על הטכני אנשים הטכני קיים ואתם שותקים מפקד ביהס הבן כלב הזה עושה טרור למה אתם שותקים אנשים
Z zanybu New member 26/2/04 #1 על הטכני אנשים הטכני קיים ואתם שותקים מפקד ביהס הבן כלב הזה עושה טרור למה אתם שותקים אנשים
י ילדה פשוט מאמי New member 26/2/04 #3 למה ככה יש מדריכים אחלה ואני מזהירה אותכם מראש מי שאומר מילה על המדריכה הנשמה שלי לא יהיה לו טוב ד"ש לליאת צדקה המדריכה הכי טובה של שיכבת ט'!!!!!!!!!!!!
למה ככה יש מדריכים אחלה ואני מזהירה אותכם מראש מי שאומר מילה על המדריכה הנשמה שלי לא יהיה לו טוב ד"ש לליאת צדקה המדריכה הכי טובה של שיכבת ט'!!!!!!!!!!!!
S shimonev New member 26/2/04 #6 המדרכים בכיתה ט' תמיד טובים!!! חכי לשנה הבאה ידפקו לך איזה מדריך*כה שסיימ/ה לפני חודשיים י"ב אז נראה מה תגידי על המדריך/כה שלך
המדרכים בכיתה ט' תמיד טובים!!! חכי לשנה הבאה ידפקו לך איזה מדריך*כה שסיימ/ה לפני חודשיים י"ב אז נראה מה תגידי על המדריך/כה שלך
י ילדה פשוט מאמי New member 26/2/04 #7 חחחח אבל ביינתיים יש לי את ליאת שבחיים לא תעשה לנו דווקא כי היא אחלה וזבל מי שמדבר עלייה!!! ומי זה ???
חחחח אבל ביינתיים יש לי את ליאת שבחיים לא תעשה לנו דווקא כי היא אחלה וזבל מי שמדבר עלייה!!! ומי זה ???
י ילדה בשיעמום New member 27/2/04 #13 ../images/Emo5.gif המדריכה טובה היא אחלה אבל את יודעת שכנראה שנה הבאה היא תעזוב כאילו בסוף שנה כבר אפילו אלא אם כן היא תחתום על קבע של כמה חודשים כדי לא לעזוב אותכם לקראת סוף שנה...............
../images/Emo5.gif המדריכה טובה היא אחלה אבל את יודעת שכנראה שנה הבאה היא תעזוב כאילו בסוף שנה כבר אפילו אלא אם כן היא תחתום על קבע של כמה חודשים כדי לא לעזוב אותכם לקראת סוף שנה...............