממליץ מאד לא לזווג בלי להתייעץ עם רכז הגזע במועדון הישראלי הרלבנטי (מועדון הפקניזים ?), כדי לוודא שאת לא מזווגת בין קרובי משפחה, וכן כדי לבדוק שהזיווג עולה בקנה אחד עם אמות המידה של הגזע.

בברכה,

אורי.

למעלה