על החמצות וחמיצות

רו נה

New member
על החמצות וחמיצות

כמה טוב להיות מאחורי המסך, בלתי נראית, וירטואלית לחלוטין ולמרות זאת חיה, בקושי, אבל זקוקה לאיזו מילה טובה להפיג את הכאב. עצוב להגיע למצב שמבקשים תמיכה מאנשים שלא מכירים. קל יותר? מביך פחות? שומרים על האגו?

רות 2

New member
לעיתים הרבה יותר קל ונוח לפעמים

לשתף אדם זר מאשר ,מכר,שכן,חבר לעבודה ... תמיד קל לשתף חבר שאותו/הב את משייכת לקטגוריית החבר/ה הכי טוב... אל תעצבי... טוב שנתווסף לעולם הטכנולוגי שלעיתים הינו קר ומנוכר מדייה וירטואלית שכזו... אך יחד עם זאת אל לך להסתפק במדייה הזו... רות מכבדת אדם היודע לתת מקום לבקשת תמיכה ואוזן קשבת...זה לא מוריד מערכו

../images/Emo24.gifגם חיבוק וירטואלי עוזר

ומילים מנחמות שיתנו את הפוש. וכאן זה המקום לאוזן קשבת ולתמיכה בשעה כזו. מקווה שתשארי..ותשתתפי בפורום. ברוכה הבאה.

Lonely In Blue

New member
מיכלי...

עם כל הרצון הטוב... והכוונות הטובות... כשיש מישהו שאינו מוכר לי, לפעמים אני נכנס לכרטיס... רואה הודעות אחרונות... לפעמים אני הולך לחפש בחיפוש מתקדם... אבל אני לא חושב שאי פעם יצא לי להגיד "ברוכה הבאה" לחברה ותיקה בפורום.

לפעמים

באמת קל יותר רק שאינך מתארת לעצמך רונה כמה כח יש בקבלת תמיכה מהקרובים באמת... כמה עוצמה יש בלדעת להודות בחולשה... ועכשיו אישה גשי הלום
ענק לך יקירה והרבה הרבה אהבה

רו נה

New member
אותם קרובים

ספגו וספגו וספגו ומסתבר שהתעייפו, תמיד העדיפו אותי אחרת, ליצנית, לא קלה להשבר, כשאני נשברת לסביבה נמאס. אפילו הילדים שלי, הולכים ממני והבנתי אחרי שתיים שלוש שיחות שכבד להם, לא פשוטה להם ההתמודדות הזו, מי צריך אמא חמוצה ומקטרת? גם אני כבר לא צריכה אותי.

את!

את צרכה אותך! עם החיוך ועם הקיטור עם החוזק ועם החולשה כל אלו עושים אותך מה שאת ואת מקסימה!!!!!!!!

Lonely In Blue

New member
בתור ../images/Emo151.gif ....

פשוט אסור לך להישבר. העשן יכול לצאת לך מהאזניים... הנוזלים יכולים להשפריץ החוצה דרך המוח... ליצן חייב להישאר ליצן. וזה נכון, גם לקרובים וגם לרחוקים. גם בוירטואלי... מי צריך אישה חמוצה ומקטרת ? שמעת פעם על אחוות ליצנים ? עכשיו, נגיד... את עם שיער ירוק ובטן שמודיעה על בואך, ואני עם שיער של קש ואף אדום גדול... מקבלת ממני חיבוק ?

רו נה

New member
לונלי הגעתי...

עם שיער הקש הירוק והבטן הענקית , תודה תודה תודה. זו העצה המעשית ביותר שיכולתי לקבל מליצן שיודע נפש אחותו. בטח מקבלת חיבוק ושולחת לך זר פרחים וירטואלי, חמניות ענקיות, צהובות, חייכניות.

r e d head

New member
האמת ש....

גמני חשבתי ככה פעם עד שבאמת הייתי צריכה עזרה אנחנו כאן יכולים לשלוח חיבוק או מילה טובה אבל אין כמו חיבוק אמיתי חברים אמיתיים יכולים גם להוציא אותך מהעצב יש כל מיני חברים זה נכון לא כולם יכולים להכיל תמיד את העצב שלנו שמתי לב שאותם אנשים שלהם קשה להראות בחולשתם, קשה להם לקבל חולשה של אחרים. אבל תתפלאי יש כאלה שכן, תנסי אותם ומכאן שולחת לך
ושיבואו במהרה ימים אחרים.

רו נה

New member
דווקא בגלל..

כל כך התעייפתי להכיל כאבים של אחרים, שנים שהייתי אוזן ענקית...התרחקתי כי העור שלי כמעט ואינו קיים הוא דקיק ופצוע. התעייפתי. עוד יגיעו ימים אחרים, תודה על החיבוק

s h o o s h a

New member
חומות הגנה

כן רו נה, האנונימיות הזו שבנט מספקת לך חומת הגנה. את לבד, מול כל העולם בכאבך ודמויות וירטואליות ששולחות חיבוק ומילה טובה. לא פעם אלו חודרות את החומה, אם יש בהן כנות ואמיתיות, למרות הוירטואליות. לפעמים המילים הן ריקות וחסרות תוכן, בדיוק כמו בחיים. ובבקשך עזרה מאיתנו, ה'דמיוניים', אל לך להרגיש לא נוח. אנחנו רק 'סט האימונים' שלך כדי ללמוד לבקש את עזרת ה'אמיתיים' שבחייך. נשמע קל להציע לך להושיט יד ולבקש עזרה, אבל זה אפשרי. רק תני ותרשי לעצמך. אל תטלי על עצמך את כל עומס הקושי והכאב. ואיש איש יעזור בדרכו וכמיטב יכולתו. אגו? עזבי אותו ושימי אותו לגמרי בצד. כי הוא לחלוטין לא צד בענין. בבוקרו של יום חדש שולחת לך מכאן חיבוק ענק שושה

blonda3

New member
רונה../images/Emo24.gif

כשהתגרשתי לא הייתי מחוברת לאינטרנט הייתי לגמרי לבד בלי תמיכה מאף אדם נותתי לבד.... אני בטוחה שאילו כן הייתי הגירושין שלי היו נראים לגמרי אחרת היום, אחרי פרק ב' לא ממוסד אחרי פרידה גם ממנו אני כאן מחוברת לאנשים וירטואלים שואבת מהם כוחות נותנת ומקבלת נהנית גם מהעולם הוירטואלי אבל בהחלט גם מכירה מכאן אנשים רבים, כי בשיחת טלפון אחת אנחנו כבר.... מכירים. ויש גם מפגשים שמכירים את האנשים שמעבר למסך. אז אנחנו כאן בשבילך ואת כאן בשבילינו גם. וזה לא בושה לבקש תמיכה זאת זכות! תנצלי אותה

למעלה