על הזין שלך...

על הזין שלך... ../images/Emo110.gif

משרד האוצר אגף מס הכנסה נישום יקר, הדבר היחיד שמס הכנסה לא חל עליו בעבר היה הזין שלך, וזאת משום: שבמשך 40% מהזמן הוא מוגדר כחסר תעסוקה ולמרבה הצער עוד תלויים בו גם שני נתמכים. במשך 30% מהזמן הוא מבצע פעילות הפרשית ואין להטיל מס על עבודה מושתנת. במשך 20% מהזמן הוא קשה מדי לטיפול. ורק במשך 10% מהזמן הוא עובד וגם זאת הוא עושה בחושך, ומס הכנסה מחפש את ההון השחור ! לכן, החל מתחילת שנת מס זו, יחול מס הכנסה לפי גודל הזין. עיין בטבלה הר"מ וקבע לאיזו דרגה הינך שייך: 25 - 30 ס"מ - מס מותרות 20 - 25 ס"מ - מס מקסימלי 15 - 20 ס"מ - מס רגיל 10 - 15 ס"מ - מס שולי כראוי לאיזור פיתוח. מתחת ל- 10 ס"מ - הינך זכאי להשלמת הכנסה, אך לא תוכל לקבל החזר מס. מעל 30 ס"מ - עליך למלא טופס הצהרת הון. אם לצורך הפרשות המס ברצונך לקבל עידוד אישי, הינך זכאי לטיפול ידני מפקידותה אגף. מעתה אל תאמר "על הזין שלי" - זכור, אנחנו בסביבה ! בכבוד רב, פקיד השומה

אל פקיד השומה

לאחר עיון במכתבך הרני לשאול אותך כמה שאלות: בעבר מלאתי הצהרת און , האם אדרש לכך שוב ? הזין שלי נוהג לעיתים לעבוד שעות נוספות ורציתי לדעת מה הדין על עבודה בשעות נוספות. הוא גם נוהג לעיתים לעשות עבודות מהצד כיצד מחושב המס על הכנסות צדדיות? בכבוד רב בעל הזין

קודם תוכיח ../images/Emo110.gif

שאתה עובד שעות נוספות, בשעות לא סבירות בעומקים בלתי נשכחים, בתנאי לחות קשים.... מוניקה. הלחות הבלתי נסבלת של הקיום.

tal2019

New member
תשובת מס הכנסה

קראנו בשקיקה את דוח השומה וינקנו מחוכמתו עד הטיפה האחרונה. יצאנו למסימת המדידה,נראה לי שנזדקק לתמיכת הממשלה ,בקיצבה מיוחדת לאיבר קטנטן... טלי

למעלה